Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקדימה, היא נראית כמו כל מרצדס חדשה (כבר עורר בי גועל כמה פעמים יצרן משתמש באותו פרונט).

בקיצור, צילמתי רק את הג'אנט(AMG מדהים), קצה האגזוז, וכמובן את ההוכחה לכך שהיא CL600.

:wink:

כמה פעמים יצרן משתמש באותו פרונט?

מה עם ב.מ.וו?

אודי?

והינה כמה תמונות של ה-CL...

מדהימה פשוט מדהימה!

norm_771EA015BE204399B6369A11B40DD6E5.JPG

norm_32190AC5456B43A092E511A2E2D9BE47.JPG

norm_66F1735E07E9483D8C05D76E1E8FBA53.JPG

norm_9EB6D8E750934936A50885730B1549EB.JPG

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי שם היום והייתי כל כך המום כמה מכוניות אופנועים וטרטרונים יפים יכולים להיות בתערוכה אחת לא הייתי בתערוכה של שנה שעברה והשנה יותר הבנתי בדברים הדבר שהכי התלהבתי ממנו זה היה הסובארו והחריקות היא נתנה שם חתיכת הופעה ומהפורשה התלהבתי אבל המחיר לדעתי ממש לא מוצדק היה שם ליד כל המרצדסים היפות איזה שברולט אחת שחכתי את השם אבל לא הבנתי שם מה זה האחורה והכי אהבתי שם זה היה כל המכוניות המשופרות אני כבר מת להוציא רישיון ולשפר ככה את האוטו

פורסם

זאת אחרי הכל הייתה תערוכה בארץ עם כל הכבוד שום דבר לא משתווה לתערוכות בחו"ל ובימיוחד פרנקפורט(ששם מציגים את כל התוצרת הגרמנית בעיקר)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני הייתי שם היום והייתי כל כך המום כמה מכוניות אופנועים וטרטרונים יפים יכולים להיות בתערוכה אחת לא הייתי בתערוכה של שנה שעברה והשנה יותר הבנתי בדברים הדבר שהכי התלהבתי ממנו זה היה הסובארו והחריקות היא נתנה שם חתיכת הופעה ומהפורשה התלהבתי אבל המחיר לדעתי ממש לא מוצדק היה שם ליד כל המרצדסים היפות איזה שברולט אחת שחכתי את השם אבל לא הבנתי שם מה זה האחורה והכי אהבתי שם זה היה כל המכוניות המשופרות אני כבר מת להוציא רישיון ולשפר ככה את האוטו

1.אני לא יודע למה יש בפורום מכוניות ילדים בלי רשיון.

2.הפורשה מתחרה במקלארן 1 F שעלתה בחו"ל מיליון $$.מה שהופך אותה לזולה.

3.הרכבים הכי נמכר בארה"ב הם טנדרים.שברולט הוציאו טנדר עם מנוע של קורבט וביצועים של קורבט.

אייל

פורסם

כנראה שלא הביאו אותה ביום הראשון....לא פייר....

והפורשה GT לא מתחרה במקלארן!!

היא מתחרה ב-SLR,למבורגיני מורסליאגו,פאגני זונה,פררי 575!

שום מקלארן ושם בטיח!

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

3.הרכבים הכי נמכר בארה"ב הם טנדרים.שברולט הוציאו טנדר עם מנוע של קורבט וביצועים של קורבט.

1. גם אני לא. אנחנו נטפל בזה :wink:

2. היא לא בדיוק מתחרה, פשוט מכיוון שהמקלארן F1 כבר לא מיוצרת מזמן. אבל שתיהן בהחלט נופלות תחת ההגדרה של "מכוניות על", מה שאומר שמה שידידנו B~R~A~BLAHBLAH אמר זה שטויות במיץ פטל.

3. אמנם לא קשור למה שכתבת, אבל השרשור הזה מתחיל לעצבן... כמה זבל בשרשור אחד לא היה כבר הרבה זמן. למזלנו - התערוכה נסגרה היום :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע אם ראיתם את זה

אבל הפורש הזאת

יש לה גג נפתח וספויילר שעקרונית הוא חלק מהרכב אבל הוא עולה כזה

והגג מתפרק יותר נכון להגיד :)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

טוב, היום גם אני סוף סוף ביקרתי בתערוכה.

הייתי שם בערך 3-4 שעות.

שילמתי 35 ש"ח + כוכבים שאין לי :wink:

הלכתי כמובן ישר לחניה של ה20 שקל כתוצאה מנסיון עגום של שנים קודמות

(גם ככה יש החזר)

יובל מלמד שרף צמיגים וביצע בדיוק את אותה הדגמה כמו ב2002

לא היו הרבה הפתעות, הכי מרשימות היו BMW מרצדס אודי/סיאט ופולקסווגן.

המאייבך היתה מוקפת בכמות שומרי ראש שלא יביישו ראש מדינה בינונית.

בקשר לקליאו של אוטוסנטר, היה קל מאוד למצוא את השאסי ואת הריתוך שעשו...

(דרך אגב, גם לזאת שאינה פגועה , יש קצה שילדה )

אפילו לא הייתי צריך להכנס מתחת לאוטו.

התרשמתי מהגג המיוחד של ה M3 CSL (תמונה מצורפת)

הקאררה GT לא עשתה לי את זה ,לעומת זאת ,היו שם מספר מרצדסים מדהימות דווקא אהבתי את ה CLK וה CL600 .

ה307CC והמגאן על שלל דגמיה, פשוט מכוערות וחסרות פרופורציה.

לעומת זאת ה407 במציאות לא כ"כ גרועה כמו בתמונות.

הניסאן 350Z מדהימה לדעתי, כנ"ל לגבי ה SEAT אלתיאה.

האודי A6 פשוט מושלמת לדעתי.

ה A8 מאוד מרשימה ברמת האבזור וגם בג'נט 20 אינץ'

רוב ההתקנות של האודיו אצל כל המתקינים לא היו מרשימות כלל וכלל למעט .

(לא באתי לראות סאב וופר זרוק בסיטרואן ברלינגו)

אוטודיפו היו יקרנים ויישארו יקרנים (גם אחרי 40 אחוז הנחה)

לא הבנתי מה הרעיון בטנדר קבריולט המפלצתי של שברולט , ובנוסף לא הבנתי מה עושות מכוניות כמו אפיקה ליד תמונות של שברולט קלאסיות... זה פשוט עלבון למותג .

תומר נפקד מדוכן סמל"ת כשהייתי. משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור בחיפושו.

הסמארק , סליחה, סמארט , נראית מאוד פשוטה על שלל דגמיה. גרסת הרודסטר נראית מקדימה כמו צפרדע :lol: . כל הפלסטיקה השחורה הזאת לא תיראה טוב בשמש הישראלית לאורך זמן.

לסיכום : היה נחמד , יותר מדי בלאגן, יותר מדי ערסים צעצוע . ניפגש עוד שנתיים באוטומוטור הבא

בעיקר התמקדתי בצילומים של דברים איזוטריים ולאו דווקא המכוניות עצמן .

P1010098.JPG

P1010161.JPG

P1010110.JPG

P1010091.JPG

P1010074.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=5805791AFA7C43B896F24D9742547395&alid=27443

here are some insider pictures of the maybach and the cl600 in which i had the pleasure to drive around in for a couple of hours a few weeks ago!

(these are the ones that were in automotor)

sorry about the english... im in england... no hebrew keyboard...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הלכתי היום עוד פעם.. סתם בשביל הכיף לראות את ההבדלים מהיום הראשון, ואלו הממצאים:

אם ביום הראשון רק המכוניות הממש יקרות היו סגורות, ובעזרת דיבור קליל עם סוכן מכירות היה אפשר להכנס לרוב המכוניות..

היום יותר מ80 אחוז מהמכוניות היו פשוט נעולות ולא עזר שום דבר.

אם ביום הראשון היה מישהו נחמד בדוכן של אלפא, שהסכים לפתוח את הדלת של הGT שאני אוכל לצלם בפנים..

היום היה אחד שחשב שהוא מצחיק והלך וחזר כמו מטומטם - אני אפתח, לא אני לא, הם רוצים לצלם אז אני אפתח.. בעצם לא אסור.. טוב נו כמה שניות.. לא לא אי אפשר.. - אדיוט :evil:

והיו עוד כל מיני דברים כמו שהחליפו מכוניות בתצוגה (CL600 אני יכול להשבע שלא הייתה ביום הראשון) (הריינג'-רובר הוחלף) וכו'

ותמונה של אחד הממצאים הממש ממש מעצבנים!! :mad::mad::mad:

2.gif

1.gif

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

1. גם אני לא. אנחנו נטפל בזה :wink:

2. היא לא בדיוק מתחרה, פשוט מכיוון שהמקלארן F1 כבר לא מיוצרת מזמן. אבל שתיהן בהחלט נופלות תחת ההגדרה של "מכוניות על", מה שאומר שמה שידידנו B~R~A~BLAHBLAH אמר זה שטויות במיץ פטל.

3. אמנם לא קשור למה שכתבת, אבל השרשור הזה מתחיל לעצבן... כמה זבל בשרשור אחד לא היה כבר הרבה זמן. למזלנו - התערוכה נסגרה היום :p

רוני

יש למישהו בעיה שאין לי עדיין רישיון??? :puzzled: (טוב עוד מאט אני עושה תיאוריה :lol:

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם
הלכתי היום עוד פעם.. סתם בשביל הכיף לראות את ההבדלים מהיום הראשון, ואלו הממצאים:

אם ביום הראשון רק המכוניות הממש יקרות היו סגורות, ובעזרת דיבור קליל עם סוכן מכירות היה אפשר להכנס לרוב המכוניות..

היום יותר מ80 אחוז מהמכוניות היו פשוט נעולות ולא עזר שום דבר.

אם ביום הראשון היה מישהו נחמד בדוכן של אלפא, שהסכים לפתוח את הדלת של הGT שאני אוכל לצלם בפנים..

היום היה אחד שחשב שהוא מצחיק והלך וחזר כמו מטומטם - אני אפתח, לא אני לא, הם רוצים לצלם אז אני אפתח.. בעצם לא אסור.. טוב נו כמה שניות.. לא לא אי אפשר.. - אדיוט :evil:

והיו עוד כל מיני דברים כמו שהחליפו מכוניות בתצוגה (CL600 אני יכול להשבע שלא הייתה ביום הראשון) (הריינג'-רובר הוחלף) וכו'

ותמונה של אחד הממצאים הממש ממש מעצבנים!! :mad::mad::mad:

אני בשוק! :shock: גנבו גם את הCSL?! עד איפה הדרדרנו! עכשיו אם אני יראה איזה BMW עם זה עליה אני מדווח ליבואן שיבוא לחסל אותו... פשוט החוצפה עוברת כל גבול אנשים בני זונות..

בקשר לCL אתה צודק היא לא הייתה ביום הראשון... [איזה מכונית היא החליפה? את הSL אן הSLK?]

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
שעות ספורות לאחר פתיחת השערים דווח על החלל הראשון בקרב האכזר ביותר בין מציגים למבקרים. צמד מאבטחים גברתנים בדוכן מיצובישי נכנע למבקר הישראלי, וזיהה מאחור מדי כי בורר ההילוכים במיצובישי לאנסר איוו 8 נעלם. למאבטחי דוכן סאנגיונג היה יותר מזל. המצבר(!) שפורק מרכב התצוגה החדש, נמצא בריא ושלם בידיהם של צמד וונדלים. מאפרות, סמלים, ידיות ומציתים היו פופולריים במיוחד בימי התערוכה. כצפוי.

גועל נפש ! :mad::mad::mad::mad::mad:

פורסם

מרגיז ומסריח :mad:. מילא שלא נותנים לשבת במכוניות (שזה חבל בהתחשב במטרת התערוכה אך ניתן פחות או יותר להבין את היבואנים) אבל מעשים כאלה פשוט יגרמו לחב'/יבואנים לא להביא ארצה לתערוכות ("תערוכות") מכוניות אטרקטיביות.

לגבי המצבר שאורן הזכיר (WTF?! :shock: ), אני מקווה שזה נאמר בצחוק :roll:

פורסם
מרגיז ומסריח :mad:. מילא שלא נותנים לשבת במכוניות (שזה חבל בהתחשב במטרת התערוכה אך ניתן פחות או יותר להבין את היבואנים) אבל מעשים כאלה פשוט יגרמו לחב'/יבואנים לא להביא ארצה לתערוכות ("תערוכות") מכוניות אטרקטיביות.

לגבי המצבר שאורן הזכיר (WTF?! :shock: ), אני מקווה שזה נאמר בצחוק :roll:

זה נכתב הYnet.... זה ממש לא בצחוק... זה רציני עד בכי... :cry:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

• תוכן חדש...