Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סקודה פאביה שנת 2002(מנוע צ'כי) ידנית.

מזה תקופה ארוכה, בעיקר בבוקר, לאחר כ- 35 דקות נסיעה שרובה בפקקים, נדלקת לי נורה אשר מחווה לי שיש לי חוסר

במים במיכל העיבוי.

כאשר אני עוצר את האוטו בצד ומסתכל על מיכל העיבוי, אני רואה שאכן יש חוסר במים(אפילו אם יום לפני רמת המים הייתה תקנית).

כאשר אני פותח את המכסה של מיכל העיבוי(בזהירות כי המנוע חם), משתחרר לחץ של כמו קיטור ורמת המים עולה בחזרה

לרמתה התקנית ואני יכול להמשיך בנסיעה אפילו ללא הוספת מים.

כמו כן, שמתי לב שכאשר אני מגיע לעבודה, אינני שומע את המאוורר עובד.

האוטו מטופל קבוע במוסך מרכזי סקודה. שם הם אינם יועים מה התקלה ולאחרונה המליצו לי לעשות שיפוץ ראש מנוע.

יש לציין שהמנוע שקט, מחוג הטמפ' לא חורג(האוטו אינו מתחמם) מהרגיל.

את משאבת המים והרדיאטור החלפתי לפני שנתיים.

מה עושים?

פורסם

כמה קילומטרים המנוע עבר?

לפני שאתה עושה שיפוץ ראש מנוע ברכב תנסה ללכת לעוד מוסך כדי לקבל חוות דעת נוספת,

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ ללכת למוסך רון, הוא גם חבר פה בפורום, מוסך מקצועי ואיכותי ולא שמעתי עליו תלונה אחת עד היום. היו מקרים ששמעתי שמוסך המליץ על ראש מנוע ובסוף זה היה טרמוסטט תקול.

פורסם

האוטו עבר 135000 ק"מ(אני יד ראשונה).

האם יכול להיות שכאשר "מכים קלות" על הטרמוסטט הוא מפסיק להיות תקוע ולאחר זמן מה הוא יכול להיתקע שוב?

• תוכן חדש...