Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום !

אשתי שתחיה, צריכה לקבל החזר מס, ממס הכנסה.

לא נלאה אתכם פה עד כמה השרות במס הכנסה (ז'בוטינסקי בר"ג) גרוע, ושהיא הלכה היום פעם שלישית סה"כ, ובכל פעם מבקשים ממנה להביא טופס אחר (ולא מסוגלים לומר להביא הכל בפעם אחת). נעזוב זה.

היום - הנפצה חדשה: לצורך החזרת מס, יש לפתוח את התיק, על שם הבעל (אנוכי), להביא טופס 106 שלי + תלוש משכורת שלי.

ואני שואל - האם אכן כן ?! (כי הרי אמון במע' הזו כבר אין לנו לצערי). מה השטות הזו והיכן ההגיון מאחרי הדרישה הנ"ל ?

ומה עושה מישהי שלא נשואה ? (פותחים את התיק ע"ש הכלב / חתול ?! :twisted:).

אנא עזרתכם מנסיונכם. תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

בד"כ זוגות נשואים מגישים דו"ח שנתי יחד.

בד"כ זה גם כדאי יותר (כשאחד מבני הזוג מרוויח משמעותית יותר מהשני)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אכן כך הדבר - שני בני הזוג נשואים צריכים למלא את הדו"ח. למרות שלדעתי, זה ממש לא משתלם גם אם "אחד משני בני הזוג משתכר הרבה יותר מהשני" כי חישוב המס הוא אישי. ורווקים - כמובן מגישים את הדו"ח לבד.

אני מנחש שהשיקול הוא "לפני שנחזיר לאחד מבני הזוג מס עודף, בואו נבדוק כמה מס נוסף אפשר להוציא מבן/בת הזוג". לא שכחנו את זה - למרות שקיוויתי שההד הציבורי יהיה גדול יותר.

והשירות במס הכנסה מזעזע בכל מקום - לי יצא העונג להשתמש בשרותיו המקסימים של פקיד שומה נתניה.

:turn-l:
פורסם

ניסית לפנות לחברה שמתמחה בהחזרי מס ? - אני יכול להמליץ לך על אחת בשם "טיפ לשכיר".

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

קח בחשבון ואל תהיה מופתע - החברות האלה גובות עמלה אחוזית מסכום ההחזר ויאאל"ט גם דמי טיפול שהם נוספים לעמלה האחוזית, כלומר גם אם לא מקבלים שום החזר, עדיין משלמים דמי טיפול כלשהם (כנראה שמנסחים את זה במכבסת מילים כלשהי).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ממש אין סיבה לשלם לחברות כאלו. מילוי הטופס מספיק פשוט למילוי על ידי בני אנוש, ובמקרים ממש מסובכים אפשר לפנות לרו"ח אמיתי שיעזור במילוי הדו"ח.

:turn-l:
  • תוכן חדש...