Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני די בור בנושא ולכן רציתי להתייעץ - הבנתי מכמה מקומות בחו"ל שיש אפשרות להגדיל את מידת הרוחב של צמיג על גלגל מסויים במידה ללא חשש, מדובר ספציפית בהעלאה מ- 215\45\17 ל- 225\45\17. האם ניתן לבצע דבר כזה לא חשש?

עופר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לפי מה שאני יודע לא תהיה בעיה ממשית, סטיות קלות בלוח שעונים כמו תמיד אחרי שמחליפים למידה לא מקורית.

אבל תלוי ברוחב הג'אנט לפי מה שכתוב במחשבון צמיגים למידה המקורית שציינת רוחב הג'אנט הוא בין 7-8"

ולמידה הרחבה יותר דרוש 7-8.5"..

מקווה שעזרתי קצת :wink:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מידת הג'אנט אם אני לא טועה היא 7.5, לא זוכר בדיוק אבל בהחלט באזור. האם מבחינה בטיחותית ומבחינת רישוי אין בעיה להחליף למידה יותר גבוה? האם זה יתן אחיזה יותר גבוהה?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
פורסם

תיקון - המידה 7". מישהו יודע המשמעויות של החלפה כזאת ?

פורסם

מבחינת רישוי אני לא בטוח שיאשרו לך בקלות, מה לעשות זו המדינה שלנו..

בקשר לבטיחות אני הכי ממליץ לך ללכת למקום שבו אתה קונה צמיגים ושם תשאל אותם אם צמיג ברוחב 225

יכול לשבת על ג'אנט שעליו ישב צמיג 215 לפני אני בטוח שהם יודעים את התשובה הרבה יותר מאתנו,

ואני בטוח גם שהם יוכלו לענות לך על עניין הבטיחות.

אגב, מה הסיבה למעבר?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

החלפתי בסובארו בדיוק אותן מידות.

עבר ברישיון כי זה מאושר ברישוי, וזה יושב על הגאנט של הWRX.

לא ממש מורגש הבדל, אולי בגלל שאני עם צמיגים לא ספורטיביים (פרוקסס 4)

STI 2004

פורסם

עליך לבדוק מול היבואן האם שווק בארץ רכב כשלך עם המידה הזו, ואז אין בעיה להעביר את הרשיון למידה החדשה.

אני החלפתי בוולקן מ-185/60/14 למידה של דגם 16V 195/55/15

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אתה יכול לגשת למכון רישוי כלשהו ולשאול את הרב בוחן באותו המקום, אמור להיות לו ספר עם כל דגמי המכוניות והמידות שהוא רשאי לאשר.

אני עשיתי זאת בעבר במכון הדרום בפתח תקוה...

פורסם

את האמת שגם אני חשבתי לשנות מידה, בכל זאת ה 225 יותר פופלרי ונראה לי שהוא יהיה גם יותר זול + אני מניח שזה יוסיף מעט מבחינת אחיזה.

עופר, נראה לי שב CLIO197 אנשים עשו את זה, אפשר לשאול שם מה התוצאה שהתקבלה, ואז לברר מה קורה בארץ מבחינת רישוי.

• תוכן חדש...