Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכ"א מטרת השרשור כשפתחתי אותו הייתה פשוט להראות על רמת הבורות של שוטרי מדינת ישראל (עוד פעם מני רבות). (;

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הבעיה בנושא הזה הוא שלך תוכיח שעברת בכתום ולא באדום.

השוטר תמיד יכול לטעון שעברת באדום ולא בכתום ופה זה כבר מסתבך.

Toyota Yaris TS

פורסם

אני לא מבין את ההגיון.

במצב שאתה 100\ 200 מטר מהצומת על 70-90, הירוק מתחיל להבהב.

יש הרבה דברים שיכולים למנוע מבעדך לעצור, לחיצה חזקה על הברקס= אוטו יכול להחליק, להעצר באמצע הצומת.

אוטו מאחוריך שנצמד אליך וכד'.

אני זוכר שבתאוריה היה כתוב שאור צהוב עוברים כאשר אין ברירה (כמו הסיבות שצויינו למעלה) ונדרש לפנות את הצומת במהירות האפשרית.

פורסם

פעם עבדתי בחברת יבטח,שמאבטחת משחקי כדורסל וטניס.

לפני שנה בערך יצא לי לאבטח משחק ברמת השרון,עמדנו אני,עוד חבר שלי ועוד שוטר שכיוון את התנועה.

מרוב השעמות שהמשחק נמשך ולא נגמר פשוט והשעות שהיינו שמה,התחלנו להסתלבט על השוטר,חבר שלי בא אליו בדמעות ואמר לו שהוא מרגיש עבריין כי הוא עבר באור כתום ובשביל שההרגשה הזאת תעזוב אותו הוא חייב לקבל דו"ח.

כמובן שהשוטר היה חסר אונים מולנו,אבל העיקר העברנו את השעות...

פורסם

אולי תגידו שאני קטנוני , אבל אני אוהב לקרוא דברים נכונים ומיקצועיים!

אין ברמזור אור כתום כלל וכלל!!!

גם שחבר שלי קיבל דו"ח משוטר היה כתוב בסעיף העבירה "מעבר צומת באור כתום"

מיד אמרתי לו לגשת לשופט שיבטל את הדו"ח וכך היה.

יש 3 צבעים ברמזור .

אדום

צהוב

ירוק

ירון מאיר

פורסם

חצית צומת באור כתום זו עבירה (בעבר גובה הקנס עמד על 750 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה), אבל בחוברת נוסחי האישום (המעודכנת) של השוטרים כבר אין סעיף של מעבר צומת באור כתום (אני מאמין שהסיבה לכך היא שכל רכב שני היה עובר בכתום ומספר הדוחות על כך היה מוגזם), לכן על עבירה כזו לא ניתן לקבל דו"ח תנועה בזמננו אנו. לשוטר פשוט אין סעיף כזה! בדיוק כמו שעל עבירות נוספות כבר אין נוסחי אישום בחנ"א מעודכנת, כמו החזקת הגה בשתי ידיים, ולהזכירכם, הדבר עדיין חובה והוא במסגרת החוק.

Xbox12341

פורסם

כמעט ובלתי אפשרי לבצע אכיפה של אור צהוב.

שיטת האכיפה היא כזו.

השוטר מסתכל על הרמזור , ברגע שהרמזור מתחלף מירוק לצהוב הוא מוריד את העיניים לכביש ומבחין ברכב במרחק X מקו העצירה ממשיך בנסיעה ונכנס לצומת בעצם השוטר לא יודע מה הוא האור ברמזור ברגע שהרכב נכנס לצומת.

הוא כמובן יכול להביט שוב ברמזור אבל אז כמובן הוא ישאל "האם שמרת על קשר עין רציף עם הרכב" התשובה לשאלה זו תהיה בעייתית מאוד שהרי הרגע השוטר אמר שלא שמר קשר עין רציף כי הביט שוב ברמזור.

מכיוון שהרמזור הצהוב הוא קצר ואם שמר קשר עין רציף עם הרכב יקשה על השוטר להעיד מה היה האור ברמזור אחרי שהרכב עבר את מרחק ה X .

אור אדום הוא בעייתי מספיק לאכיפה בלי הסיבוכיות של אור צהוב.

• תוכן חדש...