Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מיזוג עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיית מיזוג המזגן אצלי ברכב לפעמים מקרר ולפעמים לא

השאלה שלי היא כזאת איזה בדיקת מיזוג אני צריך לעשות ?בררתי

בכמה מוסכים אחד אומר מדחס השני אומר גז אך אני יודע מה אמין?

האים יש בדיקת מחשב ? ואים כן איפה? וכמה זה עולה?

ההבדלים במחירים בן גז למדחס גבוהים

מה לעשות ?

תודה ויום טוב

פורסם

היי, כמובן שלא תלך ותחליף מדחס סתם בלי לדעת בוודאות אם הוא תקול הפתרון הכי טוב הוא שתלך לבעל מקצוע טוב שאתה סומך עליו שימצא את התקלה, אם אתה לא מכיר אז תכתוב מאיזה איזור אתה ואני בטוח שחברי הפורום ימליצו לך על מישהו מקצועי.

פורסם

איש מקצוע רציני ייבדוק את המערכת ויוכל לאבחן את מקור התקלה. יכול להיות שחסר גז, יכול להיות שהלחץ במערכת גבוה מדי, יכול להיות שהמדחס לא תקין והוא נכנס/יוצא מפעולה...

לא ניתן לבדוק את המערכת ע"י מחשב או משהו כזה.

כפי שאמר מר בחור מעליי, תרשום מאיפה אתה וימליצו לך על איש מקצוע רציני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...