Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פיגו 206 XSI 1.6 גיר רגיל שנתון 2001.

בערך לפני כחודשיים בזמן נסיעה נדלקה נורת STOP ומחוג הטמפרטורה עלה עד מעבר לקו האדום. תוך בערך מספר שניות חזר המחוג למצב הנורמלי ונורית הSTOP נעלמה.

הלכתי למוסך מקומי (ברמת השרון). לאחר בדיקה הוא אמר לי שכנראה מדובר ברדיאטור (ושהוא מקווה שזה לא ראש מנוע).

החלפתי את הרדיאטור. הבעיה חזרה. חזרתי אליו, הוא אמר שהוא רואה עכשיו שיש מים שחודרים לפלגים והראה לי סימני מים על הפלגים. אז החלפתי ראש מנוע. הבעיה שוב חזרה, לאחר שחזרתי אליו, הוא אמר שיכול להיות שמדובר במשאבת מים והחליף לי גם אותה. הבעיה עדיין לא נפתרה.

(אני כמובן מקצר את הסיפור ולא כל ההתנהלות בני לבינו,..) בסופו של דבר אני לא חוזר למוסך הזה יותר. השאלה היא, יכול להיות שמדובר בחיישן בעייתי? מישהו מכיר את הבעיה? היום לאחר בערך 2 דקות נסיעה הנורה נדלקה שוב. עצרתי בצד, שמעתי רעש שנשמע כמו טיקטוק אחד. לאחר 10-15 שניות המחוג חזר שוב למצב נורמלי ונורה STOP כבתה. כל שאר הנסיעה לא היתה שום בעיה (כמו בכל הפעמים הקודמות). אני כבר לא יודע אם מדובר בתיקון גרוע, איבחון לא טוב, או שאיזה חיישן לא מתפקד כמו שצריך ואין בעיה מכנית אמיתית.

אני כבר מאוד מיואש ומתכוון לפנות למוסך המרכזי של פיג'ו שיאבחנו את הבעיה, אבל רציתי להתייעץ מראש אם למישהו יש איזה רעיון אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

מאווררים של רדיאטור עובדים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ככה זה נשמע לפחות. הרדיאטור חדש.

השאלה אם זה יכול להיות שבכלל לא מדובר בהתחממות. אין נזילת מים במיכל. ראש מנוע הוחלף, משאבת מים הוחלפה, רדיאטור הוחלף.

פורסם
ככה זה נשמע לפחות. הרדיאטור חדש.

השאלה אם זה יכול להיות שבכלל לא מדובר בהתחממות. אין נזילת מים במיכל. ראש מנוע הוחלף, משאבת מים הוחלפה, רדיאטור הוחלף.

אני לא יודע מה כל הסימפטומים המדוייקים אצלך והאם באמת בדקת והמאווררים נכנסים לעבודה בצורה תקינה, אצלי הייתה גם בעיית התחממות שגם הופיעה פתאום, התבטא בכך ששעון חום המנוע הגיע לקו האדום ולאחר שכיביתי את הרכב נתתי לו זמן להתקרר ואז התנעתי מחדש ללא זכר לתופעה וככה זה חזר עוד פעם-פעמיים.

החלפת תרמוסטט למקורי בעלות של 130 ש"ח סידרה את העניין, בנוסף הוחלף נוזל הקירור גם כן למקורי, טכניק כחול.

הבעיה שהייתה לי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=314138

תחכה שאנשים בעלי יותר ידע ונסיון יכנסו ויוכלו להמליץ לך על מוסך אמין וטוב שבאמת יפתור את הבעיה, ולא סתם יחליף לך, כבר כמה פעמים, כל פעם איזה חלק אחר בלי לסדר את הבעיה.

בהצלחה ותעדכן!

• תוכן חדש...