Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט חדש- החלפת כל הנורות בסמארט ללדים

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השבוע ניגשתי לחנות אביזרים ומערכות לרכב שהתקינה לי את המערכת בסמארט וביקשתי ממנו התקנת לדים בסמארט.

יומיים של עבודה זעירה ויסודית הניבו את התוצאות הבאות:

DSC00887.jpg

DSC00884.jpg

DSC00874.jpg

IMG_9886.jpg

*התאורה פה היא בלי התאורת לדים הראשית על התקרה (אחי הסתיר אותה בכוונה.), והלדים על הרצפה לא נראים לעיין, רק מזווית נמוכה מאוד.

IMG_9860.jpg

IMG_9878.jpg

IMG_9879.jpg

*אני מודה לכך שבכדור עם השעון מחוגים (הימני) הלד עם זווית לצד שמאל למטה, ביום ראשון זה יתוקן והלד יאיר לאמצע.

*התמונה החמישית צולמה רק עם התאורה הפנימית, בלי שום תאורה חיצונית!

אם זה מעניין מישהו יש לי תמונות מהפירוקים ותהליך העבודה.

לצערי אין לי תמונות לפני, מה שאני כן יכול להגיד שפנים הרכב קיבל מראה יוקרתי במיוחד ומפואר, כנ'ל תוספת הלדים מעל המספר האחורי שהוסיף המון!

לפני, צבע הנורות היו צהובות ובלילה היה קשה לראות פרטים ודברים ברכב, והתאורה הפנימית שהייתה הייתה מאוד חלשה, ובעיקר הנורת תקרה הייתה מאחורה באמצע (מאחורי המושבים) ככה שכשהיא הייתה דלוקה היה צל על החלקים של הגוף, דבר מעצבן מאוד, והנורה מתחת לרדיו באמצע הייתה צהובה חלשה.

החלקים שהוחלפו ללדים הם:

- שעוני הטורים והמחוגים (בכדורים)

- לוח השעונים+הצג הדיגיטלי

- נורת תאורה קטנה מקדימה באמצע

- נורת תאורה גדולה מאחורה

- לדים מעל הרגליים בצבע כחול-סגול מדהים

כל העבודה נעשתה על ידי בנאדם מקצועי למדיי, עבודה עם המון סבלנות ויכולת להתמודד עם בעיות שצצו במהלך העבודה, בעיקר כשהרכב אינו מובן מאליו וכל דבר בסמארט הוא שונה מהרבה רכבים, ואופן הפירוקים והכל שונה אצלו.

אני מאוד מרוצה מהתוצאות, וממליץ לכם גם לעבור ללדים, התוצאות מדהימות, בלילה אי אפשר להוריד את העיניים מזה, וכמובן נותן מראה יוקרתי ומפואר לרכב בלילה.

אשמח להמליץ על זה שהתקין לי את הלדים, לפרטים שלחו הודעה פרטית.

חוץ מזה, אני רוצה תגובות- מה אתם אומרים?

אני אחפש תמונות של הלפני, בטוח יש לי איפשהו עם התאורת גחליליות המגעילה.

הנה תמונה של לפני:

DSC0011406.jpg?t=1274296547

אפשר לראות שמנורת תקרה עובדת (השתקפות על החלק העליון של הכסאות)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין אור תקרה?

לפי דעתי בסקלות זה נראה מצויין ומשדרג, תוסיף תמונות של לפני.

הנורה מתחת לרדיו דיסק לא כ"כ קשורה. נורת תקרה חזקה יכולה להחליף אותה בכיף ולא לסנוור כמוהה.

תתחדש, אם אפשר לשאול כמה הנזק?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין אור תקרה?

לפי דעתי בסקלות זה נראה מצויין ומשדרג, תוסיף תמונות של לפני.

הנורה מתחת לרדיו דיסק לא כ"כ קשורה. נורת תקרה חזקה יכולה להחליף אותה בכיף ולא לסנוור כמוהה.

תתחדש, אם אפשר לשאול כמה הנזק?

הנזק לא נורא בכלל לעומת מה שציפיתי, לא אפרסם בפה בפורום כיוון שיש חשש מצד ההנהלה שאני מפרסם את העסק.

הנורה מתחת לרדיודיסק בכלל לא מסנוורת, וככה היא במקור, רק חלשה (מאוד!), היא שם כיוון שהמיקום של הנורת תקרה היא מאחורה, ולכן הקרן אור שלה לא תגיע בחיים למקומות מסויימים בגלל שיש את הכיסאות שיוצרות צל. עכשיו, שהנורה באמצע חזקה אז יש לך תאורה גם למקומות שיש צל עליהם בגלל הנורת תקרה.

אם אתה מעוניין בפרטים כמו מחירים ומקום שלח לי הודעה פרטית עם השאלות האישיות ואשתדל לענות על כולן.

היום:

בעבר:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שטות.

היצרן שם מנורות מסויימות במקומות מסויימים אחרי הרבה מחשבה, לדחוף איזה לד שהורס לך את כל הראיית לילה זה הדבר הכי גרוע שהיית יכול לעשות.

ונראה שזה לקח הרבה זמן, בטח גם עלה המון כסף.

בקיצור מיותר ומסוכן.

Auto Emoción

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כ"כ הבנתי מה המטרה של זה.

למה החלפת את התאורה של לוח השעונים?

ליופי. הקודם היה חלש ונראה כאילו אחת הנורות שרופות (כי לא הבנתי למה זה חלש, מה שהתברר שזה לא שרוף-זה סתם ככה), ועכשיו עם הלדים אפשר לראות הכל כמו שצריך.

שטות.

היצרן שם מנורות מסויימות במקומות מסויימים אחרי הרבה מחשבה, לדחוף איזה לד שהורס לך את כל הראיית לילה זה הדבר הכי גרוע שהיית יכול לעשות.

ונראה שזה לקח הרבה זמן, בטח גם עלה המון כסף.

בקיצור מיותר ומסוכן.

המקום היחידי ששמתי בוא נורות נוספות זה רק מעל הרגליים, שזה אור ליופי שנדלק רק שהדלת פתוחה או שכשאני לוחץ על הכפתור של הנורת גג (+הנורה מתחת לרדיו).

חוץ מזה, תוך כדי נהיגה השינוי היחידי הוא מנורות רגילות צהובות ללדים לבנים יפים, לא יותר מזה.

וכסף? תתפלא.. אני 100% שלם עם המחיר ששילמתי וחושב שזה שווה כל גרוש תכלס.

היום:

בעבר:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה הרבה יותר מואר,תתחדש.

ד''א,אין מנורה בתקרה?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתמונה ה4 זה נראה טיפה חשוך.

אבל אם זה היה דלוק אני מאמין שהיה יותר טוב.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליופי. הקודם היה חלש ונראה כאילו אחת הנורות שרופות (כי לא הבנתי למה זה חלש, מה שהתברר שזה לא שרוף-זה סתם ככה), ועכשיו עם הלדים אפשר לראות הכל כמו שצריך.

ככה זה בכל סמארט או רק אצלך?

בכל מקרה תתחדש ותהנה.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה זה בכל סמארט או רק אצלך?

בכל מקרה תתחדש ותהנה.

כנראה בכל סמארט...

בתמונה ה4 זה נראה טיפה חשוך.

אבל אם זה היה דלוק אני מאמין שהיה יותר טוב.

זה חשוך כי האור תקרה מכוסה, שיראו רק את הלדים והאורות בלעדיו.

היום:

בעבר:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...