Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקתי ומצאתי שהיה פה כבר דיון כזה, אבל הוא התקיים לפני יותר מארבע שנים.

משהו השתנה מאז (חוץ מהמחירים שקירבו את הקונקט לפחות לשתי הצרפתיות) ? תובנות, המלצות וסתם עצות טובות לקניה יתקבלו בברכה.

פורסם

יש הרבה יותר מדיון אחד שהיה לפני 4 שנים.

בערך כל שבוע-שבועיים נפתח דיון על הנושא הזה.

אין לי כוח לחזור על אותם הדברים בפעם המיליון, אם יש לך שאלות ספציפיות ולא כלליות, תשאל ותקבל תשובות ספציפיות.

פורסם

וואלה ? סליחה, לא שמתי לב...:oops:

משום מה נתקלתי רק באותו דיון.

דברים ספציפיים?

א. ירידת ערך.

ב. הנדסת אנוש.

ג. בטיחות.

ד. תדירות ביקורים במוסך.

ה. חסכון בדלק.

ו. עלות חלפים (במולטיפלה אכלנו אותה ביג טיים בנושא הזה).

אני חושב שזהו פחות או יותר.

פורסם
וואלה ? סליחה, לא שמתי לב...:oops:

משום מה נתקלתי רק באותו דיון.

דברים ספציפיים? אדבר על קנגו DCI 1500 סמ"ק וברלינגו HDI 1600 סמ"ק צורה קודמת.

א. ירידת ערך. 20-25% בשנתיים -שלוש הראשונות, בהמשך לא הרבה יותר טוב. רכבים ישנים נמכרים במחירי זנות.

ב. הנדסת אנוש. ברלינגו וקנגו יותר מתאימות להגדרה של רכב משפחתי. מהתנסות עם שני הרכבים אני יכול להגיד, שקנגו הרבה יותר נוחה לי (יותר שקטה,ישיבה יותר גבוהה , יותר זריזה, יותר נעימה לנהיגה).

ג. בטיחות. קנגו ברלינגו דובלו

ד. תדירות ביקורים במוסך. טיפולים: ברלינגו כל 15 אלף ק"מ, קנגו כל 20 אלף. טיימינג ב90-100 אלף ק"מ

ה. חסכון בדלק. 1:15 - 1:16 ק"מ לליטר סולר לברלינגו 1600 HDI וקנגו DCI.

ו. עלות חלפים (במולטיפלה אכלנו אותה ביג טיים בנושא הזה). לדעתי לא יותר זול מאשר למולטיפלה(בטח כאשר מדובר במוסכי יבואן).

אני חושב שזהו פחות או יותר.

מה התקציב\ על איזה שנתון מדובר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקי, הקישורית שלך שבורה. לא מובילה לכלום.

ולד, תודה על הפירוט הנרחב. ראיתי שהתעלמת לגמרי מפורד קונקט וזה קצת תמוה בעיני.

בענין ירידת הערך התכוונתי לשאול האם למי מהם יש ירידת ערך גדולה. אני לא מתכוון לרכוש רכב חדש.

לשאלתך, התקציב הוא בסביבות ה 50k והשנתון הוא בשאיפה איפשהו בין 2005 ל-2008.

פורסם

נכון, הלינק לא תקין, אני כל פעם שוכח, שאי אפשר לתת לינקים לתוצאות חיפוש.

תחושה שלי היא שלקונקט ירידת ערך קטנה יותר משל אחרים, פשוט כי השם "פורד" נתפס אצל הישראלים כאמין יותר, מאשר סיטרואן, רנו או פיאט.

תקרא גם את זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233939&highlight=300+%D7%A7%D7%A0%D7%92%D7%95

ואת זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289628&highlight=300+%D7%93%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%95

דגמים ישנים יותר מאלו שאתה מחפש, אבל זה טוב לקבלת מושג כללי

פורסם
ראיתי שהתעלמת לגמרי מפורד קונקט וזה קצת תמוה בעיני.

לא התייחסתי, כי איני מכיר כל כך את קונקט ואת דובלו.

כתבתי על מה שאני כן יכול לתת מידע מנסיון אישי.

ואני ממליץ לחפש קנגו DCI מודל 2007 עם 80 כ"ס במצב שמור.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תיקון טעות של VLADCAR:

בברלינגו 1600HDI טיפולים שוטפים כל 20,000 ק"מ (תנאים "רגילים") וטיימינג כל 180,000 ק"מ (תנאים "קשים").

בתנאים קשים ניתן להוריד את שגרת הטיפולים ל 15,000 ק"מ. טיימינג היצרן ממליץ כל 240,000 ק"מ בתנאים רגילים, הייתי ממליץ לא לעבור 160-170 אלף ק"מ על אותה הרצועה והמשאבת מים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

על השמשה של ברלינגו שאני נוהג כבר חודש יש מדבקה "הטיפול הבא 15,000 ק"מ".

אבל יכול להיות שכבר לקחו בחשבון את התנאים הקשים.

שמתי לב, שהרבה פעמים שוכחים את האות L מתוך שם המשתמש שלי (אולי בגלל שם הפורום?).

אגב, לפי בקשתי הרכב יטופל במוסך "מרום הצמרת" במסגרת האחריות.

פורסם

תשנה את שם המשתמש בהתאם לרוח הפורום :lol:

אני עושה טיפולים כל 20 אלף קילומטר, מחוון הטיפולים בלוח שעונים מכוון ל 20 אלף קילומטר, המדבקה שמדביקים במוסך גם כן אומרת להגיע לטיפול כל 20 אלף קילומטר. (1.6HDI שנת 2009)

פורסם

מה שקצת מוזר, זה שג'אמפי דור נוכחי עם אותו מנוע אמור להכנס לטיפול כל 30 אלף, איציק, יש לך אולי הסבר לזה?

• תוכן חדש...