Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דניאל,

בשרות עצמי אין דמי שירות.

כתבתי "המתדלק מכייל ל-98 ש"ח..." - משמעות הדבר שלא מדובר בתידלוק עצמי אלא בסיוע מתדלק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתם אולי לא הבנתם נכון, אני דיברתי על זה שהלכתי לתדלק בפז ביצחק שדה וביקשתי מהעובד שיפתח לי את התדלוק ל120ש"ח בעמדה של שירות עצמי והוא פשוט עשה במחשב 118ש"ח ועקץ לעצמו 2ש"ח! - זה לא דמי לילה ולא כלום וזה גם לא רשום בקבלה. אלו 2ש"ח נטו שהמתדלק עקץ לעצמו. כבר תדלקתי המון פעמים באותה תחנה אז אני יודע שלא אמורים להיות חיובים נוספים בתדלוק עצמי.

כל מי שדיבר על 2.5ש"ח דמי לילה ומחיר יקר יותר לדלק בשירות מלא - לא על זה מדובר שכן זו עמלה שהתחנה עצמה גובה

וגם שימו לב לכותרת - אנחנו מדברים על שירות עצמי!

פורסם
ובקיצור,

שאוהבים לזרוק כסף על אוויר, עצלות וכבוד.

כבוד?, אני לא רואה כאן שום כבוד, זה רק מוריד מהכבוד שגונבים אותך

פורסם

אז הוא פשוט לא החזיר לך עודף?

אם המשאבה הראתה 118 ש"ח, למה שילמת 120?:shock:

משלמים מה שהמשאבה מראה ולא מה שהמתדלק חושב שמגיע לו ואם הוא "מתמהמה" בהחזר העודף, מעירים לו על זה.

הוא מצידו "היה עסוק" באותו רגע, אתה מה שנקרא "בחור ביישן" ונסעת בלי לבקש את העודף וככה הוא שלשל (בטעות או שלא), 2 ש"ח לכיס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתחנה שאני מתדלק התעריף שרשום על השלט בשירות עצמי ובשירות מלא זהה תמיד, איפה הקאץ'?

אני מתדלק בשירות מלא בגלל שאני מתדלק במזומן.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

החוק קובע שבשירות עצמי מחיר הדלק יהיה נמוך יותר.

החוק מתיר לגבות תוספת שירות לילה.

יש תחנות שאין הבדל בין שירות עצמי לתידלוק בסיוע מתדלק וכן גם לא גובים שירות לילה.

TheTool,

יכול להיות שהמתדלק התבלבל, יכול להיות שעשה בכוונה.

מקובל שאחרי שעוזבים את הקופה, אי אפשר לבוא בטענות לגבי טעות בעודף.

היית אמור לבדוק החשבון במקום ולהעיר על כך.

אתה יכול לבדוק פעם נוספת את התנהלות אותו מתדלק, ואם אכן מדובר בעקיצה - תעד זאת (תבוא מוכן מראש) ותתלונן עליו. אם הוא עושה זאת לך, הוא כנראה עושה זאת לעוד לקחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בתחנה שאני מתדלק התעריף שרשום על השלט בשירות עצמי ובשירות מלא זהה תמיד, איפה הקאץ'?

אני מתדלק בשירות מלא בגלל שאני מתדלק במזומן.

בתחנה שאין מספיק משאבות לשירות עצמי כמו שקובע החוק, אסור לגבות מחיר מלא, אלא מחיר שירות עצמי בכל המשאבות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אם המשאבה הראתה 118 ש"ח, למה שילמת 120?:shock:

משלמים מה שהמשאבה מראה ולא מה שהמתדלק חושב שמגיע לו ואם הוא "מתמהמה" בהחזר העודף, מעירים לו על זה.

המשאבה תעצר על מחיר של 118 ש"ח, בפועל כאשר התדלוק מסתיים למתדלק העסקה תופיע כ 120 ש"ח, זה הסכום אותו הוא צריך להפקיד בסיום המשמרת שלו, (תוספת דמי השירות).

בעבר כאשר אדם היה רוצה לתדלק לדוגמא 120 ש"ח, היינו צריכים לחשב באופן ידני ולעצור את המשאבה לפני על מחיר של 117.50 ש"ח, כיום המתדלק לוחץ 120 המשאבה נעצרת בעצמה על הסכום הנכון.

בכל מקרה דמי השירות יופיעו בקבלה שמונפקת (או שלא זה לא משנה כי העיסקה רשומה על המחשב ונמצא בו).

ניתן לראות את זה בקבלה שמודפסת בסיום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, יש הבדל גדול האם 2 שקל האלה מופיעים או שלא מופיעים בחשבונית. וההבדל הוא עבירה פלילית או לא.

ועוד יש להוסיף שאם גובים דמי שירות מסוימים, זה צריך להיות מפורסם במקום גלוי לעין וגם מוזכר ע"י המתדלק, ולא לקבל את החיוב הזה כאילו נפל מהשמיים.

פורסם

gollug אני "קצת" מכירה את החוק ומה הוא אומר, וכיצד מתנהלת תחנת דלק.

במקרה ניהלתי והקמתי במשך 7 שנים תחנות דלק וחנויות נוחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש פה משהו שאנשים לא רוצים להבין בכח,

אם אדם בא ומבקש תדלוק ב 100 ש"ח והמתדלק מגביל ל 98 ש"ח יכולים לקרות 2 מצבים:

1. התדלוק ייעצר ב 98 ותצא חשבונית של 100 ש"ח בתוספת שירות. (פה הכל סבבה)

2. התדלוק ייעצר ב 98 ותצא חשבונית על 98 ש"ח. המתדלק אומר שההפרש הולך לשירות כאשר בפועל הכסף הולך לכיס.

מבחינת התחנה מה שרשום בקבלה זה מה יש.

אם בעל התחנה דואג שהמשאבה תדפיס אוטומטית תוספת שירות, מה טוב.

אם לא אז או שהכסף הולך לכיס של המתדלק או שבעל התחנה דואג שהעובדים ישלשלו את הכסף לקופה ואת העודף הוא לוקח לעצמו.

אני מקווה שעכשיו יהיה לאנשים קצת סדר בראש.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
gollug אני "קצת" מכירה את החוק ומה הוא אומר, וכיצד מתנהלת תחנת דלק.

במקרה ניהלתי והקמתי במשך 7 שנים תחנות דלק וחנויות נוחות.

ל'

אני אשמח אם תאירי את עיניי איך מה שכתבתי בהודעתי הקודמת לא בסדר

תודה

פורסם

גם אותי פעם אחת רימו

בתחנת דלק בראשון ליד חונים קונים עצרתי לתדלק,נכנסתי לחנות הנוחות שילמתי סכום של 100 ש'ח

ויצאתי לתדלק,בסוף התדלוק אני רואה שהמשאבה נעצרה על 97.5 ש'ח.

אמרתי לעצמי גם תידלקתי בשירות עצמי וגם לקחו ממני דמי שירות.

• תוכן חדש...