Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

אנחנו רוצים לקנות את ה308.

מחר כנראה שנלך לקנות.

מה אפשר להוציא מהיבואן?

טיפולים? תוספות מסויימות?

בנוסף

היום היינו בנסיעת מבחן על ה308 בשביל אמא שלי. היום יש לה C4

אמא שלי אמרה שאין קפיצה גדולה מול הC4. ולא התלהבה כ"כ.

שאלה לי אליכם:

האם יש אוטו עד 120K שיש הבדל גדול בין הC4 אליו?

או שכולם באותו דרגת נוחות וכד'?

אריאל

פורסם

לא מובן לי משהו.מחר אתם הולכים לקנות - סימן שאתה סגורים על עצמכם.אמא לא התלהבה - סימן שאתם לא סגורים.רוצה יעוץ לגבי כל רכב אחר שיכול להיות נוח יותר? הממ, לא חסר.תחליט קודם מה הכיוון הכללי... אותי הצלחת לבלבל מעט (מתנצל מראש).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

חחח מצטער.

אבל אמא לא סגורה, אבל אין אופציה אחרת.

כל שאר המתחרות(יפניות,קוראניות) נפלו על הסעיף העיצוב.

אמא לא סגורה מכיוון שהיא לא ראתה בזה קפיצה גדולה.

אני אישית חושב שבגלל שלפני זה היה לה טויוטה פוראנר שנת 96, אז הייתה לה קפיצה גדולה.

ופעם קודמת שאבא שלי החליף אוטו, זה היה ממאזדה 3 לפיג'ו 407 אז הייתה קפיצה גדולה.

אבל היום, בתקציב שלנו, לדעתי לא נמצא אוטו שייתן את הקפיצה שאמא שלי ציפתה לה.

אז אני שואל מה אפשר להוציא מהיבואן.

ואם אתם יודעים על אוטו שייתן את הקפיצה שהיא מצפה לה(לפי ההסבר למעלה)

פורסם

מה הכוונה לקפיצה גדולה?

בנפח המנוע? בביצועים? באמינות? בבטיחות? בעלויות אחזקה? תצרוכת דלק? יכולת שטח?

מה התקציב שלכם? יכולים להתמתח קצת? מעוניינים ברכב גדול.בינוני.קטן?

האם אופציות לא ארופאיות באות על הפרק?

ברמה המשפחתית אני (באופן אישי) הייתי מגלה עניין בקאיה פורטה. 7 שנות אחריות, טרייד אין במחיר מחירון, 6 כריות אויר ומחיר מאוד תחרותי.

יונדאי I30 זריזה ומעניינת (בעיקר בדגם ה CW)

ואם אירופאיות...למה לא פוקוס? או מגאן? או גולף? (שנמכרת גם במחיר נוח!)

יש הרבה אפשרויות מעניינות.

אם אמא שלך לא מתלהבת מה308 אז שלא תקנה. קצת חבל להשקיע כל-כך הרבה כסף על משהו שלא מתלהבים ממנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תראה, הקפיצה שאני מדבר עליה אתה יכול להבין ממה שהיה לפני ומה שהיה אחרי.

גם הביצועים, גם האמינות, גם העלויות, גם הדלק, גם הבטיחות.

התקציב הוא 120K אין אפשרות כ"כ להתמתח. וצריך אוטו 4 דלתות, בגודל הC4

הראית לאמא שלי את הפורטה, את הסיד, את הטויוטה אוריס, I30 ומאזדה 3.

ארבעת הראשונות נפלו על עיצוב, המאזדה 3 נפלה על אוטו ליסינג המוני.

בכלל אמא שלי לא אוהבת את העיצובים של היפניות/קוראניות.

אני משכנע אותה שתנסה את המגאן, איך הירידת ערך שלה?

הגולף עולה 133,000ש"ח זה מעל התקציב.(ב10% שזה די הרבה)

בקשר לפוקוס- ציטוט- "היא נראת מיושנת"

אמא שלי חשוב לה העיצוב.

פורסם

עד התקציב הזה יש לך את המיצובישי לאנסר, והסקודה אוקטביה בגרסאות הבסיסיות לאנסר מנוע 1500 (109 כ"ס) והאוקטביה מנוע ה-1.6 102 כ"ס.

שניהן מתחילות בגרסאות הבסיסיות בכ-118,000 ש"ח .. באורטביה יש את המנוע 1.2 TSI החדש בעלות של 120,000 ש"ח

לפעמים במעמד הרכישה ניתן להקבל מעט הנחה מהעלות המלאה ואולי לעלות לדגם שהוא גם מאובזר.

אוקטביה, העיצוב זה לא הצד החזק שלה אך רכב מאוד נעים ומספק, גדול מרווח עם תא מטען גדול מאוד

הלאנסר יותר קטנה במימדים אך מבחינת העיצוב יש לה עיצוב מעניין ומושך ולא עוד משהו בסיסי.

ישנה גם הרנו פלואנס שהיא גדולה מרווחת אך נושא העיצוב זה לפי טעם ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

הלאנסר אמא לא רוצה

האוקטביה לדעתה לא יפה.

הפלואנס גם לדעתה לא יפה.

דיברנו שוב, והיא אמרה שהיא תקח את ה308.

אז עכשיו, מה אפשר להוציא מהיבואן?

פורסם

תראה מה זה להוציא, ישנם מוכרים שלא יהיו מוכנים לתת לכם כלום, וישנםכאלה שיראו שאתם רוצים אבל אולי מתלבטים, אז הוא יחליט ככה על הדרך לתת לכם איזה חיישני רוורס, או איזה DVD או משהו ללא עלות.

זה משהו שבמעמד הרכישה תוכל לדעת.. ואם תבוא בגישה של תביא לי משהו /שמגיע לך לקבל משהו, לא יתנו לך גם קיסם.

כאשר הלכתי ם עם אבי ועם הבוס הקודם שלו לרכוש את ההונדה סיוויק.

בזמנו הגרסאת ES המאובזרת הייתה עולה 150,000 ש"ח (שאתה מקבל סאנרוף,פנסי ערפל, צ'ינג'ר מקורי, וג'אנטים אני חשוב שיש עוד דברם לא זוכר).

הרכב LS הבסיסי ללא כל התוספות הללו, התחיל בעלות של 130,000 ש"ח והיה ניתן להוסיף חלון גג ומחירה היה מסתכם בכ-137,000 ש"ח.

רכשנו את המבואזרת בצבע כחול מטאלי +חישני רוורס, מראות מתקפלות באופן חשמלי ומגני בוץ בצבע הרכב שאלו גם תוספת בתשלום קיבלנו בנוסף GPS של איתוראן ללא תשלום (בזמנו הGPS היה בשווי של 900 ש"ח, וכן קיבלנו הנחה של 10,000 ש"ח כלומר עלות הרכב 140,000 ש"ח (היה התלבטות אם להוסיף את המושבי עור בעוד 10,000 ש"ח אך לבסוף לא לקחנו.)

הכל תלוי בכיצד תשוחחו עם הנציג/נציגה תלוי בנציגה עצמה, ומצב.. אם תראה שבאת לסחוט משהו, לא יהיה הרבה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
הלאנסר אמא לא רוצה

האוקטביה לדעתה לא יפה.

הפלואנס גם לדעתה לא יפה.

דיברנו שוב, והיא אמרה שהיא תקח את ה308.

אז עכשיו, מה אפשר להוציא מהיבואן?

קח את אמא שלך לראות את הבראבו. עונה על כל דרישותיה למעט אולי מיתוג.

פורסם

מה אפשר להוציא מיבואן? תלוי איזה יבואן, איזה רכב, איך יודעים להתמקח.

אם כבר ב-308 עסקינן, אז ישנם אצל היבואן רכבים יד 1 של היבואן עם 0 קם, אני מניח בהנחה נדיבה מאוד. כרגע למשל מפרסמים ביד 2 את 308 - PREMIUM SW סטיישן אוט' 1.6 (120 כ''ס) חודורשים עליו 150 K ש"ח. אך לערכתי להגיע ל-130 מינוס על הרכב הנ"ל אין זו אגדה.

פורסם

לאמא שלך יש טעם מיוחד מאוד אם היא מעדיפה את העיצוב האיום של ה308 על...כל מתחרה אחרת בקטגוריה, בערך.

:shock:

Insane things comes from insanely people.

פורסם
קח את אמא שלך לראות את הבראבו. עונה על כל דרישותיה למעט אולי מיתוג.

תודה רבה, אבדוק זאת.

הבעיה היא הגיר הרובטי עם המצמד היחיד, שנסענו עליו באלפא 159 והוא די דפוק.

פורסם
לאמא שלך יש טעם מיוחד מאוד אם היא מעדיפה את העיצוב האיום של ה308 על...כל מתחרה אחרת בקטגוריה, בערך.

:shock:

לא, את...

אין שום דבר רע בעיצוב של ה308, מעוצבת בצורה טיפה קרבית מקדימה...

בכל אופן בקשר למה שאפשר להוציא, אל תשכח שאתה לוקח את הגרסה הבסיסית כך שלא בדיוק ייפלו עליך מתנות מהשמיים...

ברמה הזאת הייתי מציע לבקש אולי איזה חיישני רוורס וכל מיני פיצ'פקעס נוספים, מאוד ממליץ לשאול את הנציג באיזה איבזור נוסף הוא יכול לפנק אותך...

Confidence In Motion

• תוכן חדש...