Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וסליחה אם השאלה שלי טפשית, אבל אין לי כל ידע בנושא

קיבלתי עכשיו את רכבי לאחר שעבר שיפוץ גיר (סיאט איביזה אוטומטי). הגיר עובד אבל מאז שהאוטו חזר, אז בנסיעה איטית (שמתי לב בעיקר ביציאה או כניסה לחנייה) ההגה הולך קשה וצריך להפעיל כח כדי לסובב אותו. זה דבר שבודאות לא היה לפני התיקון במוסך.

האם יכול להיות קשר כלשהו בין תקינות הגיר לבעיה הנ"ל, או משהו בהרכבה מחדש של הגיר יצר את זה?

תודה מראש

פורסם

זה לאו דווקא הגיר , יכול להיות שנגרם דרך בפירוק הרכיבים בדרך אל הגיר ואלף ואחד סיבות .

למה אתה שובר את הראש ידידי? לך תטיח את הבעיה במוסך , ושהם ישברו את הראש.

פורסם
זה לאו דווקא הגיר , יכול להיות שנגרם דרך בפירוק הרכיבים בדרך אל הגיר ואלף ואחד סיבות .

שלום.

יתכן שאכן הבעיה אולי קשורה לפרוק וההרכבה של הגיר לא בטוח אבל!!!

אם אתה היתה לקוח שלי והיתה מגיע אם הסגנון והרעיונות של הבחור שרשם

"לך תטיח את הבעיה במוסך שהם ישברו את הראש"

תוך 30 שניות מקסימום היתי מטיח אותך מהמוסך החוצה !!!

למה אנשים חושבים שכול המוסכים זבל ורמאים?

איזה התנהגות גועל נפש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני צודק!

מכונאים הם בני אדם אם שחכת, וגם הם (כמו רופאים) עושים ויעשו טעויות וכל עוד מתקנים אותם אחרי זה אין על מה להתלונן.

לפותח השירשור:

גש למוסך, הסבר להם בצורה יפה מה הבעייה ותן להם להם לפתור אותה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...