Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מגברים נחמדים ותו לא וכמובן תתיחס לדגמים BA2900 ומעלה הם לא איכותיים מי יודע מה אבל לרוב עושים את העבודה עם מערכות סבירות במחיר שבדרך כלל די שווה את התמורה.

אבל שוב הכל עניין של העדפה ככי באותו מחיר אתה יכול לרכוש אולי משהו אחר יותר טוב.

אבל מה אתה רוצה לקנות איזה מגבר מה התקציב שלך ומה אתה רוצה להגביר?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני רוצה להגביר C12 ומורל טמפו

התקציב שלי למגבר הוא עד 700 שקל ואחד שיכול להביא מיבואן הציע לי

מגבר של פולס אודיו ב 650 שקל משהו כזה שמוציא 100RMS ל 4 יציאות

עכשיו אני לא יודע אם אפשר לסמוך שלא ישרף לי שלא יקרה משהו למגבר כי בכל זאת זה לא JBL

פורסם

אם זה טווח הקתציב שלך למה ללכת על פולס אודיו שההצהרות שלהם רחוקים מהאמת,ולא ללכת על הJBL CS60.4 שהוא אותו מחיר?

JBL CS-60.4 תהנה,מתאים בדיוק למה שאתה צריך להגביר.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כי הנבאדם הזה אמר לי שזה מגבר ישן ואין אותו כבר בחנויות

ורציתי שתמליץ לי על ערכת חיווט אבל אתה יודע לא אחת שעולה 300 שקל אלא משהו שיספק את העבודה ולא מעבר לזה

שלא יהיו לי פשוט בעיות ערכת נחמדה שתספק את העבודה למורל פולס\טמפו וסאב קיקר C12 ממגבר JBL 60.4 בערך

פורסם

הינה קיט התקנה סביר ב150 שקל:http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9633

בקשר לפולס והבוס שהוא הציאה לך תעשה לעצמך טובה זה לא מגברים זה זבל סיני לשמו,תלך על הJBL שהצעתי לך או משהו מיד 2 יהיה לך מציאות טובות מאוד אפילו במחיר הזה תעשה סיור שמה ביד 2.

פורסם

ג'וספר עם כל הכבוד אני ואתה יודעים שארכה איכותית וטובה ואמיתית של 4G לא יעמוד בדרישת התקציב שלו שהיא סביבות ה150-200 מבין

פורסם

glansfor מסכים איתך, עבל צריך להגיד שידע.

עם תרצה לשפר בעתיד, שלא אצתרך אחרכך על חוטים חדשים והתקנה הכל זה כסף אדיף עכשיו להשקיע קצת לאומת אחרכך פי כמה.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אוקי הבנתי אותכם

כמה תעלה לי ערכה של 4G נורמלית ?

תנסו למצוא לי משהו שהוא לא כ'כ יקר עם קישור לחנות תודה

פורסם

לגבי הפולס אודיו- הם "הכי פחות גרועים" מבין מגברי המדבקה הסיניים.

אבל בתקציב של 700 שקלים ניתן לקנות את ה- JBL שהציעו לך או לייטנינג אודיו נחמד, או מגבר טוב יותר מיד שניה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...