Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב משנת 2003 (מדובר על מאזדה 6). ביום שבו הרכב עלה לכביש היו לו 166 כוחות סוס, כידוע עם השנים המספר הזה יורד ובהתאם הכח של הרכב יורד (ההאצה, המהירות וכו').

רציתי לדעת אם יש משהו שניתן לעשות כדי להחזיר קצת מהכח הזה.

אומר כבר שאני עושה טיפולים בזמן + משתמש בערך פעמיים בשנה בתוסף דלק אך רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שניתן לעשות כדי להחיות קצת כוחות סוס אבודים... לא שהרכב לא מהיר או משהו אבל אני מניח שביום שהוא עלה לכביש הוא היה יותר מהיר...

שאלה אחרת (ולא קשורה לראשונה): ברכב הקודם שלי היה חוץ מהילוך אוטומט גם הילוך 1 ו 2 שאלה הילוכים שנועדו לקצת יותר כח בעליה וגם לצורך שהרכב לא יטפס למהירות גבוהה מדיי בירידות ואיפלו יעצור בעזרת המנוע עם שימוש קטן בברקס (אני לא זוכר מה מהם עושה מה...) בכל אופן השאלה היא האם הדבר ניתן גם בעזרת הילוכים מסוג טיפטרוניק ואם כן אז מה אמורים לעשות בעת עליה ומה בעת ירידה?

תודה מראש לכולם!

פורסם

מסע בזמן אפשרי תיאורטית, אך טרם הוכח באופן מעשי, אתה מוזמן לנסות :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בואנה, כותרת הכי לא קשורה בעולם הבאת. תיקנתי לך.

כמה ק"מ עברו על הרכב? בהנחה והוא לא שימש כמונית, אין שום סיבה שההספק ירד באופן משמעותי, וגם אם ירד קצת - אין דרך להעלות מלבד שיפורים יקרים יחסית.

בטיפטרוניק שלך יש אפשרות להעלות ולהוריד הילוך ידנית. אם אתה רוצה יותר כוח בעליות או לא לטגן בלמים בירידות תוריד הילוך אחד או שניים עם הידית, זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלא אם יש לך גישה למנהרת הזמן..

אם אתה לא רוצה ממש לשפר,לפחות תחליף לו את הפילטר אויר לפילטר INBOX שהרכב ינשום קצת יותר טוב.

מעבר לכך ניקוי מצערת ומזרקים יכולים לעזור קצת.

פורסם

עשה פלאש למנוע לניקוי פיח , כמובן שתעשה חיפוש כי יש בזה גם סיכונים, בצע אינפוזיה לניקוי מסיבי , תשתמש בשמן פחות דליל , כל זה יתן לך הרגשה של מנוע יותר "חי"

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

א' תודה רבה לכולם על התגובות

ב' מסע בזמן עוד יגיע זה רק עניין של זמן...

ג' מכל הדברים שהצעתם מה הדברים שבאמת שווה לבדוק? לא אמרתי זאת מקודם אבל אני לא מתכוון להוציא סכומי עתק כדי להחיות כמה כוחות סוס... אבל אם יש דרך כמו למשל החלפת שמנים לדלים יותר כמו ש gili007 הציע ובהנחה שזה לא יקר אז שווה לנסות,

השאלה מה פה נחשב סטנדרטי ולא משהו בכיוון של ללכת לעשות פלאש למנוע (שאין לי מושג מה זה אומר אבל זה נשמע יקר + שלא עושים זאת בכל מקום + לא הכי סטנדרטי) תודה

פורסם

אם אתה רציני במה שאתה מעוניין להשיג, אז קודם כל תבצע בדיקה של המנוע , גם קומפרסיה ותשווה עם נתוני יצרן, וגם על דינמומטר (המכשיר הזה שקושרים את הרכב עליו ובודקים כמה כח עובר לגלגלים או משהו כזה), ואז תראה מה המצב של הרכב לעומת מה שהוא אמור להיות, וככה תדע מה כדאי לעשות, עכשיו אתה סתם זורק ניחושים והשערות לאוויר,

ואם אתה רוצה להגזים וללכת רחוק, אז תברר אם יש (ואני בטוח שיש בחו"ל) מאזדות כאלו ידניות ותייבא גיר , ותקנה את הקלאץ' הכי איכותי שיש , תקנה קלאץ' משופר מחוזק,

כי מה שתעשה עכשיו, זה לפי דעתי יתן לך אפקט פסיכולוגי, שעשית משהו במנוע.

לדוגמא :החלפת פילטר (למרות שהקודם היה במצב טוב) וכעת הרכב נהיה טיל בליסטי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

םחית פלאש עולה כ 50₪ בערך כמובן מחברה איכותית שמים למנוע כחצי שעה ומחליפים שמן .

אבל עזוב את זה זה למוסך נורמלי תבקש שיעשו אינופוזיה לרכב בערך משהו כמו 200₪ אני מאמין שאתה תרגיש הבדל בהספק, זה קרה לי עם בפיאסטה הקנטנה שלי הרכב עבד כמו נמר והיה שיפור עצום

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
םחית פלאש עולה כ 50₪ בערך כמובן מחברה איכותית שמים למנוע כחצי שעה ומחליפים שמן .

אבל עזוב את זה זה למוסך נורמלי תבקש שיעשו אינופוזיה לרכב בערך משהו כמו 200₪ אני מאמין שאתה תרגיש הבדל בהספק, זה קרה לי עם בפיאסטה הקנטנה שלי הרכב עבד כמו נמר והיה שיפור עצום

זה נשמע כמו משהו מעניין השאלה האם עושים זאת גם במוסף מורשה? ואם כן אז מה אני אמור להגיד להם לבצע / לבדוק? כי אני לא רוצה להגיע למוסך ולהגיד "אני רוצה שתבדקו שהכל בסדר במנוע" כי זה נשמע כמו בקשה לטיפול שגרתי ברכב. אני רוצה לדעת בדיוק מה להגיד שם כדי שיעשו לי את הבדיקה הספציפית הזאת.

פורסם

אל תתפלא שאתה מקבל (גם) תשובות לא רציניות לשאלתך.

פלאש למנוע אינו טיפול מומלץ. עשה חיפוש וקרא. פלאש בודאי שלא משפר את ביצועי המנוע ועלול גם לגרום נזק.

ניקוי של מערכת ההזרקה אצל בעל מקצוע יסיר משקעים ופיח ויכול לסייע. בדוק שמערכת ההצתה תקינה.

אין תכשירי קסם שמחזירים למנוע כוח. יש טיפולים שגרתיים ששומרים עליו ויש שיפוצים ושיפורים שיכולים לשפר את ביצועיו גם מעבר לכוח המקורי. קרא בפורום שיפורים.

• אם אין לרכב שלך תקלות , תמשיך לטפל בו כהלכה וסע לשלום.
  • אם אתה מחפש צרות, דחף לו "תוספים".
  • אם נמאס לך ממנו - החלף אותו.

פורסם

נראה לי שכדאי שתתחיל בזה שתקרא נכון את העצות שקיבלת...

gili007 כתב : "תשתמש בשמן פחות דליל"

אתה הבנת : "אבל אם יש דרך כמו למשל החלפת שמנים לדלים יותר כמו ש gili007 הציע"

שמן צמיגי יותר ! לא דליל יותר !

פורסם
נראה לי שכדאי שתתחיל בזה שתקרא נכון את העצות שקיבלת...

gili007 כתב : "תשתמש בשמן פחות דליל"

אתה הבנת : "אבל אם יש דרך כמו למשל החלפת שמנים לדלים יותר כמו ש gili007 הציע"

שמן צמיגי יותר ! לא דליל יותר !

תודה על התיקון

וגם COMMANDER תודה על העצה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה רוצה שיפור טוב - תשתמש בשמן ליקוי מולי מתוסף MOS2+ בבקבוק אפור, (אל תתפלא אם השמן בפנים הוא אפור - זה הצבע של התוספים שיש בו).

השמנים שמוכרים היום בחנויות של חלפים ב50,60,70,80 שקל זה שמנים זבל!

לי זה עזר מאוד, בסחיבה - הרכב סוחב מצוין, בבוקר היתה לי תופעה של שסתומים מתקתקים - ועכשיו אין, נזילות שמן - התמעטו באופן משמעותי, צריכת דלק - ירדה מ-1ל 8.5 ל- 1ל 9.5 בממוצע (הרכב עובד קשה עם וו גרירה ועגלה).

את השמן ניתן להשיג באוטו דיפו ב-170 ש"ח ל- 5 ליטר ולפעמים יש מבצע של 130 ש"ח.

אם יש מקום יותר זול בירושלים אני ישמח לשמוע עליו:shock:.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...