Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2010 - איזה דגם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מעוניינים לעשות טרייד אין ולתת את המאזדה שלנו 3 [שנת 2005] ולקחת מאזדה 3 חדשה שנת 2010 5 דלתות.

כרגע יש לנו את דגם הקומפורט.

אם ניקח 5 דלתות זה יהיה או קומפורט או ספיריט [אלה רמות הגימור היחידות בדגם 5 דלתות].

עכשיו השאלה היא האם לקחת קומפורט או להוסיף בסביבות 10 אלף שקל ולקחת ספיריט בעלת מנוע חזק יותר, מספק יותר ושבאה עם סאנרוף ?

האם התוספת של הכסף משתלמת וכדאית?

ואם זה משנה, אז על האוטו אני ינהג בעיקר [נהג חדש כבן 18 וחצי] ולעיתים גם אמא שלי תנהג.

האוטו ישמש לנסיעות עירוניות בעיקר ולעיתים רחוקות גם לנסיעות בינעירוניות.

לרוב רק אני יסע באוטו ולפעמים עוד מישהו לידי. לעיתים רחוקות יסעו 3 באוטו.

תקנו אותי אם אני טועה במחירים.

קומפורט 5 דלתות: 126500

ספיריט 5 דלתות: 138500

[יש לנו הנחה מסויימת במאזדה, אני לא יודע כמה הנחה אבל יש הנחה]

אני מבקש להתייחס רק לרכב שציינתי ולא להציע מכוניות אחרות. אני יודע שאנחנו יכולים לקחת אוטו חסכוני יותר ולא משפחתי אבל בעקבות שיקולים שלנו אנחנו מחליטים להישאר עם מאזדה 3. [למרות שיש פזילה קלה לכיוון פיג'ו 207]

ושאלה אחת שלא קשורה, מה זה שקע AUX?

מה אני יכול לחבר אליו?

פורסם

1. אם לקחת 1.6 או 2.0 זה שיקול שלכם. ה-2.0 חזק משמעותית, מאובזר יותר אבל גם יקר יותר לאחזקה (צריכת דלק וכדומה).

2. שים לב שביטוחים למזדה 3 הם יקרים, במיוחד לנהג צעיר.

3. המחירים שציינת הם הרגילים. אני מבין שלכם יש הנחה מסוימת מעבר לזה?

4. בטרייד אין המחיר שתקבלו על האוטו שלכם הוא נמוך מהמחיר שתקבלו עליו בשוק הפרטי, לידיעתך.

5. שקע AUX הוא לחיבור נגני-שמע חיצוניים כמו IPOD וכדומה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לשקע AUX אפשר לחבר פלאפון\MP4\MP3 ?

או רק מכשירים כמו IPOD?

אנחנו מודעים למחירים של הביטוח, יש לנו עכשיו מאזדה 3 שהביטוח עליה בשמיים אבל עכשיו יש לנו הנחת משטרה על הביטוח [האוטו על שם אחי שהוא שוטר].

עד כמה נמוך המחיר יהיה? המחירון של המאזדה משוקלל בלוי יצחק הוא 70040.

כמה בערך נקבל עליה בטרייד אין?

וכן, לנו יש הנחה מעבר למחירים שציינתי. אני רק לא הייתי בטוח אם זה המחירים הנוכחים.

פורסם

אפשר לחבר את מרבית הנגנים, עם כבל מתאים.

סכום שתקבלו בטריידאין - שאל את הטריידאין... (כנראה כמה אלפים פחות, אבל אם אתם קונים רכב חדש במקום, אולי הם יגדילו ראש ויתנו לכם מחירון)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטופ טרייד מוטורס שהם חברת הטרייד אין הרשמית של מאזדה אין דבר כזה מחירון, מראש הם מורידים אחוזים במכירה של האוטו, מאזדה 3 מיד ראשונה במצב טוב זה לא רכב שבעיה למכור במחיר מחירון, חבל להפסיד את הכסף, נסו למכור בעצמם בשוק הפרטי.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...