Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להוציא אותו,יש מצב שזה יכול לגרום לנזק לרדיו דיסק בהמשך? או שזה ככה אצל כולם?

בכלל השילוב הזה של להוציא כל פעם את הדיסק און קיי+להוציא את הפאנל בכל פעם שחונים נראה לי לא כ"כ הגיוני,זה נראה כאילו תוך פחות משנה כבר משהו ישבר\יתעקם שמה....מה עושים?

פורסם

אם המכשיר חדש ייתכן שקצת קשה, אני מניח שיהפוך לחלק יותר עם הזמן.

לגבי הלהוציא ולהכניס כל הזמן - בדיוק בגלל זה מומלץ לרכוש מכשיר עם כניסת USB אחורית - אצלי הדיסקונקי יושב בתוך תא הכפפות קבוע.

את הפאנל אני מוציא רק באיזורים מועדים לפורענות, וגם אז בד"כ מחביא אותו ברכב ולא סוחב אותו איתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כן זו אפשרות,או שאני יכול להוציא קודם את הפאנל ואז יותר קל להוציא ממנו את הדיסק און קיי כשהוא בחוץ

מהי כניסת usb אחורית? איפה היא נמצאת?

בקשר להוצאת הפאנל,בדיון שפתחתי לא מזמן התברר שהרוב מוציאים בכל פעם שהם חונים ואפילו לוקחים איתם,אבל תכלס שמתי לב שברחוב ברוב המכוניות לא מוציאים את הפאנל

• תוכן חדש...