Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2004-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות סיאט איביזה 2003-2004 אוטומט, כל המכוניות שראיתי הן 1400 75 כוח סוס.

איך זה מתבטא מבחינת הביצועים של הרכב ותצרוכת הדלק? איך הרכב נוסע עם מזגן?

האם יהיו לי בעיות עקיפה בגלל המנוע הקטן?

האם יש לו תקלות מיוחדות שצריך לדעת עליהם?מה עלות התיקונים? האם שחיטה כמו פולקסוואגן?

עזרתכם המהירה.

בברכה

פורסם

את ביצועי הרכב הכי טוב שתבדוק שאתה בא לקנות רכב , תבקש שיעשו איתך סיבוב ותבדוק את נושא הסחיבה והמזגן .

כבעלים של סיאט איביזה 2005 1400 סמ"ק עם 100 כ"ס (ידני ) אין שום בעיות ביצועים , נוסע עם ובלי מזגן מצויין ותצרוכת הדלק טובה (בהתאם לאופי הנסיעה) תקלות מיוחדות לא היו לי כך שאצלי הוא הפגין אמינות, ומחיר הטיפולים סביר לחלוטין , לא שונה משאר הרכבים.

פורסם

כאן מדובר ב75 כוח סוס אוטומט.

האם הרכב אמור להיות חלש בצורה חולנית? או שאם נגיד אני רוצה לעקוף לא תהיה לי בעיה?

פורסם

מה שחזק אצלך אולי חלש אצל מישהו אחר ולהפך.

כמו שהוצע לך, עדין שתעשה סיבוב על הרכב ותרגיש בעצמך

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

הרכב טוב אמין ואיכותי,אבל חלש.

זה לא משהו שלא ניתן לחיות איתו אבל זה גם לא ממש נעים.

לסוע 120 בכביש מהיר אתה יכול,גם לעקוף אתה יכול (לפעמים עם קצת תכנון)

לסוע עם מזגן אפשרי,אבל מרגישים קושי בסחיבה בעיקר בעליות.

(יש לי פולו 75 כ"ס אוטומטית.)

V5

פורסם

נסעתי על האוטו המדובר בדרך לאריאל, והוא בהחלט סביר אבל בעליות כמו שכבר אמרו מרגישים לא הכי נעים...

צריך רגל כבדה מאד על הגז בשביל לשמור על 100-110 שמלווה בטורים יחסית גבוהים ולא נעימים למנוע הזה.. הכל תלוי באופי הנסיעות שלך, אם זה בין עירוני בלי הרבה עליות לא חושב שתהיה בעיה.

אם אתה נוסע הרבה באיזור הררי, עדיף לקחת גרסא ידנית, או להשתדרג למשהו טיפה יותר חזק מ 75 סוסים.

פורסם

שלום,

אני לא נוסע בכלל באיזור הררי אני גר במרכז ולא מגיע לאיזור ירושליים(אלא אם כי תמיד קיימת האופציה)

אני לא נהג מירוצים אבל תמיד טוב שהרכב שלך לא יחנק שאתה בא לעקוף:)

• תוכן חדש...