Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע ההופעה באיצטדיון רמת גן.

איפה כדאי לחפש חנייה בסביבה?

חשבתי להגיע דרך אבא הלל סילבר ולחפש חנייה ברחובות הסובבים?

ללא קשר לנושא השרשור, מיקום הבמה השתנה בשבוע האחרון וכל מי שכמה כרטיסים ביציע המזרחי צריך להחליף כרטיסים:

http://www.leaan.co.il/show.asp

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין לגבי הסידור החדש של הבמה.

אני חושב שחניה באחד מהחניונים ברמת החיל יכולה להיות אופציה טובה, למשל.

להתקרב לאצטדיון עצמו נראה לא הגיוני.

!AWDSOME

פורסם
מעניין לגבי הסידור החדש של הבמה.

.

הייתי אומר חוצפה יותר מאשר מעניין, במקרה גיליתי את השינוי היום והלכתי להחליף כרטיס.

אני בטוח שיהיו כאלו שלא יודעים על השינוי ויצטרכו מחר להחליף כרטיסים לכרטיסים הרבה פחות טובים.

פורסם

לא ממליץ לך לנסות את הרחובות באזור אבא-הילל. בחלקם הגדול יש מצוקת חניה גם בימים בהם אין ארועים באיצטדיון, השאר די רחוקים מבחינת זמן הליכה.

מקומות שאפשר לחנות בהם במרחק הליכה סביר -

איצטדיון האתליטקה הקלה, בהדר יוסף. שם יש המון חניה. אם מלא אז יש עוד חניון בכניסה לאזור התעשייה של רמת-החייל.

אזור התעשייה של בני-ברק - יש המון מקומות חניה סביב ההום-סנטר, אייס ומאחורי דן-דיזיין סנטר. החיסרון הוא שכנראה יהיו עומסי תנועה בכניסה וביציאה מהאזורים ההם. אופציה נוספת באזור התעשייה היא להכנס פנימה לרחובות של אזור התעשייה עצמו (רחוב הירקון, הקישון וכו'), יש שם המון סימטאות קטנות בהם בטוח תוכל למצוא חניה.

אחרון חביב - מכון מור. יש מגרש חניה בכניסה למכון מור, ממש על ז'בוטינסקי. יש איזה 10 דקות הליכה רגלית, אבל מצד שני היציאה משם תיהיה קלה יחסית

עוד משהו ששכחתי? כן, חניון בתשלום בפארק-הירקון (גני יהושוע). חונים באזור המימדיון, חוצים את גשר המכביה ונופלים ישירות באיצטדיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ בכלל לא לבוא באוטו

חבל על הזמן והעצבים

עם אתהחייב אם אוטו אז לבוא 4-5 שעות לפני המופע ולא אני לא צוחק

הכי טוב לבוא ברכבת או אוטובוס

מנסיון שאני גר בת"א ורואה את כל אלה שבאים להופעות

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

4-5 שעות? טוב שלא נסחפנו... אפשר לנסוע כבר מעכשיו ולישון באוהל בכניסה לאצטדיון... :?

אם המקומות מסומנים ואז מדובר על הגעה למקום ומציאת חנייה אפשר גם שעה וחצי-שעתיים לפני וזה מספיק לחלוטין.

אם הם לא מסומנים, זה עניין שלכם לגבי תפיסת המקום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חונים באזור המימדיון, חוצים את גשר המכביה ונופלים ישירות באיצטדיון.

או ישירות לירקון, תשאל את האוסטרלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה בא מכיוון ז'בוטינסקי, בבן גוריון קח ימינה לאיזור המוסכים, בטוח יש שם איפה לחנות את הרכב בחינם. 5 דק' הליכה מהאצטדיון.

172

פורסם
4-5 שעות? טוב שלא נסחפנו... אפשר לנסוע כבר מעכשיו ולישון באוהל בכניסה לאצטדיון... :?

אם המקומות מסומנים ואז מדובר על הגעה למקום ומציאת חנייה אפשר גם שעה וחצי-שעתיים לפני וזה מספיק לחלוטין.

בהופעה של ווטרס הגעתי באחת וחצי בצהריים , חניתי חמישים מטר מהשערים , ישבתי עם חברים שמענו מוזיקה חלקם ניגנו שתינו בירות ונכנסנו לאווירה , אחרי המופע יצאו ישר לרכבים , ישבנו שוב חיכינו שירד הלחץ ונסענו הבייתה , אני מעדיף לשבת על בירה 7 שעות מאשר בפקק 3 שעות.

אזורי החניה במרחק של 15 שעה הליכה הם:

חניון גני התערוכה , חניוני הטניס ברח' שיטרית, רח' הלח"י בני ברק (הגישה אליו שונתה)ואזור המסחר של בני ברק (אייס רמי לוי וכו').

ברמת החייל עמוס כל סופ"ש, וחניוני האצטדיון בטח יהיו מלאים דיי מהר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
או ישירות לירקון, תשאל את האוסטרלים.

זה לא אותו גשר...

הגשר שחוצים עומד שם כבר עשרות שנים (מה שכנראה הופך את זה לאפילו יותר מפחיד :shock:).

פורסם

אני יודע, מה שכתבתי נכתב בהלצה, הומור, יש דבר כזה :roll:

על הגשר שקרס צעדתי יום קודם, בחזרה הגנרלית. היום יש שם שני גשרים, גשר העץ הישן וגשר חדש שנבנה לאחר האסון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כל החניונים שציינתם תפוסים לדעתי המקום הכי טוב לחנות זה בחניונים של מתחם BIG, רמי לוי, הום דיפוט וכו'. למגיעים מרמת גן (אבא הילל?) להמשיך ישר ברמזור האחרון של הרחוב לתוך מין דרך שירות כזאת, לעשות פרסה. למגיעים מתל אביב עולים על הגשר פונים ימינה ואז שמאלה כדי להכנס למתחם. בד"כ יש שם שפע חניה וזה גם לא רחוק מהאיצטדיון.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
בהופעה של ווטרס הגעתי באחת וחצי בצהריים , חניתי חמישים מטר מהשערים , ישבתי עם חברים שמענו מוזיקה חלקם ניגנו שתינו בירות ונכנסנו לאווירה , אחרי המופע יצאו ישר לרכבים , ישבנו שוב חיכינו שירד הלחץ ונסענו הבייתה , אני מעדיף לשבת על בירה 7 שעות מאשר בפקק 3 שעות.

הגעת ב1וחצי בצהריים, ישבת שם 7 שעות עד שהתחיל המופע ועוד איזה שעהוחצי-שעתיים עד שהתפזר הבלגאן בסוף.

בקיצור, 8.5 שעות של המתנה במקום לעמוד שעה בעומס. הגיוני. :shock:

גם אם היית מגיע ב5 במקום ב1וחצי לא היית עומד בפקקים. מקסימום היית חונה 200 מטר מהשער.

אני יודע, מה שכתבתי נכתב בהלצה, הומור, יש דבר כזה :roll:

גם הודעתי נכתבה בהלצה, הומור, דבר כזה שיש להרבה אנשים ולא רק לבודדים ;)

פורסם

תקרא מה זה באמת להיסחף:lol:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3892480,00.html:evil:

• תוכן חדש...