Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרכב פנאי שטח..

החשיבות היא קודם כל לנסיעת כביש נוחה וטובה..רוב הנסיעות יהיו על כביש.

מעוניין גם ביכולת שטח מינימלית - לא סלעים וגבעות אבל יכולת לשבילים וגם דרכים משובשות

צריכת הדלק גם כן חשובה..

מחפש משהו שנת 2008 והלאה ואם משהו חדש אז דרך מימון..

אהבתי את הסוזוקי גרנד ויטרה החדשה אבל נראה לי קצת רכב לבחורות..:-)

הפורד אדג' מדהים אבל נראה לי זולל דלק ויקר..

לא מעוניין בטוסון..

מה אתם אומרים?

פורסם

אם אתה הולך על חדש, ממליץ לך שלא לשקול את הויטרה (מנסיון של 5 שנים על ויטרה).

היא בהחלט לא שווה את המחיר שלה.

פורסם

לא ציינת תקציב? יש לך את הגראנד צירוקי שהוזל ב-100K מ330 ל230 רכב מעולה לדרישות שלך וגם מחיר מפתה! עם זה לא בתקציב נשמח לשמוע איזה סכום כן בתקציב.

:fadein:
פורסם

נסה את ההונדה CRV. זה הרכב המועדף עליי בקטגוריה הזאת. מציע מרחב גדול בתא הנוסעים, נסיעה נוחה ונעימה ומנוע עם ביצועים טובים וצריכת דלק שפויה. לאחרונה עבר מתיחת פנים וראיתי גם כמה מתוחים בישראל אבל לא ברור אם הם יובאו אישית כי באתר היבואן אין זכר לדגם המחודש.

בדוק גם את המיצובישי אאוטלנדר שעבר לאחרונה מתיחת פנים וגם את פולקסוואגן טיגואן שמוצע ברמת גימור חדשה (מנג'ר) מופחתת איבזור וגם מחיר.

בהצלחה!

פורסם

יש את האמר, יש את ריינג' רובר ספורט, כמובן פורשה קאיין טורבו S המצויין. בלי תקציב מוגדר קצת קשה להמליץ.

פורסם

במחיר הזה ובדרישות השנתון שלך היחידות שבאות בחשבון הן הטריוס האופנתי והחדיש או הג'ימני הקשיש אך בעל הסטייל המיוחד שלו.

פורסם

מבחינת מחיר הכי קרוב לתקציב שלך כחדש הוא ניסאן קשקאי, כמשומש הוא יעלה באיזור ה-130 אלף שקל לגרסאות הפשוטות. כחדש הוא יעלה כ-160 אלף שקל.

ראב 4 משנת 2007 שזו השנה ממנה משווק הדגם הנוכחי יעלה גם הוא בסביבות 130 אלף שקל, חדש זה כבר קרוב יותר ל-180 אלף שקלים.

ויש גם את סובארו פורסטר שנמכר תקופה קצרה יותר מהשאר בישראל ומחיריו קרובים לשל הראב 4.

אני מניח שלא תתעניין בספורטאז' כי הוא תאום של הטוסון בשינוי סמל ולכן אלה פחות או יותר בנוסף למה שציינתי בהודעותיי הקודמות האופציות שלך, בהצלחה.

פורסם

ליסינג :twisted: .

גם ככה כל יום שבת שמשי אתה יכול לראות בשבילים מישהו עם מאזדה 3 ליסינג ואחריו לנסר ליסינג נוסעים בשבילים כבושים.

פורסם

אחח. פאנטזיות של החזרת הליסינג. גם אני הייתי בסרט הזה.

כדאי לך לחשוב פעמיים. המכונות האלה עושות 1-7/8 בעיר וקצת יותר טוב בכביש.

זה מתחיל לכאוב מהר מאוד. לקום בכל שבת ולחשוב שרק לצאת מהבית זה 300 שקל.

לא חוכמה לקנות. חוכמה להחזיק. כאשר אתה לא רגיל לסעיף הוצאות דלק הוא יכול להיות קצת בעייתי.

נכון, חסכת כ 2200 שקל נטו. אבל יש לך מימון וביטוחים על הראש.

נכון להיום אני מתחלף עם אחי. משאיר לו 4X4 ולוקח 308 ליסינג לטיול ביערות הכרמל.

פורסם

נכון להיום זה יותר כמו 3000 נטו.

וזה הולך לעלות. ב 2011 בעוד 200 נטו נדמה לי.

ובקבלת רכב חדש עוד יותר.

נראה לי אבסורד לשלם כל כך הרבה ולנסוע ברכב אמנם חדש אבל באיבזור אפסי.

מה דעתכם?

פורסם

תלוי מה קילומטראז השנתי שלך.

אני עשיתי את הצעד לפני יותר משנה.

אבל היה לי כבר רכב גדול בבית. קניתי לעצמי סוזוקי SX4 .

פורסם

אני עושה בערך 20000 לשנה.

העניין הוא שאם אחזיר את הרכב אקנה משהו מהנה ומפנק ולא אלך על מכונית סדאן פשוטה.

לכן אני מחפש רכב פנאי שטח או רכב כביש רגיל עם טוויסט ספורטיבי.

• תוכן חדש...