Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מישהו יודע איך מפרקים את הטמבון בבאלנו בלי לגרום נזק?

..

ואיך אני יודע בדיוק איפה לקדוח חורים לחיישנים?

שאלה נוספת האם יש חור מהטמבון לתוך התא מטען בשביל החשמל, או שיש צורך לקדוח?

הרכב שנת 98

חג שמח!,

עידו.

A-21.jpg

1.jpg

Copy of Copy of Picture 067.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

היי, לא צריך לפרק את הפגוש.

לגבי איך אתה יודע איפה לקדוח:

סמן אמצע לפגוש (אפשר לקחת סימון באמצעות פס איזולירבנד מהמנעול של התא מטען), מדוד לך מרחקים שווים משם ל2 הצדדים בגובה סביר ותקדח את החורים באמצעות המקדח המצורף.

לאחר מכן אתה משחיל את החיישנים לבפנים, אוסף את כל החוטים בשרשורי ומכניס את זה לרכב ע"מ לחבר למוח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני חושב ששלושת קטעי הוידאו הראשונים בעמוד פה יתנו לך קצת יותר כיוון.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אין בעד מה..בהצלחה

אפשר קצת יותר פרטים על החיישני רוורס שקנית?(מחיר,חנות,חברה) כיוון שגם אני מתכנן לקנות ולהתקין בקרוב

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

הזמנתי מאי ביי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LED-Display-4-Parking-Sensor-Car-Reverse-Backup-Radar-/250637360174?cmd=ViewItem&pt=Car_Audio_Video&hash=item3a5b269c2e

לגבי מיקום התקנת חישנים הסתדרתי עם איזה מתקיןץ,

מה לגבי צביעה בצבע רכב ? מישהו יודע איפה ניתן להשיג מיכל צבע מתאים?, או מישהו שיכול לצבוע?.

Suzuki Jimny

פורסם

אפשר להזמין באינטרנט בקבוק ספריי לפי הצבע הספציפי של הרכב שלך, זה יקר.

אפשר גם ללכת לפחח שיצבע לך אותם עם אותו קוד הצבע של הרכב זה יהיה יותר זול אני מאמין.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...