Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית כל עשיתי חיפוש, ורציתי לשאול שאלות אלה לסיכום ולהבנה סופית.

מה הם התכשירים הבאמת הכי איכותיים שניתן להשיג בארץ?

הכוונה היא לסוגי הסקאים, סוגי הפולישים והוקסים, וכל התכשירים לטיפוח ושמירת הרכב.

יש המון משחות למיניהן לדבורדים, הצב מאוד פופולארי בשוק הפוליש והווקס, ותכשירים לניוקי השטיחים, ריחנים, תוספים, יש המון.

רציתי לדעת מה הם התכשירים הבאמת מצויינים והאיכותיים שיש בארץ.

אשמח אם כמה מכם יכתבו על המוצרים שלדעתם באמת טובים, וימליצו.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

אתעלק ואשנה טיפה את השאלה, מה התכשיר - עלות מול תועלת הטוב ביותר :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

המוצרים של Carplan טובים וזולים יחסית - גם Turtle. יש מוצרים ("מתקדמים" יותר) שלא תמיד משתלם לרכוש בארץ, כמו למשל פלסטלינה. בארץ המחירים מוגזמים ומגיעים ל-200 שקלים לחתיכה קטנה יחסית. לשם השוואה, אני רכשתי 100 גרם פלסטלינה מתוצרת של חברה מוכרת ב-90 שקלים דרך eBay. ועכשיו היא לא תגיע בגלל הר הגעש :lol:

פורסם

שאלה לי קצת אחרת אליכם, בעיקר למומחים.

הווקסים והפולישים שמשתמשים בשטיפות למיניהם, איך הם?

האם הווקס של קארפלאן או של הצב יותר טובים?

ההתלבטות שלי היא במה אני יכול להשתמש, הכי טוב ויעיל, אשר נמצא בארץ ונגיש לקניה.

תודה רבה על הכל!

פורסם

לא מבין למה אתה מזה דוקטורת. הכל בשביל לחסוך 10 שקל?

קנה CARPLAN לדוגמה - הוא טוב ולא יקר מדיי.

חבל שבגג התעסקות המיותרת הזו אתה מונע מעצמך ומאוטו שלך לקבל את הטיפול.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

איך הגעת לזה שאני רוצה לחסוך כסף??

דווקא בגלל זה שאני רוצה את הכי טוב, לא משנה לי הכסף.

אם אתה יכול להשיג לי דבר שלא נמכר בארץ, ובעל יכולת אמיתית להבריק את הרכב, אני אקנה ממך, ואותו הסכום אני יביא לך מתנה, בכיף.

קראת בשרשור את המילה חסכון? כסף?

חבל שבארץ אין מוצרים איכותיים, ואם כן. אני אשלם בשמחה את הסכום הדרוש.

כמובן שהכוונה היא לסכום הגיוני, ולא אלפי שקלים לכמה גרמים של חומר.

פורסם

יש בארץ מוצרים איכותיים - הבעיה היא שלפעמים הם לא נגישים ברמה של לקפוץ לחנות ליד הבית ולקנות. לצורך העיניין, שווה לדעתי להשקיע בחיפוש באיביי. המחירים שם נוחים, ואם תזמין כמה מוצרים מחנות אחת תוכל לחסוך הרבה במשלוח.

פורסם

זה ממש לא הכרחי,תיכח בחשבון את העלות של המשלוח האווירי לא ממש זול בדרך כלל שווה ארך למוצר הצמה.

עם משלוח יעלה מעל 50 דולר צפוי לך גם מכס,ועם מוצר שכבלתה במכרה פגום או בר תוכף,אז מה לשלוח חזרה?

בקצור מה שאני רוצה להגיד זה לא בדיוק תמיד משתלם,לדוגמה ראיתי פה ש אחד החברה אומר וואלה קניתי פלסטלינה ב זול 0.90 גרם ב 100 שח עם אני לא תועה,אבל בארץ מוכרים 205 גרם פלסטלינה ו בטוח איכותית,ו חוץ מזה קיימים שלושה סוגי פלסטלינה,אולי שלחו לכם את החי גסה או הכי רכה,ש זה וזה אלול לאכזב,כי גסה מדי רק יעשה נזק כי היא מיוהדת לפחחים,ו רכה מדי פשות לא יעשה את מה שציפיתם.

תמיד טוב שיש עם מי להתייעץ שיסביר אך למה וכמה.

תודה

פורסם

זאת הבעיה בדיוק, שבאיביי והחנויות מהאינטרנט לא נגישות לכולם.

לי אין ויזה, כרטיסי אשראי, ובטח שלא נגישות לחנויות הללו.

אני מעדיף לשלם את המחיר המלא, אבל במזומן,פה בארץ.

הבעיה היא לא התשלום, הבעיה היא שלא ניתן להשיג.בארץ. כמו שאר המוצרים הנמכרים בחנויות השונות.

פורסם

אני מתקשה להבין מה אתה מנסה להגיד. סימני פיסוק ובדיקת איות יעזרו.

משלוח לארץ לא יעלה לך 50 דולרים. אני הזמנתי את הפלסטלינה מארה"ב במשלוח מהיר של USPS בכ-13 דולרים, ואני מתחלק בעלות עם חבר. בסופו של דבר, מוצרי הניקוי שאני מדבר עליהם הם רב פעמיים, והחסכון משתלם. כמובן שבמקרה של מטליות מיקרופייבר וספוגים אין טעם להזמין מחו"ל.

את המחירים של הפלסטלינה בארץ ביררתי, ורובם היום שערורייתיים. חברה אחת - שממוקמת ברחובות אאל"ט, ומוכרת מצרכים למקומות מקצועיים - הציעה מחירים סבירים אבל דרשה שאגיע עד שם. לא הכרתי את החברה שמייצרת את הפלסטלינה. הפלסטלינה שאני רכשתי היא של Auto Magic, חברה שכידוע לך מחזיקה בפטנטים רבים בתחום ומייצרת לרוב החברות את הפלסטלינה בשיטת OEM. הפלסטלינה שלי היא בדרגת Mild. יכולתי לרכוש חזקה יותר, אבל לא עשיתי את זה.

פורסם

מה שאני מנסה לומר זה שאין לי שום מצב לקנות כמו שאתה קנית, ובצורה הזאת.

אני מתכוון לקנייה בארץ, מאדם או מחנות שנמצא בארץ, וכמו כל מוצר לשלם לו במזומן.

אם יכולתי לקנות מאיביי או כל חנות אחרת, לא היה אדם שמח ממני, כי יש שמה דברים מעולים. אך זה לא נמצא פיזית בארץ.

• תוכן חדש...