Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כביש 444 דרום אחרי הכניסה לשוהם, באיזור של המחצבות יש פנייה שמאלה "חבל מודיעין" - מאד יעזור לי אם אוכל להגיע דרכו לישובים שלייד מודיעין (ספציפית לשילת) אבל לפני כן אשמח לדעת שזה לא מסוכן מדי.

תודה, יאיר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שאתה שואל על הפנייה ברמזור לכביש 443 .

הכביש הנ"ל עובר דרך כפר דניאל ,יער בן שמן , מבוא מודיעין , שילת , לפיד , העיר מודיעין , מכבים/רעות , עד למחסום.

מכאן מזרחה אתה נכנס לשטח שעשוי להיות עויין , כלומר מארבי ירי , דרך בית חורון עד לפסגת זאב/עטרות.

מכיוון שאתה מבקש להגיע לשילת ,אין שום בעייה בכביש.

גם אם תפספס BIG TIME תגיע למחסום של הצבא כנק' ציון.

נסיעה טובה.

פורסם

הכביש הנ"ל עובר דרך כפר דניאל ,יער בן שמן , מבוא מודיעין , שילת , לפיד , העיר מודיעין , מכבים/רעות , עד למחסום.

מכאן מזרחה אתה נכנס לשטח שעשוי להיות עויין , כלומר מארבי ירי , דרך בית חורון עד לפסגת זאב/עטרות.

נסיעה טובה.

טוב שלא הגזמת, מארבי ירי?

אמנם בתחילת האינתפאדה (take 2) היו כמה מקרי ירי על 443 אחרי המחסום, אבל מאז עברו 3 שנים של שקט, נסעתי על הכביש הזה מספר פעמים על דו"ג וגם ברכב, לא הרגשתי בחוסר נוחות יותר מאשר בנסיעה בכביש ואדי-ערה בו נסעתי לפני שבוע מספר פעמים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדעתי הוא מדבר על צומת רנטיס, הפניה לכביש 465.

הכביש הזה מוביל לישוב בית אריה. ליד בית אריה יש מחסום שמכניס אותך לשטחים.

ליד בית אריה יש גם פניה ימינה ליישוב עופרים. כביש זה ממשיך דרך כמה כפרים ערביים בשטחים ומוביל היישר ליישובי מודיעין.

אני בטוח שיש הרבה מתנחלים שנוסעים יום יום בכביש הזה ולא מרגישים פחד.

אני לא הייתי נוסע שם בעצמי בתקופה הזאת.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

נסיעה טובה.

נודניק :twisted:

ג'רמי ,אני לא חושב שהוא דיבר על צומת רנתיס , הנמצאת צפונית משם.

פורסם

נכון, צומת רנטיס הוא צפונית לשוהם, אבל אני לא זוכר מחצבות באזור צומת בן שמן.

המחצבות הן באזור צומת ברקת/רנטיס.

אולי הוא התכוון אחרי אלעד ולא אחרי שוהם?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
נכון, צומת רנטיס הוא צפונית לשוהם, אבל אני לא זוכר מחצבות באזור צומת בן שמן.

המחצבות הן באזור צומת ברקת/רנטיס.

אולי הוא התכוון אחרי אלעד ולא אחרי שוהם?

ג'רמי - תודה - התכוונתי בדיוק למה שאמרת, ואתה צודק - התבלבלתי עם אלעד.

הכביש אמור להיות די חביב, לא? :twisted:

פורסם

נסיעה טובה.

טוב שלא הגזמת, מארבי ירי?

אמנם בתחילת האינתפאדה (take 2) היו כמה מקרי ירי על 443 אחרי המחסום, אבל מאז עברו 3 שנים של שקט, נסעתי על הכביש הזה מספר פעמים על דו"ג וגם ברכב, לא הרגשתי בחוסר נוחות יותר מאשר בנסיעה בכביש ואדי-ערה בו נסעתי לפני שבוע מספר פעמים.

גם אם יש פיגועי ירי בדרך כלל הכבישים האלה נטושים מה עושים זה מדביקים את הדוושה לרצפה מתכופפים קצת ומקווים לטוב :twisted:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

נסעתי לטייל באיזור הזה , לא ידעתי בדיוק לאן, ואז ראיתי את השלט הזה "חבל מודיעין".

פניתי לשם, ולאחר 200 מטר בערך יש אזור תעשיה משמאל, ומימין פניה לפארק של קק"ל.

הפארק עצמו מאוד יפה, יש שולחנות לפיקניק, ויש אזור של דשא והמון עצים ככה שאפשר לבוא עם שמיכה ולהתפנק על הדשא.

כמו שאמרתי האזור נקי מאוד (בגלל שהוא מבודד ואין בו אנשים כמעט, דבר שצריך לזכור!!) ויפה מאוד.

אפשרות אחרת חוץ מטיול עם חברה/משפחה הוא להגיע לאזור כדי לנסוע על השביל חצץ הנחמד הזה, שאפשר להנות מאוד ממני, אני מניח שהרבה מכוניות ששופרו למכוניות ראלי יוכלו להנות מהשביל. אני בלי מכונית ראלי נהנתי מאוד שם.

מצורפות תמונות של האזור היפה והשביל המהנה... 8)

מומלץ :!:

P1190011.jpg

P1190004.jpg

P1190003.jpg

פורסם

אני גר שם... תבואו לבקר אותי...

(אה, והאיזור המסוכן מתחיל אחרי היישוב עופרים, ובכפר לובן בפנייה שמאלה)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אז מה שאתה אומר שלחתוך משם לכיוון שילת זה לא רעיון כל כך מוצלח?

פורסם

אני לא יודע לגבי מארבי ירי.

אבל כשאתה שומע רעש חזק של אגזוזים, תסתתר.

הכביש הזה מוכר בגלל חוליית המחבלים שמשתמשת בו, הם נוסעים ב-205 ראלי כחולה ו-וולקנים אדומות.

לפעמים יש שם עוד 205 או 306.

אני במקומך, ברגע שנשמעות צפירות עולות ויורדות מהמנועים, הייתי מסתתר.

אחד מכבישי הנסיעה הכיפיים ביותר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני מכיר עוד חולייה שמסתובבת באיזור,

הם משתמשים במונית צהובה קטנה שעושה הרבה רעש.

אם אני לא טועה זה פיז'ו. :D:D:D:D

פורסם

אז מה שאתה אומר שלחתוך משם לכיוון שילת זה לא רעיון כל כך מוצלח?

לפי מיטב הבנתי - ישנה דרך אחת שעדיין לא סלולה ועוברת דרך כמה כפרים ערביים, דרך שם לא מומלץ לנסוע. יכול להיות שיש עוד דרך משם.

אני בכלל לא הייתי מסתכן ונכנס לאיזור, במיוחד אם מישהו אוהב את הרכב שלו ולא מתמצא בדרך. קיצר - סע בדרך הרגילה ואל תיקח סיכונים מיותרים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...