Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולכם,

רציתי לשאול אם יש השתתפות עצמית במקרה שלא הייתי ברכב,

הרכב שלי עמד בחניה של גן הילדים בבוקר, וגיפ לנדקרוזר נסע ברוורס בלי להסתכל (הוא סמך על החיישנים אבל הם לא עבדו... טוב שלא היה שם ילד...)

ועם הגלגל הרזרבי שלו הוא עיקם לרכב שלי את מכסה המנוע, ואני צפיתי בהתרחשות בחזרה מהגן (20 מטרים)

האם במקרה זה תהיה השתתפות עצמית?

ארהב יש 250 מיליון מכוניות לעומת 2 וחצי מיליון פה

ושם לא עושים כל שנה טסט לרכב

לבטל את הטסט לרכב!

http://www.atzuma.co.il/notest

פורסם

אם אתה תובע את הביטוח שלך (ולא משנה מי אשם) - יש לך השתתפות עצמית.

אם אתה תובע את הביטוח שלו - אין לך השתתפות עצמית.

אם הוא נסע ולא השאיר פרטים, אם הספקת לרשום את מס' הרישוי שלו, תוכל להגיש תלונה במשטרה והם כבר יזמנו אותו ויעבירו לך את הפרטים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אתה תובע את הביטוח שלך (ולא משנה מי אשם) - יש לך השתתפות עצמית.

אם אתה תובע את הביטוח שלו - אין לך השתתפות עצמית.

אם הוא נסע ולא השאיר פרטים, אם הספקת לרשום את מס' הרישוי שלו, תוכל להגיש תלונה במשטרה והם כבר יזמנו אותו ויעבירו לך את הפרטים.

הוא השאיר פרטים,

אם הנזק שלי הוא נניח 700 ש"ח במוסך, אני פונה לחברת הביטוח שלי שתתבע את הביטוח שלו?

איך זה עובד?

לבטל את הטסט לרכב!

פורסם

אם יש לך סוכן, בד"כ הוא מסייע לך בפרוצדורה.

עקרונית, אתה יכול לפנות לחברת הביטוח שלו ולהתנהל ישירות מולם.

אם הנזק הוא 700 שקל, בד"כ חברת הביטוח שלו תציע לך לסגור מולו את הענין (בהנחה שאין לו ביטול השתתפות עצמית).

האם קיבלת הצעת מחיר בכתב ? האם הסכום שנאמר לך כולל חלקים, עבודה ומע"מ ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל תדבר עם נהג הרכב הפוגע תנסו להאריך את הנזק אם הנזק הוא באמת 700 שח אז כמעט בטוח שיהיה לו עדיף לסגור את זה איתך ולא לתבוע את הביטוח שלו מבחינתך זה יהיה מהיר יותר ומבחינתו זול יותר. אז לפני פניות לביטוח דבר איתו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
קודם כל תדבר עם נהג הרכב הפוגע תנסו להאריך את הנזק אם הנזק הוא באמת 700 שח אז כמעט בטוח שיהיה לו עדיף לסגור את זה איתך ולא לתבוע את הביטוח שלו מבחינתך זה יהיה מהיר יותר ומבחינתו זול יותר. אז לפני פניות לביטוח דבר איתו.

זה מה שעשיתי,

נראה מחר מה יגיד השמאי...

תודה

לבטל את הטסט לרכב!

פורסם

גם את עלות השמאי אמורים לשלם לך.

אם הנזק הוא 700 שקל, לא הגיוני לקחת שמאי בפרט אם צד ג' מוכן לשלם את הנזק.

אם צד ג' מסכים לשלם, בקש ממנו תשלום מראש על סכום הנזק.

.

פורסם

מאוד מאוד לא מומלץ לדעתי.

תמיד תערב את הביטוח למרות שנראה על פניו שכדאי ומהיר יותר לסגור את זה בלי ביטוח.

זה יחסוך לך הרבה כאב ראש אם הנהג השני יחליט פתאום שהוא לא אשם ולא "בא" לו לשלם לך על הנזק.

בכל מקרה, אתה לא אמור לדאוג מהשתתפות עצמית או אבדן הנחה בשל תביעות.

• תוכן חדש...