Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני פונה לבעלי 106. (שלי היא דור שני עם כבל קלאצ' אוטומטי)

שמתי לב שתחושת הדוושה אצלי בקלאצ' אינה אחידה כלל, ובדקתי את מיקום הכבל מתחת למנוע ורציתי לדעת מבעלי 106 אם אכן המסלול נכון.

אנסה לנסח את זה בבירור:

הוא מתחיל מהראש המעוגל בקיר האש (תפוס עם בורג) ועובר בין שתי מוטות של מסרק ההגה, משם עובר בין המשולש לצירייה, תפוס מתחת לגיר עם התפסן (חצי עיגול, בחלקו הקשיח של כבל הקלאצ') ועולה משם למזלג של הקלאצ'.

משום מה ניראה לי שמשהו חסר.

אולי תפסן כלשהו בקיר האש, או שאולי הכבל אמור לעבור מאחורי המשולש ולא בינו לבין הצירייה.

אשמח לעזרה, ואפילו תמונה תתקבל בברכה!

המון תודה

נ"ב: אני מצרף תמונה (לא ממש ברורה) בתקווה שאולי זה יעזור להבין את התיאור.

בתמונה הראשונה: 1) התפסן סתופס את החלק הקשיח בכבל 2) צירייה 3)חיבור של המשולש לשילדה

בתמונה השנייה: מה זה חלק מספר 6, ואיפה הוא נמצא? ומה זה חלק 76? ואיפה הוא נמצא?

שוב תודה...

1.JPG

untitled.JPG

פורסם

ניסיתי לגרז מעט את החיבור של הכבל לדוושה בקיר האש (לא ממש עזר)

יש גם לציין שלסירוגין יש חופש של 2 ס"מ בדוושה (בתחילת הלחיצה)

יש רעיון למישהו?

פורסם

אצלי ב205 יש חופש של 4 ס"מ , ממש שאני מכניס רגל מתחת לדוושה היא עולה 4 ס"מ , ההפרדה וההילוכים נכנסים טוב.

החופש לא בעת לחיצה , החופש במצב דוושה לא לחוצה. כשאני לוחץ בהתחלה אין שום חופש.

איך ניתן לצמצם את החופש הזה ? האם זה קשור גם לכבל קלאצ' ?

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...