Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור י-ם אני מכיר את וענונו השאלה העיקרית שלי היא כמ בערך צריך לעלות ריפוד תיבה 28 ליטר ? ובאיזה בד כדיי לרפד אותה ?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

יש בתלפיות מאחורי הסוכנות של מאזדה (אם אני לא טועה) מול קניון הדר חנות של בדים טובה .

אני חושב חושב שזה אמור לעלות יותר מ 30 ש"ח .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איך קוראים לבד שבדרך כלל מרפדים איתו תיבה? אמור לעלות גם יותר מ70?

אם אני יקנה את הבד רק יש איזה מדריך בשביל לרפד? פעם שרציתי לרפד לבד לא הלך טוב.

יש לי עוד שאלה שקצת לא קשורה לנושא איך הjl w1 לעומת ההרץ אנרג׳י

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

לגבי הבד , שמים על העץ דבק מגע / 3 שניות משהו בסגנון , מותחים את הבד כמו שצריך וחזק מדבקים על העץ ומישרים טוב טוב כדי שלא יהיה עם קפיצות כאלה .

שם לב שאתה קונה את הלבד שהוא לא לבד נמתח, אני ידוע שיש 2 סוגים אחד גמיש השני לא , אתה צריך את הלא גמיש .

לגבי ה W1 לא שמעתי אותו , אבל אני אוהב את הצליל העמוק של JL .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ניסיתי את זה פעם לא הלך ;)

יכול להיות אני ינסה עוד הפעם

הjl מדוייק כמו ההרץ? אני ישמח לחוות דעת ממי ששמע את שניהם

• תוכן חדש...