Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הזמנתי את הפולקסווגן שירוקו היא תגיע רק בעוד כמה חודשים, עכשיו השאלה אם תהיה הוזלת מחירים משמעותית בעקבות התרסקות של היורו, היום הוא עומד על 4.8, קראתי כתבה בממון שצ'מפיונס ייצאו במבצעים בקרוב, אך בגלל שהשירוקו זה לא גולף ויש לו ביקוש האם זה יתפוס גם לגבי הרכב הנ"ל. מה אתם חושבים ?

פורסם

אנסה להעריך מבלי להתנבא ש:

ספק אם מחירי המחירון של כלי רכב חדשים יירדו משמעותית, יש לכך מספר סיבות: שמירה על מחירון המשומשות, מירמור מצד אלה שרכשו את הרכב במחיר המלא, תביעות להשבת כספים וכיוצ"ב.

מנגד, ניתן לתת הנחות סמויות כגון: מבצעים שונים ומשונים, העלאת סטנדרט אבזור הרכב, הלוואות ללא ריבית וכו'.

לדעתי, סביר שהופציה השנייה היא שתהייה הדומיננטית.

פורסם

מחזק את דברי קודמי מדוע המחירונים (כמעט) לא ירדו , ומוסיף שתי סיבות נוספות :

1. הסיבה העיקרית - רצון (לגיטימי ?) של היבואנים למיקסום רווחים ושיפור תוצאות עיסקיות של היבואנים הן בהיבטי פדיון והן בריווחיות. יש שיגידו שמדובר בחזירות קפיטליסטית / קארטל / תאוות בצע.

2. השנה הנוכחית מסתמנת כחזקה ב - 30 עד 40 אחוז משנה קודמת - כך שהלחץ להוזלות לא כבד. הצבור מוכן לשלם - אז

נרוויח פעמיים - מהכמות ומהריווחיות המשופרת.

3. במאמר שהופיע ב"ממון" של ידיעות בתחילת השבוע היו שלל סיבות ו/או תירוצים של יבואנים לאי ההוזלות.

אם משהו מעוניין אוכל לצטט .(חלק מהסיבות מאוד מקומם , לדעתי).

פורסם

מציע לך לקרוא את הכתבה המצוינת שפורסמה לאחרונה בגלובס בנושא - "כך מוחקים יבואני הרכב 10,000 שקל הנחה על משפחתית" -

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000556826&fid=3220

אז תבין עם איזה יבואנים יש לך עסק במדינה שלנו...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא תהיה הורדת מחירים מכיוון שיבואני הרכב יטענו שעל הרכבים הם שילמו כאשר היורו היה גבוה יותר, יכול להיות שזה נכון, השאלה היא האם הרכבים שהם משלמים עבורם כיום יהיו זולים יותר בעוד חודש. הימור שלי: לא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש בעיתונות היום מודעות ענק על מבצעים בתאריכים 12-14 למאי.

מודעה אחת של השירוקו (החל מ-170K ל-1.4 ידני tsi) ואחת של הגולף (123.5K לטרנדליין).

תנסה ללחוץ כדי שהמבצעים יחולו גם עליך.

פורסם

מודעה אחת של השירוקו (החל מ-170K ל-1.4 ידני tsi) ואחת של הגולף (123.5K לטרנדליין).

זה המחיר גם כיום, אני הזמנתי את הדי אס גי ב184 אלף על הכביש

פורסם

אין שום סיבה להתלהב מהמבצעים הללו. מדובר על מחירים שמתעלמים לחלוטין מהצניחה ביורו. הסיבות לחוסר הרצון של היבואן לשתף את הלקוחות בהפרשי השער, כבר נידונו כאן למעלה. נותנים תשלומים, מחירון ( יעני ) לאוטו שלך, קוראים לזה מבצע ומצפים שתתפעם. במחשבה נוספת, למה לא להביא בייבוא אישי שבו להבדלי השער צריך להיות ביטוי אמיתי ? שווה בדיקה אצל הסוכנויות שעוסקות בכך.

פורסם

על השירוקו יש מבצע של הוזלה במחיר עד 4K .

אתה יכול לבקש את זה עכשיו או שתבטל את ההזמנה

אצלי זה עבד

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
על השירוקו יש מבצע של הוזלה במחיר עד 4K .

אתה יכול לבקש את זה עכשיו או שתבטל את ההזמנה

אצלי זה עבד

מי אמר?

תוכיח!

:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לפי דעתי המחיר שהורידו לגולף זה חרטה אחת גדולה, כי סה"כ המחירים של שאר הגרסאות נשארו כמו שהיו רק למעט הגרסה של הידני שהיא בהנחה ככה שהרי רוב המכירות הם על הDSG לכן זה עדיין לא כזה משתלם.

לגבי השירוקו הורידו במחיר של הבסיסי ובשאר לא.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
שלום

הזמנתי את הפולקסווגן שירוקו היא תגיע רק בעוד כמה חודשים, עכשיו השאלה אם תהיה הוזלת מחירים משמעותית בעקבות התרסקות של היורו, היום הוא עומד על 4.8, קראתי כתבה בממון שצ'מפיונס ייצאו במבצעים בקרוב, אך בגלל שהשירוקו זה לא גולף ויש לו ביקוש האם זה יתפוס גם לגבי הרכב הנ"ל. מה אתם חושבים ?

אני קיבלתי הנחה על השירוקו שקיבלתי השבוע. ההנחה הייתה במעמד התשלום לפני כשבועיים.

אני לא יכול לספר כמה בדיוק ובאיזה סוכנות אך זה היה באזור של מה שמדובר פה כעת.

אגב מדובר על 1.4 DSG .

אז תתמקחו קצת. זה לא יכול להזיק.

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם
אני קיבלתי הנחה על השירוקו שקיבלתי השבוע. ההנחה הייתה במעמד התשלום לפני כשבועיים.

אני לא יכול לספר כמה בדיוק ובאיזה סוכנות אך זה היה באזור של מה שמדובר פה כעת.

אגב מדובר על 1.4 DSG .

אז תתמקחו קצת. זה לא יכול להזיק.

אתה מתכוון להוזלה ממחיר המחירון כולל אגרה ואיתוראן ?

ראיתי אתמול שהם מציעים את חבילת המולטימדיה לרוכשי השירוקו, לי זה יצא 184000 על הכביש אחרי הכל השאלה אם יש אפשרות לבקש מהם את החבילת מולטימדיה בנוסף ?

פורסם
אולי ביבוא אישי אפשר לחסוך הרבה כסף.:idea:

האמת שבעקבות הירידה של היורו זה יכול להשתלם, אני אבדוק את זה שבוע הבא.

מישהו מכיר סכניות שמייבאות את השירוקו?

• תוכן חדש...