Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני מתלבט בין 3 רכביםם:

מיצובישי לאנסר קלאסיק שנת 2001 120K ק"מ מנוע 1.6 יד ראשונה במחיר של 29000.

או

רנו קליאו B 2 קלאסיק שנת 2003 מנוע 1.4 יד שנייה 113K ק"מ גם במחיר הנ"ל.

או

יונדאי אקסנט שנת 2001 ESTEEM 1.5 יד שנייה 115000 ק"מ במחיר של 26K.

איזה אוטו עדיף מבחינת אמינות(אמרו לי בעיות חשמל ברנו...??) אמין זול לתיקון +חלפים ונוח לנסיעה ולא להיות במוסך כל יומיים וכמובן צריכת דלק?.

המון תודה מראש על העזרה.

פורסם

שלום לכולם:

אני מתלבט בין 3 רכביםם:

מיצובישי לאנסר קלאסיק שנת 2001 120K ק"מ מנוע 1.6 יד ראשונה במחיר של 29000.

או

רנו קליאו B 2 קלאסיק שנת 2003 מנוע 1.4 יד שנייה 113K ק"מ גם במחיר הנ"ל.

או

יונדאי אקסנט שנת 2001 ESTEEM 1.5 יד שנייה 115000 ק"מ במחיר של 26K.

איזה אוטו עדיף מבחינת אמינות(אמרו לי בעיות חשמל ברנו...??) אמין זול לתיקון +חלפים ונוח לנסיעה ולא להיות במוסך כל יומיים וכמובן צריכת דלק?.

המון תודה מראש על העזרה.

פורסם

שלום לך

רנו - לא (בא מתוך אינסטינקט וחברים שהיה להם ולא מתוך ניסיון אישי).

הלאנסר - רכב מצויין ואמין אך פשוט ובסיסי צריכת דלק רגילה - 1:10 נושא הבטיחות מעט בעייתי.

האקסנט - לא מכיר מספיק בשביל להביע דיעה.

ממליץ להוסיף לרשימה גם סיאט קורדובה (הבנתי שאתה מחפש סדאן) - המון רכב בכלום כסף. אמין מאד זול בצורה אבסורדית ביחס למתחרים בשוק, צריכת דלק דמיונית בגיר רגיל (1:14-1:15) ונורמלית בגיר אוטומט (1:11-1:12).

בטיחותי יחסית לתקופה ולדגם.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...