Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטת לגבי רכב שטח חדש. הטריוס זול מצד אחד, אך קשקאי הוא יותר רכב. עיקר הנסיעה בעיר ול-5 מבוגרים. צריכה כסא תינוק (לנכד).

פורסם

הטריוס זה רכב קטן ויש לציין חד משמעית שהרכב אינו רכב שטח. הקשקאי אמנם גם לא, אבל יותר יתאים ל5 אנשים. הרכב גדול יותר וטוב יותר בכל היבט.

פורסם

טריוס?זה אחד הרכבים שלא הייתי מתקרב אליו,קופץ ברמות מטורפות,נסעתי עם המון ג'יפים\ג'יפונים,והוא אחד הגרועים בנוחות נסיעה,אפילו הג'ימיני מרגיש לקסוס לידו,מנוע יחסית חלש,105 כ"ס למרכב יחסית כבד,נתונים עצלנים,אין טפטרוניק,אוטו מאוד ספרטני פשוט וצפוף,זה פשוט סיריון מוגבהה,רק מה?תוסיף עוד 40,000 שקלים.

פורסם

הסיריון החדשה כבר לא כל כך חדשה, היא משווקת בארץ מאז שנת 2005 (מודל 2006).

סיריון מול סוויפט? לסוויפט מנוע חזק יותר וביצועים טובים הרבה יותר. היא מהנה יותר לנהיגה וגם קצת יותר איכותית. חסרונה הוא בתצרוכת דלק גבוהה יותר ובנוחות נסיעה טובה פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם הסיריון וגם הסוויפט כבר מיושנים(יחסית) וייש כבר מחליפים בפתח!בסגמנת הזה הייתי ממליץ לך לבדוק את הפורד פייאסטה האיכותית.

לגבי הטריוס אומנם זול אבל רכב ממש לא נוח,הקשקאי רכב מצויין אבל התמכור שלו יקר ולא מצדיק את המחיר,בתקציב של הטריוס כדאי לבדוק את הספורטז של קיה אומנם מוחלף בקרוב ולכן אפשר להשיג במחיר מצויין (זול ממש זול).

פורסם

מדוע הקשקאי לא מצדיק את המחיר? הוא רכב טוב בהרבה מהקיה ספורטאז' המזדקן. נתחיל מזה שהוא לא מכאיב לעיניים כמוהו והוא אחד הרכבים הבטוחים ביותר קניתן לקנות כיום, הוא גם חסכוני בהרבה בצריכת הדלק שלו, נוח יותר, נוח יותר ומציע תא נוסעים איכותי ונעים בהרבה.

אם התקציב מאפשר קשקאי במקום טריוס אז יהיה הרבה יותר נעים בקשקאי.

מבין סיריון וסוויפט הייתי הולך על הסוויפט, מציעה עיצוב "שמח" יותר ותא נוסעים שהוא פחות פשוט ומעליב מזה של הסיריון.

שבת שלום!

• תוכן חדש...