Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח חברים,

ברשותי גולף 2008 1600 סמ"ק מידת צמיגים 196/65/15.

לפי ספר הרכב שלי המידה הכי גדולה שאני יכול להחליף צמיגים/ג'נטים היא 205/55/16.

אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לשים מידה גדולה יותר לדוגמא כמו של ה 225/45/17gti ??

תודה וחג שמח 8)

פורסם

חג שמח גם לך.

אנא רשום בגופן ובגודל המתאים. כאן אין ממש חופש יצירתיות.

בכל מקרה, מה מטרת ההחלפה?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מתנצל אני די חדש פה :roll:

מהות ההחלפה היא בעיקר מראה יפה יותר (אני מעוניין לקנות גם את הג'אנט של הגי טי אי) ואולי גם אחיזה משופרת?

פורסם

שטויות. לא קרה כלום.

בנוגע ליופי - מעניין לי את קצה האנטנה שבמיני. ואני לא לובש חצאית.

בנוגע לשיפור האחיזה - ג'אנט 17 בעל המידה האפשרית, הוא ההגיוני ביותר ולו בגלל דופן לא גבוהה מדי וצמיגים זולים מאוד יחסית למידה הזאת. כמובן במידה ומידה זו אפשרית עבורך.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה מחזיר אותי בעצם לשאלתי הראשונה, האם אני יכול לשים את המידה הנ"ל (225/45/17) ולאשר את זה ברשיון?

פורסם

אתה צריך ללכת למקום שמוכרים בו ג'אנטים וצמיגים יש להם חוברת כזאת שאפשר לבדוק...

או במשרד הרישוי .

אחרת לא תוכל לאשר ברישיון.

פורסם

קצת מתחיל להמאס העניין הזה של הצפה של שרשורים עם בדיקת מידות לרכב.

בכל מכון רישוי יש ספר שנקרא אוטודטה ובו מגוון המידולת המאושרות לכל רכב ולכל דגם.

פנו לשם ותבררו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...