Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר לנסר נכבת, מה הבעיה? :O

nForce
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אוקיי הסיפור התחיל לפני כמה ימים ובהדרגה שהאוטו התחיל להיכבות,. עד לאתמול בלילה שהוא נכבה כל שניה עד שסירב להניע, היום זרק מבט מכונאי אחד ואמר שקפצה שן בטיימינג,.

התסינים שהאוטו נותן זה שיש סטארטר יש אורות יש הכל, רק לא מניע.

הגיוני או שחארטה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אזעקה, אבל איני יודע אם זה אימבולייזר או משו אחר,.

איך אני יכול לבדוק? כמו כן יש לי מפתח שמכבה את הצופר לא נסיתי לכבות אותה עדיין, שווה נסיון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו היה מצב דומה.

הרכב היה מניע אבל טורים לא יציבים, לוחצים על הגז והרכב לא מגיב.

כמו כן באמצע נסיעה פתאום הרכב היה מתחיל לזייף, טורים לא יציבים ולא זז או נכבה.

אבא שלי צבעי רכב ויש לו קשר, מן הסתם עם לא מעט מוסכים ומכונאים. שניים אמרו שצריך להחליף כבלי הצתה, דיסטרבוטור.

כבלי הצתה הוחלפו והעניין לא נגמר. בסוף מכונאי אחר פשוט החליף פילטר דלק והכל בסדר.

מקווה שעזרתי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...