Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בטופס הבדיקה של פאסאט 02 שקניתי לא מזמן הבודק כתב שיש קורוזיה באיזורים מסויימים והוסיף שיש להחליף את נוזל הקירור.

כמה ברצינות לקחת את זה ואיך לדעת מה באמת המצב שם? איזה סימנים בדיוק הוא ראה?

אני לא יכול לברר מתי הוחלף הנוזל לאחרונה,הבעלים הקודים לא זוכר, אבל כנראה שזה היה לפני יותר משנה לפחות.

שאלה נוספת היא האם יש דרך לדעת האם מילאו מים ולא נוזל קירור? פתחתי את מיכל המילוי והנוזל היה נראה לי שקוף למרות שיש גוון אדום למיכל. האם צבע נוזל הקירור נשאר גם אחרי שנה שנתיים של שימוש ?

תודה.

פורסם

אם בעל הרכב הקודם לא זוכר מתי החליף את נוזל הקירור עדיף שתחליף אותו עלות זניחה לעומת התועלת הענקית שלו.

אצלי אני מחליף כל 40,000 ולאחרונה החלפתי תרמוסטט והוא יצא במצב יותר טוב מהחדש שהרכבתי, רק נוזל קירור מקורי של היצרן

פורסם

אם יש אי ודאות לגבי גיל נוזל הקירור , מומלץ בכל מקרה להחליפו . בעת רכישת הרכב מומלץ בכל מקרה להחליף את הנוזל כיוון שחוץ מגיל אי אפשר לדעת גם את איכות הנוזל שברדיאטור .

פורסם

שלום רב

יש כלי יעודי לבדיקת איכות נוזל קירור ( אני מאמין ומקווה שלכל מוסך יש כזה )

אים אתה מאיזור ת"א . אני מוכן לבדוק לך ללא כול תשלום

מוסך זיסו - סלמה 44 פינת הרא"ש 2

052-6677411

בברכה זיסו יוסי

פורסם

מתעלק, אצלי למשל הנוזל של פרסטון שומר על צבעו אך צפים בו חלקיקים בגודל מ"מ.

האם זה סביר? אני עוד במסגרת הזמן הרצוי ולא זקוק מבחינת ספר הרכב להחלפת נוזל רדיאטור.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
אין כלי שבודק את איכות נוזל הקירור יש רק אפשרות לבדוק את ריכוז האנטיפריז.

למעשה איכות נוזל הקירור נמדדת באחוז האטילן גלקול שנמצא בו . הרי נוזל קירור הוא מים עים רמת ph נמוך ( קלים )+ האטינל . ( יש מספר חומרים הנמצאים בשימוש בנוזל קירור)

יש נוזלים אשר מורכבים ממי ברז ( קשים) + פיגמנט של צבע = כלומר אין מנוס מלבדוק את תכולת הנוזל

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...