Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אבקש לדעת האם כדאי להתקרב לדהייטסו שרייד שנת 2000 שהוחלף לה מנוע.

המוכר אמר שהחליפו מנוע לפני 10,000 ק"מ במוסך בר"ג (לא מורשה) ואח שלו שילם על ההחלפה 5,500ש"ח.

לפי מה שהוא הקריא לי מהקבלה זה מה שהחליפו כשעשו מנוע:

מנוע HCE -

פירוק מנוע מיבוא

נוזל קירור לרדיאטור

מסנן שמן

שמן מנוע

נוזל קירור לירדיאטור

פלאשינג (מה זה בדיוק?????)

המוכר טוען שהמנוע לא משופץ והוא חדש מהניילונים (הסברתי לו שלא יכול להיות מנוע חדש מהניילונים כי זה עולה מלא כסף וגם אני לא בטוח שבכלל מייצרים מנועים כאלה חדשים).

בכל מקרה טיימינג עשו 10,000 ק"מ לפני שהאוטו שפך מנוע (למרות שלטענתו האוטו לא שפך מנוע פשוט לא סחב כל-כך ואח שלו החליט להחליף מנוע באוטו).

האם כדאי בכלל להתעסק בדבר כזה? האם ישנם עוד דברים שיש להחליף כשמחליפים מנוע?

האם יש טעם בכלל להיכנס לזה? לא תהייה לי בעיה כשאני ארצה למכור את הרכב?

מה גם שהמוכר לא מתחייב לגיר ולשילדה.

אשמח לחוות דעתכם בהקדם!

תודה!!!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

בכל מקרה טיימינג עשו 10,000 ק"מ לפני שהאוטו שפך מנוע

:puzzled:

אם רק הייתי קצת פחות עייף הייתי מסביר לך למה זה שהחליפו רצועת תזמון לפני שהחליפו מנוע לא ממש משנה עכשיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
:puzzled:

אם רק הייתי קצת פחות עייף הייתי מסביר לך למה זה שהחליפו רצועת תזמון לפני שהחליפו מנוע לא ממש משנה עכשיו.

סבבה, למרות שהייתי שמח מאוד לפירוט אבל בכל מקרהלא הבנתי, זה טוב או לא טוב?

לגעת באוטו כזה או להתרחק?

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

זה לא טוב וזה לא לא טוב, זה פשוט לא משנה.

רצועת התזמון נמצאית בתוך המנוע. אם הוציאו את המנוע הישן הוציאו גם את רצועת התזמון החדשה וההחלפה כבר לא רלוונטית. מה שיש עכשיו בתוך המנוע זאת רצועה אחרת, שלא קשורה להיא שהוחלפה במנוע אחר.

לשאלתך השנייה -

בוא נעזוב לרגע את המנוע ונתרכז בשאר הרכב. מה מצבו? הגיר? השלדה? שאר המכניקה? תא הנוסעים? צמיגים? בולמי זעזועים? האם המוכר נראה לך הגון או שמדובר בסוחר?

בקיצור, כדאי לגשת ולבדוק את הרכב ולהחליט משם. אין סיבה שלא תיגע בו, הוא לא יאכל אותך. אם הרכב במצב מצויין והמנוע ה"חדש" הותקן בצורה מקצועית, למה לא בעצם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין כל מניעה לקנות רכב בשנתון כזה שהוחלף לו מנוע.

אם המנוע תקין, וההחלפה בוצעה במקצועיות, למה לא לקנות אותו?

זה רכב עם מנוע קטן יחסית, שעובד 10 שנים, ואני מניח שעבר 150-200 אלף

ק"מ, אז מנוע יכול "ללכת".

השאלה היא אם המנוע החדש אכן תקין, ואם כל שאר הרכב במצב סביר.

• תוכן חדש...