Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקורה למעלה יש לך פלסטיק שרשום עליו AIRBAG

תוציא אותו בעדינות ותראה שם בורג T30

תוציא את הבורג ואז שלוף את הקורה

בהצלחה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

צודק קודמי ובדרך כלל יש להחליף את הפלסטיק שכתוב עליו AIR-BAG בחדש מכיוון שהוא נהרס בזמן ההוצאה. אני אישית לא מצאתי דרך להוציאו ולא לגרום לו נזק.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעדינות ורכות הצלחתי להוציא את שתיי הצדדים בלי לשבור אותם:-o

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

זה מה שניסיתי ואז הרגשתי שהוא לא יוצא בטבעיות, אז הפסקתי למשוך אותו.

עתיד, מה ששאלתי זה האם יש סט קומפוננט שכולל 3 אלמנטים(2 רמקולים וטוויטר) וקרוס מתאים, הרי בתצורה הזו אי אפשר להרכיב סט רגיל שכולל 2 אלמנטים בכל צד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפשר להרכיב סט של שתי אלמנטים בכל צד, אני לא רואה סיבה שלא, הבעיה שיכולה להיווצר זה במיקום של הוופר. יש כאן בפורום מישהו שעשה התקנה כזאת , במיקום המקורי, אולי תבדוק אם יש מצב לשמוע את המערכת שלו ולראות עד כמה זה באמת קירטי.

בקשר לסטים שלושה חלקים, יש לך הרץ ENERGY של שלושה חלקים, מוראל אילייט, שמגיעים עם קרוס, הבעיה באילייט היא שזה סט מאוד יקר. לגבי אנרג'י של שלושה חלקים כדאי שתבדוק כי אני לא יודע כלום לגבי עלויות.

בכל מקרה ברגע שתתקין סט של שלושה חלקים יכול להיות שה MID לא ייכנס ותצטרך לעשות חור בדלת, זכור לי שראיתי פעם שירשור מחו"ל של מישהו שעשה את זה, אז תבדוק טוב גדלים.

פורסם

אייל אם בא לך להשקיע קצת וכמובן לקבל תמורה בהתאם

יש בפורום יד שניה למכירה מוראל אלייט משומש מבחור בשם אדגר,

הסט ננהג בצורה ראויה ואני בטוח שהוא שמור

תוכל לחבר את ה-JBL ב-BI-WIRE, זוג ערוצים לוופרים, זוג ערוצים למיד-טוויטרים.

אולי תופתע ותוותר על סאב

אין ספק שמדובר באיכות שגבוה בהרבה ממה שאתה רגיל אליה,

ואני בטוח שאתה תהנה מהמוזיקה כך שלא תוכל לחזור אחורה יותר :)

פורסם
זה מה שניסיתי ואז הרגשתי שהוא לא יוצא בטבעיות, אז הפסקתי למשוך אותו.

עתיד, מה ששאלתי זה האם יש סט קומפוננט שכולל 3 אלמנטים(2 רמקולים וטוויטר) וקרוס מתאים, הרי בתצורה הזו אי אפשר להרכיב סט רגיל שכולל 2 אלמנטים בכל צד.

נסה להעזר בקובץ המצורף.

Removal and installation of upper A-pillar trim.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

המגבר שלך חלש מידי להרים סט 3 חלקים בכבוד ראוי

בקשר להרץ היי אנרג'י - האלייט עדיף בהרבה, והיום המחירים שלו כמשומש א ממש משקפים את היכולות הגבוהות שלו.

פורסם

שרשור 2 עמודים ואין את מילת הקסם : תקציב

לידע כללי:

מערכת מולטימדיה 2DIN שכוללת GPS ובלוטות' מובנה מתחילה ממחיר של 2500 שח {איכותי מתחיל מ 7000 שח}.

סט 3 חלקים מתחיל ממחיר של 1500 שח {איכותי מתחיל מ 3000 שח }

לא כולל עבודה {לא כולל סאב שזה עוד 1000 שח למשהוא טוב.}.

אם אתה מחפש משהוא איכותי ,תקציב של 10K זה המינימום.

נ.ב: המגבר שלך טוב וחזק

104X4 RMS יכול בלי בעיות להגביר סט 3 חלקים של DLS למשל.

פורסם

אין תקציב כי אני מגשש באפלה להבין עלויות ואז אוכל להבין איזה תקציב נדרש ולפי זה גם לדעת מתי אוכל להוציא את זה לפועל.

עבודה לא צריך, אני מתקין לבד כמו תמיד.

אם סט כמו JBL 6507C סיפק אותי, אז אין לי מה לחפש בתחום הסטים של ה3000 ש"ח.

כרגע לפי איך שאני רואה את זה, השלב הראשון זה דאבל דין איכותי פלוס חיבור המגבר על הקומפוננטים הנוכחיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...