Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום באמצע נסיעה הרשת שיושבת על המיד השמאלי פשוט נפלה וכשבאתי להרכיב אותה בחזרה שמתי לב שהיא טיפה התעקמה והיא לא כל כך חוזרת למקומה.

השאלה שלי היא איזה השפעה יש לרשת על איכות הצליל? והאם זה נורא שהמיד כרגע חשוף ככה?

אני מבין שהוא יותר חשוף כרגע לנזק פיזי השאלה האם הרשת הזאתי נועדה רק בשביל להגן עליו מפני נזק.

תודה מראש לעוזרים :-)

פורסם

הרשת נועדה ל/שמור עליו מנזק פיזי וגם בשביל היופי,אבל לא תורם כלום מבחינת סאונד וכל זה. רק תיזהר לא ליפגוע במיד תנסה לסדר את העיניין זה קלי קלות.

ג'ינו.

פורסם

דווקא לטעמי, המיד אצלי ברכב נשמע הרבה יותר טוב בלי הגריל מאשר עם.

אבל זה רק אני:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

+1 לאליקו

יש אנשים שיגידו שזה פסיכולוגי אבל אני כבר שבועיים נוסע בלי גרילים ואני מרגיש שיפור בנוסף גם העוצמה של המיד מורגשת יותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

דווקא אצלי ההבדל מאוד שמיע וגם לא פסיכולוגי.

הדבר האחרון שישפיע עלי ברכב שלי זה הפסיכולוגיה שלי:)

אם אתה מכוון אצלך ברכב בצורה פסיכלוגית זה רק אומר שלמישהו אחר זה ישמע שונה לגמרי.

אני עדיין לא קיבלתי תלונות חוץ מהווליום הפסיכי שאני שומע את המוזיקה שלי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בעקרון, ככל שרמקול מנגנן תדרים גבוהים יותר, כך חומר שנמצא מולו ומכסה אותו משפיע על הצליל המתקבל אחריו בצורה משמעותית יותר.

מתחדשת*

פורסם

ההבדל קיים אבל זניח פשוט לחלקינו יש שמיעה יותר טובה ויש פחות , כך למשל חלקינו מרגישים בבירור את ההבדל והרוב לא מרגיש בכלל.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...