Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק גם

מצד שני - בוא נראה אותך מצליח להבדיל שני מגברים רק שבאחד מהם יש הלחמה קרה לאחד הרמקולים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קיבלתי סוף סוף את המגבר הבא שלי ובעקבות ויכוח עם חבר שאמר שאם אשאל בפורום אף אחד לא יזהה במה מדובר אני פותח את הת'רד הזה.

אני אמרתי שכן יזהו כי יש פה תותחים :-P אז בוא נראה.

ניר(מפלצת ירוקה והמלצתו היא זו שבגינה החלטתי סופית על יבוא המגבר)איתמר(לא בטוח שדווקא על המגבר הזה התכתבנו) ויוסי(יוסיאמ) לא להשתתף כי אתם יודעים.:wink:

הנה תמונות.

תתחדש!!.

אני שמח מאוד שרכשת את המגבר הזה, בהחלט מדובר על אחת מהיצירות מופת שאני יותר אוהב מתחום ה"אולד סקול".

אני שמח שיכולת להיות לך לעזר, וכמובן אני תמיד שמח לעזור.

לקחת החלטה נכונה, על מגבר סופר איכותי,שנותן תוצאה מדהימה.

זה מגברים שבזמנו היו הטופ-אוף -דה-ליין, ונמכרו במחיר של למעלה מ1400 דולר.

בחירה מעולה, תתחדש ותהנה ממנו.

אני שומר לעצמי זכות שמיעה של ראשונים:).

under construction..

פורסם

תודה לך ניר !

התלבטתי בין הPPI A600.2 לבין המגבר הזה ולמרות שהיתה לי אפשרות להביא PPI A600.2 חדש (כן חדש לא שומש מעולם באריזה אוליי האחרון בעולם)באותו המחיר של המגבר הזה החלטתי ללכת על זה שהוא גם כחדש שומש חודש בלבד ולדעתי אני לא אתחרט.

שוב תודה ניר על המלצתך ובהחלט אתה מוזמן לשמוע כשאתקין אותו.:-)

• תוכן חדש...