Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Top Gear בגרסה הישראלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו מכירים את תכנית הרכב המצליחה ביותר בעולם ואחת מתכניות הטלוויזיה המצליחות ביותר אי-פעם בכלל - Top-Gear הבריטית, בכיכובם של ג'רמי קלארקסון, ריצ'ארד האמונד וג'יימס מאי. אמנם התכנית הזו משודרת בארץ בערוץ "אגו" וב-VOD, אך בכל מקרה, מדובר בפרקים ישנים מאוד והכי גרוע - זו תכנית שמשודרת לעם הבריטי ומרגישים את "הרוח הבריטית" - ועוד לא הזכרתי את המכוניות, שאת רובן אנחנו בכלל לא זוכים לראות, בטח לא בארץ. מבלי לפגוע באף תכנית רכב בארץ (המופע המוטורי, טסט ראשון, 10G ועוד..), אף אחת מהן לא מתקרבת לרמה של Top-Gear מבחינת העומק וההגשה של מבחני הדרכים.

עכשיו זה הזמן שתהיה לנו תכנית רכב "ישראלית" איכותית. פרארי ומזראטי יגיעו לארץ בחודשים הקרובים והקרב בשוק מכוניות העל בארץ מתחיל להתחמם ובכלל, יש לא מעט מכוניות בארץ עם הספקים של למעלה מ-500 כ"ס - אז למה לא להתמש בהן? סוף סוף מתחילים לראות במדינת ישראל כמדינה מפותחת. חשוב לא פחות - סוף-סוף יש לנו ספורט מוטורי. עכשיו, רק חסרה לנו תכנית רכב ראויה ומי יותר ראויה מאשר Top-Gear ברוח "ישראלית"?

המטרה של הקבוצה הרצינית הזו היא לגרום לאחת מזכייניות השידור הגדולות ביותר בארץ (קשת,רשת או ערוץ 10) לקנות את הפורמט של Top-Gear ולעשות לו גרסה ישראלית, ממש ביחס של 1:1, עם 3 מנחים מצחיקים, שמציקים אחד לשני - אבל עדיין הם החברים הכי טובים, ויש בינהם כימיה נדירה. בנוסף,יהיו גם את המשימות המטורפות. כמובן שהפורמט יכלול גם מבחני דרכים למכוניות אקזוטיות (וגם למכוניות מעניינות אחרות) -ולא "סתם" מבחן דרכים, אלא מבחן מעמיק ומקיף שיוגש לנו, הצופים, בצורה הכי מצחיקה, הכי מעניינת והכי מקורית שאפשר. בקיצור - בדיוק כמו התכנית Top-Gear המקורית, רק שהמנחים ידברו בעברית ואת רוב מכוניות נוכל לראות גם בארץ (אני מניח שתהיינה כתבות גם מחו"ל). אם נהיה מספיק אנשים, נוכל לשכנע את הזכייניות לגבי כדאיות הבאת התכנית לארץ. רוצים להתטרף? חפשו את הקבוצה שלי בפייסבוק. בהצלחה שיהיה לנו :)

ההודעה נערכה להוספת רווחים אחרי סימני פיסוק, כדי שתהיה קריאה יותר. להבא הודעות ללא רווח לאחר סימני פיסוק - תימחקנה. ההנהלה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, ולפני הכל, אנשים רציניים יודעים איך לפסק. למשל, שיש רווח לאחר סימן הפיסוק. אחרת, זה יהיה מאוד משעשע לראות אותם מגישים מסמכים שיווקיים רשמיים לזכיינית, כשהכל מודפס לא ברור...

נקודה שנייה, זה שמתחשמק לך (לי, לנו) לראות את Top Gear ("הילוך טופי" בעברית?) זה נחמד, אבל אם אתה באמת "רציני" אתה צריך להבין קצת יותר בכלכלה של שידורי טלוויזיה, וקצת פחות במה מתחשק לך לראות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עכשיו תקח בחשבון כמה הבדלים יש בין בריטניה לישראל.

מכוניות אקזוטיות- גם ככה בקושי יש.

מיקום - אנחנו מוגבלים מבחינת יציאה לארצות שכנות.

תקציב ועוד...

לא נראה מציאותי פה.

פורסם

שמע כחובב מושבע של טופ גיר אני מסכים איתך לגמרי , גירסה ישראלית לא תזיק לנו .

אבל מצד שני, בתאכלס, אנחנו מפותחים רק בתיאוריה .(לא זאת של הרישיון, היא על הפנים ) .

אז מה אם החוק המוטורי עבר ? אז מה אם יבואנים מבטיחים לנו פרארי ומזראטי בארץ ?

המציאות הקיימת היא שעדיין אין לנו מסלולים מקצועיים בשביל הרכבים האלה ובשביל לממש את הספורט המוטורי. דיבורים לעומת זאת כן , בדיבורים אנחנו יכולים ללמד את בריטניה.

תראה לי את הטיפש שיקנה מזראטי בארץ . איפה הוא ייסע איתה? בבורות של תל אביב או בחולות של ראשון ?

אתה חיי בספיישל של טופ גיר.

פורסם
קודם כל, ולפני הכל, אנשים רציניים יודעים איך לפסק. למשל, שיש רווח לאחר סימן הפיסוק. אחרת, זה יהיה מאוד משעשע לראות אותם מגישים מסמכים שיווקיים רשמיים לזכיינית, כשהכל מודפס לא ברור...

נקודה שנייה, זה שמתחשמק לך (לי, לנו) לראות את Top Gear ("הילוך טופי" בעברית?) זה נחמד, אבל אם אתה באמת "רציני" אתה צריך להבין קצת יותר בכלכלה של שידורי טלוויזיה, וקצת פחות במה מתחשק לך לראות.

רוצה לצחוק? תצחק.

אתה שחצן שחבל-על-הזמן.קודם כל,הפיסוק שלי מקסים ולא מתחשק לי לעשות רווח אחרי פסיק.למה? ככה! דבר שני,אני לא בהרכח חייב להבין ב"כלכלת טלוויזיה" או איך שלא קראת לזה כדי להוביל שינוי כזה - אני מביא קהל ואח"כ שאחת הזכייניות תעשה את החישוב שלה.אני פה כי אני רוצה להביא שינוי.לא מתאים לך? מפריע לך שאין רווח אחרי הפסיקים? אל תצטרף.

פורסם

לעניין הכתיבה ואופן הפיסוק ש falou ציין - זה נכון. זה קשה ולא נוח לקריאה אך אני מתאר לעצמי שאתה לא מתכוון להגיש מסמך שלא יעבור הגהה כלשהי אז אני לא אתייחס לכך (על אף שאני מסכים עם falou).

שוק מכוניות העל - פרארי ומזראטי לא יגיעו בחודשים הקרובים, בוא נקווה שבשנה הקרובה. יחד עם זאת, עצם הנכונות וההכרזות על כוונות לייבוא רשמי וסדיר זו התקדמות רצינית. הקרב בשוק הזה, לא רק שאינו חם, הוא עדיין קפוא. ההתחממות תתחיל כשהייבוא יתחיל. ואני מתכוון ייבוא בפועל!

הספורט המוטורי - נכון שהחוק אושר אך יש עוד הרבה עבודה לפנינו. תקנות שונות, חברות ביטוח, מסלולים מסודרים, ספקים, מתחרים ובטוח שכחתי לא מעט דברים נוספים.

כמו כן, מקרים כאלה למשל לא עוזרים במיוחד לקידום ענף הרכב וההסתכלות עליו בכלל והספורט המוטורי בפרט.

מבחינת יציאה למדינות השכנות - לצערי באמת אין לנו את האפשרות הזו, למרות שזה יכול להיות שת"פ מעולה.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
רוצה לצחוק? תצחק.

אתה שחצן שחבל-על-הזמן.קודם כל,הפיסוק שלי מקסים ולא מתחשק לי לעשות רווח אחרי פסיק.למה? ככה! דבר שני,אני לא בהרכח חייב להבין ב"כלכלת טלוויזיה" או איך שלא קראת לזה כדי להוביל שינוי כזה - אני מביא קהל ואח"כ שאחת הזכייניות תעשה את החישוב שלה.אני פה כי אני רוצה להביא שינוי.לא מתאים לך? מפריע לך שאין רווח אחרי הפסיקים? אל תצטרף.

ההערה שלי לגבי הפיסוק לא היתה בקשה. אנחנו מקפידים בפורום על כתיבה ראויה.

לגבי השאר, אתה צודק, אני גם צוחק וגם שחצן. נתראה לאחר שתריץ את היוזמה ונראה אם אני שחצן עם כיסוי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא עניין של תבוסנות, זה עניין של שכל ישר והיגיון פשוט:

1. נעשה ניסיון ליצירת תוכנית בפורמט דומה (המופע המוטורי) - זכה להצלחה בינונית ומטה.

2. עלות הרמת הפקה בסדר גודל של טופ-גיר היא אדירה (עד מיליוני שקלים לפרק). גם אם זה ייעשה במונחים "ישראליים" זה יהיה מאות אלפי שקלים לפרק - וכל זה בשביל רייטינג נמוך בכל קנה מידה.

3. לך תמצא שלושה מנחים ברמה גבוהה שמבינים במכוניות.

4. אתה מוגבל מאוד ביצירת פורמט כזה בארץ - אין מסלולי מירוצים, אין מקומות לבצע בהם מסעות, אין מכוניות מתאימות.

5. זה לחלוטין wishful thinking שאיזו זכיינית תסכים להשקיע בצורה שגם תאפשר יצירת מסלולי מירוצים. בית האח הגדול עלה אולי פרומיל מעלות של מסלול מירוצים וגם טופ-גיר הגדולה לא באמת בנתה מסלול משלה (משתמשת במסלול היושב על שדה תעופה). להזכירך גם שלאח הגדול היה קרוב ל-30% רייטינג. כמה רייטינג בדיוק אתה מצפה להשיג בטופ-גיר הישראלית? חצי מזה?

6. קבוצה בפייסבוק. really. זה המהלך שלך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא עניין של תבוסנות, זה עניין של שכל ישר והיגיון פשוט:

1. נעשה ניסיון ליצירת תוכנית בפורמט דומה (המופע המוטורי) - זכה להצלחה בינונית ומטה.

2. עלות הרמת הפקה בסדר גודל של טופ-גיר היא אדירה (עד מיליוני שקלים לפרק). גם אם זה ייעשה במונחים "ישראליים" זה יהיה מאות אלפי שקלים לפרק - וכל זה בשביל רייטינג נמוך בכל קנה מידה.

3. לך תמצא שלושה מנחים ברמה גבוהה שמבינים במכוניות.

4. אתה מוגבל מאוד ביצירת פורמט כזה בארץ - אין מסלולי מירוצים, אין מקומות לבצע בהם מסעות, אין מכוניות מתאימות.

5. זה לחלוטין wishful thinking שאיזו זכיינית תסכים להשקיע בצורה שגם תאפשר יצירת מסלולי מירוצים. בית האח הגדול עלה אולי פרומיל מעלות של מסלול מירוצים וגם טופ-גיר הגדולה לא באמת בנתה מסלול משלה (משתמשת במסלול היושב על שדה תעופה). להזכירך גם שלאח הגדול היה קרוב ל-30% רייטינג. כמה רייטינג בדיוק אתה מצפה להשיג בטופ-גיר הישראלית? חצי מזה?

6. קבוצה בפייסבוק. really. זה המהלך שלך?

רוני

1. המופע המוטורי מומן ע"י אלי אילדיס בעצמו - כן,כן - בעצמו.מסקנה: אדם פרטי שאינו טייקון (כמו נוחי דנקנר,למשל) לא יכול לממן בעצמו תכנית רכב ראוייה.טופ-גיר זו תכנית הרכב הכי מצליחה בעולם ואחת התכניות המצחיחות בהיסטוריה - אז זה אומר שרוב העולם "חולה הגה"? קשה לי להאמין.טופ גיר מצחיקה,מקורית,מרגשת,מרתקת - כל מה שהמופע המוטורי/10G/טסט ראשון לא.ברגע שתכנית עונה על כל התכונות האלו - היא הופכת למוצלחת - וזה כמעט לא משנה מבה היא עוסקת.

2. אף אחד לא ביקש שתעשה להם את החשבון - אם כן אפשר,או אי-אפשר לממן.כבר מימנו בעבר תכניות בעלות של מיליונים לפרק - הבעיה שבכמה מקרים הן פשוט לא היו מעניינות/מרגשות/מצחיקות וכו' וכו'..אני לא יודע מה הזכייניות יכולות או לא יכולות לעשות וזה גם לא ממש מעניין אותי.אני רוצה את התכנית - אז אני מנסה להשיג קהל.יש מספיק קהל - אז יהיה גם מי שייעשה תכנית.אגב,עדיך שזו תהיה זכיינית "קשת" - הם פשוט יודעים לעשות תכניות כמו שצריך.

3. אתה ידעת שאורי גוטליב ומשה איבגי הם "חולי הגה"? זו סתם דוגמה,שמטרתה להמחיש שבשביל למצוא מנחים מתאימים יש אודישנים ויש כללים לקבלת מנחים.חוץ מזה,אני מאמין שהם ייעברו איזה גיבוש ביחד,כדי שתהיה בינהם כימיה כמו בשלישייה של טופ-גיר.חוץ מזה,אף אחד לא פסל שעיתונאי רכב שעושים כתבות וידאו יגישו את התכנית (אההמממ..אההההממממ...).בכל זאת,תכנית רכב בטלוויזיה זה למעשה מגזין רכב (אוטו,הגה..) שמשודר בטלוויזיה,עם מלא-מלא "כתבות וידאו".

4. כמו שאמרתי - יש פה לא מעט מכוניות בארץ עם למעלה מ-500 סוסים מתחת למכסה המנוע.חוץ מזה - למה שלא יהיה אפשר לבחון את המכוניות איפה שאתה וחבריך לצוות מגזין אוטו (וגם מגזין הגה) בוחנים? מה,מעולם לא בחנתם מכונית ספורט בארץ? בחנתם ועוד איך וככה אתם,בערך,עובדים מ-1986 (הגה מ-1999).חוץ מזה, סביר להניח שיהיה אפשר לבחון בחו"ל מדי פעם.

5.כפי שביקשתי - נא לא לעשות את החשבון לזכייניות.אולי הן כן יכולות להקים מסלול? חוץ מזה,הספורט המוטורי רק יצא לדרך החודש וייקח לו כמה שנים עד שהוא יגיע לרמה..מסויימת.אבל עזוב - תן לזכיינית לשבור את הראש.כאמור - אם תהיה תכנית מצחיקה,עם מבחני דרכים מעמיקים,משימות מטורפות ומנחים אדירים - יהיה פה הרבה-הרבה רייטינג.אני יודע שגם אם הייתה תכנית על גינון שהייתה עשוייה כמו טופ-גיר - הייתי מתמכר אליה.אני בטוח,אגב,שאני לא היחיד.

6. Really Really.אם אני רוצה להנהיג שינוי,אני צריך אנשים - והרבה.יש מקום אידאלי יותר מפייסבוק? לידיעתך, רשת H&M הגיעה לארץ בעיקר בגלל קבוצה שבפייסבוק קראה להם להגיע - והקבוצה הזאת מנתה משהו כמו 10,000-15,000 איש.כך גם אני הייתי רוצה לעשות.אני מנסה להוביל שינוי.

אתם ביקורתיים מידי . אתם אומרים שאתם רוצים , אז למה אתם עושים משהו יותר טוב מקבוצה בפייסבוק ?

לדעתי כל עוד אתם כלל לא מנסים - שתקו.

תביא לינק לקבוצה אני יותר מאשמח להצטרף :)

בבקשה: http://www.facebook.com/group.php?gid=122557221092421&ref=mf

פורסם

אהבתי את העמידה על שלך, האמונה בדרך והרצון להוביל את השינוי!

המשך כך ואל תוותר (אני לא מדבר על זה ספציפית אלא באופן כללי בחיים).

אם היה לי פייסבוק הייתי מצטרף :)

שיהיה בהצלחה!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
מצטער אבל באמת שאין סיכוי שישקיעו בארץ מליוני שקלים לפרק, עם כל הכבוד לפייסבוק שלך.

ואם זה לא מיליוני שקלים לפרק,אלא מאות אלפי שקלים לפרק? ואם מסדרים כאן הפקה סוף-הדרך,עם מסלולים וצוותי צילום סופר0מקצועיים? ואם הזכיינית תעשה מחקר ותגלה שכאשר התכנית תהיה מדהימה - יהיו לה גם 40% רייטינג,גם אם היא עוסקת במכוניות? ואם באמת תהיה כאן תכנית כזו?

חבל שככה אתה מזלזל.אם תהיה כאן באמת תכנית כזו - אתה וכל מי שחבר בפורום הזה,תהיו מכורים לה.

פורסם
אהבתי את העמידה על שלך, האמונה בדרך והרצון להוביל את השינוי!

המשך כך ואל תוותר (אני לא מדבר על זה ספציפית אלא באופן כללי בחיים).

אם היה לי פייסבוק הייתי מצטרף :)

שיהיה בהצלחה!

תודה רבה D:

פורסם
1. המופע המוטורי מומן ע"י אלי אילדיס בעצמו - כן,כן - בעצמו.מסקנה: אדם פרטי שאינו טייקון (כמו נוחי דנקנר,למשל) לא יכול לממן בעצמו תכנית רכב ראוייה.טופ-גיר זו תכנית הרכב הכי מצליחה בעולם ואחת התכניות המצחיחות בהיסטוריה - אז זה אומר שרוב העולם "חולה הגה"? קשה לי להאמין.טופ גיר מצחיקה,מקורית,מרגשת,מרתקת - כל מה שהמופע המוטורי/10G/טסט ראשון לא.ברגע שתכנית עונה על כל התכונות האלו - היא הופכת למוצלחת - וזה כמעט לא משנה מבה היא עוסקת.

2. אף אחד לא ביקש שתעשה להם את החשבון - אם כן אפשר,או אי-אפשר לממן.כבר מימנו בעבר תכניות בעלות של מיליונים לפרק - הבעיה שבכמה מקרים הן פשוט לא היו מעניינות/מרגשות/מצחיקות וכו' וכו'..אני לא יודע מה הזכייניות יכולות או לא יכולות לעשות וזה גם לא ממש מעניין אותי.אני רוצה את התכנית - אז אני מנסה להשיג קהל.יש מספיק קהל - אז יהיה גם מי שייעשה תכנית.אגב,עדיך שזו תהיה זכיינית "קשת" - הם פשוט יודעים לעשות תכניות כמו שצריך.

3. אתה ידעת שאורי גוטליב ומשה איבגי הם "חולי הגה"? זו סתם דוגמה,שמטרתה להמחיש שבשביל למצוא מנחים מתאימים יש אודישנים ויש כללים לקבלת מנחים.חוץ מזה,אני מאמין שהם ייעברו איזה גיבוש ביחד,כדי שתהיה בינהם כימיה כמו בשלישייה של טופ-גיר.חוץ מזה,אף אחד לא פסל שעיתונאי רכב שעושים כתבות וידאו יגישו את התכנית (אההמממ..אההההממממ...).בכל זאת,תכנית רכב בטלוויזיה זה למעשה מגזין רכב (אוטו,הגה..) שמשודר בטלוויזיה,עם מלא-מלא "כתבות וידאו".

4. כמו שאמרתי - יש פה לא מעט מכוניות בארץ עם למעלה מ-500 סוסים מתחת למכסה המנוע.חוץ מזה - למה שלא יהיה אפשר לבחון את המכוניות איפה שאתה וחבריך לצוות מגזין אוטו (וגם מגזין הגה) בוחנים? מה,מעולם לא בחנתם מכונית ספורט בארץ? בחנתם ועוד איך וככה אתם,בערך,עובדים מ-1986 (הגה מ-1999).חוץ מזה, סביר להניח שיהיה אפשר לבחון בחו"ל מדי פעם.

5.כפי שביקשתי - נא לא לעשות את החשבון לזכייניות.אולי הן כן יכולות להקים מסלול? חוץ מזה,הספורט המוטורי רק יצא לדרך החודש וייקח לו כמה שנים עד שהוא יגיע לרמה..מסויימת.אבל עזוב - תן לזכיינית לשבור את הראש.כאמור - אם תהיה תכנית מצחיקה,עם מבחני דרכים מעמיקים,משימות מטורפות ומנחים אדירים - יהיה פה הרבה-הרבה רייטינג.אני יודע שגם אם הייתה תכנית על גינון שהייתה עשוייה כמו טופ-גיר - הייתי מתמכר אליה.אני בטוח,אגב,שאני לא היחיד.

6. Really Really.אם אני רוצה להנהיג שינוי,אני צריך אנשים - והרבה.יש מקום אידאלי יותר מפייסבוק? לידיעתך, רשת H&M הגיעה לארץ בעיקר בגלל קבוצה שבפייסבוק קראה להם להגיע - והקבוצה הזאת מנתה משהו כמו 10,000-15,000 איש.כך גם אני הייתי רוצה לעשות.אני מנסה להוביל שינוי.

1. מאיפה המידע שהמופע המוטורי מומן מכיסו של אילדיס? זה נשמע לי מאוד מופרך (אם כי קל לאימות). ואני מסכים שטופגיר היא הרבה יותר מתוכנית רכב, אבל לקח לה שנים על גבי שנים להגיע למעמד כזה. וכמו שכבר אמרתי - לך תמצא שלישיית מנחים עם כזו כריזמה ושיתוף פעולה בארץ...

2. מסכים איתך בנוגע לקשת, אבל לצערי הסיכוי שתמצא קהל בכזאת כמות הוא אפסי...

3. יש הבדל ענק בין "חולי הגה" למבינים ברכב, וצריך הרבה יותר מכישורי משחק בשביל כזו תוכנית. בנוגע לעיתונאי רכב - אם זו מחמאה אז תודה, אבל זה ממש לא בשבילי (ולא רק בגלל כישורי משחק בקנטים). מה שאני כן יכול לעשות זה לכתוב תסריטים :wink:

4. זה נכון שאפשר למצוא מכוניות, אבל זה הרבה יותר מסובך משנדמה לך. יבואני הרכב יקשו מאוד על העניין, מאוד קשה להשיג מכוניות מאנשים פרטיים והמקומות בהם נבחנות המכוניות כיום הם בעייתיים בלשון המעטה - ערד פתוח לחלוטין, לא סטרילי ויש שם תנועה ערה. שאר המנחתים בארץ לא מספיק טובים בשביל זה, והמסלול היחיד ששווה משהו הוא בכוכב יאיר, אבל גם הוא קטן למרבית השימושים. בחו"ל זה גם לא פשוט - לשלוח לשם שלושה וחצי כתבים וצלם סטילס כמו שאנחנו עשינו עם איטליה זה עוד אפשרי, אבל צוות צילום מלא והפקה גדולה? זה עלויות היסטריות.

5. הזכייניות יקימו מסלול כמו ששרי אריסון תתרום את כל הונה לנזקקים, וכמו שפוליטיקאים יפסיקו להיות מושחתים.

6. מצטער, אבל אני ממש בספק ש-15000 איש בפייסבוק הביאו לכאן את H&M. זה יותר שההנהלה שם הבינה שנשות ישראל עטות על בגדים זולים "מחו"ל" כמו חיות פצועות שרואות אוכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...