Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש אחר רכב שישמש אותי לתקופה בת 6 חודשים ולאחר מכן ימכר.

הרכב ישמש אותי בלבד, בעיקר לנסיעור באיזור גוש דן.

לכן, מאחר והרכז יהיה "זמני", המטרה היא להוציא מינימום הוצאות על תיקונים שלא אזכה ליהנות מהם, כמו צמיגים, מצבר, טיפולים, ואפילו טסט.

כמו כן, מאחר וגם ירידת הערך בעוד חצי שנה לא תהיה משמעותית מאד, חשוב לי למצוא רכב שיהיה קל למכירה.

הדרישות:

גיר ידני

חסכון בדלק

בטיחותי

נוח

חשבתי על גרנדה פונטו אקטיב ידנית 1.25, שנמצאת עדיין באחריות יצרן.

כך הראש יהיה שקט, והרכב לא יזדקק לטסט (שנתיים מיום עלייתו לכביש).

היום נפגשתי עם מוכרת אחת, שמעוניינת למכור את הדגם הנ"ל.

מדובר ברכב שעלה בפברואר 2009 לכביש (לפני שנה וחודש), אך הוא מודל 2008 (היבואן נפטר ממנו במסגרת חיסול מלאי שנת מודל).

עבר 30,000 ק"מ (מצריך טיפול עכשיו בשווי של כ-1,200 ש"ח).

אין לרכב ESP

יש 2 כריות אויר.

תא המנוע היה מלא באבק, כאילו הרכב נסע בדרך עפר.

המחיר שהוסכם עד כה: 60,000 ש"ח, לפני בדיקה.

הצמיגים הקדמיים שחוקים יחסית ל-30,000 ק"מ, על אף שהמוכרת טוענת שמירב הנסיעות הן בכביש 6.

לדעתי יהיה צורך כעת גם בהחלפת רפידות קדמיות (500 ש"ח בערך?)

מה דעתכם?

שווה להמשיך ולהתקדם בכיוון הזה?

מחשיד אותי האבק שהיה בתא המנוע, אני חושש שהוא נסע בדרכי עפר, ואין לי רצון להתחיל ולהתעסק בעוד חצי שנה (במעמד המכירה שלי) במוכר שיגלה בולמים גמורים וכו'.

חלופות אחרות? עצות?

אשמח לראות מה דעתכם.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

יש גרנדה 1.4 2008 כמעט באותו מחיר (הידניות יותר נדירות אבל קיימות), עדיף גם מבחינת ביצועים גם איבזור בטיחותי (6 כ"א וESP), ויהיה יותר מבוקש לדעתי בעתיד. לי יש 1.2 ספייס וקצת חלש כשאחדש זה יהיה ל1.4.

פורסם

נקודה נוספת שלא ציינת וכדאי שתשקול היא ירידת ערך וסחירות הרכב.

בעוד חצי שנה סביר מאוד להניח שחברות ההשכרה והליסינג יתחילו לפלוט לשוק רכבים ממודל דומה וכשתגיע למכור את הרכב שלך אתה עלול לגלות שיש לך תחרות קשה כנגד השוק. מה גם שכמו שבטח שמת לב, לוי יצחק לא ממש חובב פיאטים וירידת הערך של הפונטו גדולה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום,

לתקופה של חצי שנה כאשר ידוע בבירור שהרכב ימכר לאחר חצי שנה עדיף לדעתי לשכור רכב ולא לרכוש אחד

בשבוע שעבר מכרתי רכב שהיה אצלי חצי שנה (לא תכננתי זאת מראש) וההתעסקות ברכישה ובמכירה לתקופה כזו פשוט לדעתי לא שווה את הטירחה

חג פסח שמח וכשר

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

תודה על התגובות, אתם מעלים נקודות מעניינות:

הכשרת רכב לחודש שלם עומדת על אלפי שקלים.

אם מכפילים זאת ב-6 חודשים, לדעתי העלות תהיה גבוהה יותר מאשר ירידת ערך של רכב קנוי מיד שניה, לאחר חצי שנה (אפילו במקרה של הגרנדה).

לאחר מחשבה נוספת, ירדתי מהרעיון לרכוש את הפונטו שבדקתי אתמול, מבדיקתו התרשמתי שהרכב אינו טופל וננהג כראוי.

האם מישהו יודע להצביע על רמת הסחירות של הגרדנה פונטו הידנית, לעומת הרובוטית? מה מבוקש יותר מבין שתיהן?

אשמח לקבל הצעות גם לרכבים אחרים, שיכולים להתאים במקרה זה.

תודה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...