Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי לפני חודש סיטרואן C3 שנת 2003 ידנית

היא עברה 134000 והים צריכה לעבור טיפול 10K ורציתי לדעת איזה סוג שמן שמים בה ואיזה פלגים יכולים להתאים

ואיזה סוג, לפי מה שידוע לי האטו טופל כל חיו במוסך מורשה ונעשה טיפול גדול ב120 אלף השאלה שלי האם היא צריכה טיימינג ומה עוד עושים בנוסף לאחר הק"מ שהיא עברה.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
שלום לכולם.

קניתי לפני חודש סיטרואן C3 שנת 2003 ידנית

היא עברה 134000 והים צריכה לעבור טיפול 10K ורציתי לדעת איזה סוג שמן שמים בה ואיזה פלגים יכולים להתאים

ואיזה סוג, לפי מה שידוע לי האטו טופל כל חיו במוסך מורשה ונעשה טיפול גדול ב120 אלף השאלה שלי האם היא צריכה טיימינג ומה עוד עושים בנוסף לאחר הק"מ שהיא עברה.

תודה מראש לכל העוזרים.

קודם כל תתחדש!

לרכב אמורים לעשות טיימינג אחת ל 3 שנים או 120K המוקדם מביניהם, אם הרכב טופל בעבר רק במוסך מורשה, גש למוסך ותברר מתי הוחלפה הרצועה.

לגבי יתר השאלות ובכלל לגבי טיפולים לרכב הנ"ל, אני מצרף קובץ עם שגרת הטיפולים.

סי 3 טיפולים.pdf

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה עזר מה ששלחת אבל יותר חשוב לי לדעת איזה סוגי חומרי סיכה מתאימים באוטו שלי כמו איזה סוג שמן מנוע איזה סוג פלאג ואיזה נוזל קירור מומלץ?

תודה מראש

• תוכן חדש...