Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה באמת קיים? ראיתי את זה באיזה שהוא סרט, רק ששם במקום לכבות - התניעו. מה שכן, אני בטוח שלגנבים של ארה"ב יש כבר שיטות איך לנטרל את הכיבוי מרחוק.

http://www.youtube.com/watch?v=ZIIM8rw0au8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כבר דווחו מספר מקרים בהם המשטרה נעזרה במערכת כדי לעצור את המכונית במרדפים. אני לא בטוח באיזה מצבים יאשרו שימוש בה - בכל אופן, זה כפוף לאישור המשטרה.

+1

לא רק שהמפוחים האלה עושים רעש גם כול האבק שעולה לאוויר גורם לאנשים בעלי מחלות נשימה בעיות לא קטנות וגם מלכלך לי את הרכב.

דרך אגב עובדי עיריית ר"ג לא משתמשים במפוח אלא הקבלנים הפרטים שעובדים עם העירייה.

אצלנו בכפר סבא, העירייה החליטה לפני מספר שנים להפסיק להשתמש במפוחי העלים. חבל רק שכל הקבלנים שלהם לא שמעו על זה :roll:

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למישהוא יש יכולות תירגום סימולטני להסביר לי מה הוא אומר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תרגום:

"למה שאני אשתיק את האזעקה ושגנבים יגנבו לי את הרכב"

אני: +1

נימוק: אני גם מתנגד למה שאמרת לגבי אנשים ש500 מטר מהרכב והאזעקה משתוללת.

אבל: לי למשל יש ביפר ולא על שיא הרגישות אלא במידה הגיונית (מכה חזקה על הפח או החלון חזקה!) ובגלל שאיזה מישהו עקשן/עצלן/סוציומט לא מוכן לסדר את האזעקה שלו אני לא מוכן לקחת את הסיכון לגניבת הרכב, אני מעוניין שגם השלט וגם הרכב יפעלו במקרה של פריצה.

ואם האזקה תפעל סתם ככה (לא סביר) ופקח יחליט שהוא רושם לי דו"ח במקום התראה קודמת או משהו כזה אז כבר עדיף לי להתקין מגאפונים על הרכב, כך לפחות הדו"ח יהיה מוצדק ואני אשן בשקט!

ואם אני נקרא בגלל זה סוציומט אז שיהיה - לפחות לא יגעו לי ברכב.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

גנב שפורץ לרכב יפחד הרבה יותר כשבאמצע הלילה האזעקה תפעל וכל השכונה תשמע אותה מאשר גנב שפורץ לרכב שלא משמיע ציוץ חוץ מהאזעקה בביפר בבית. זה מרתיע, ולא כל הגנבים ישארו ליד רכב שהאזעקה שלו פועלת ועושה רעש באמצע הלילה.

אני מסכים שזה מטרד וקרה כבר שאזעקה כזאת פעלה מתחת לחלון ביתי מרכב אחר במשך שעה וחצי, במקרה כזה כמובן שאני אסכים לעיניין הדו"ח אבל ממש לא בכל מצב.

אם כל הכבוד לחוק אני עדיין לא גר במדינה שלמשטרה מזיז משהו בכל הקשור לרכב שלי ואנ יסומך רק על עצמי בעיניין הזה. לא מוותר על זה בחיים מצטער.

פורסם

לשניכם שמעלי - איך אתם לא מבינים שכאשר האזעקה פועלת - אף אחד לא מתייחס אליה, אפילו אם יראו בנאדם בתוך רכב עם אזעקה פועלת אז מקסימום יחשבו שזה בעל הרכב.

גנב שפורץ לרכב יפחד הרבה יותר כשבאמצע הלילה האזעקה תפעל וכל השכונה תשמע אותה מאשר גנב שפורץ לרכב שלא משמיע ציוץ חוץ מהאזעקה בביפר בבית. זה מרתיע, ולא כל הגנבים ישארו ליד רכב שהאזעקה שלו פועלת ועושה רעש באמצע הלילה.

בולשיט!

הוא לא יפחד מכלום משתי סיבות :

1. הוא ינטרל את הרעש הנוראי.

2. מהסיבה שציינתי לפניי.

פורסם

כמו שמישהו כתב פה, האם יש אזעקה שיכולה להתקשר לנייד?

אני מתכוון אזעקה שיש בה כרטיס סים עם מספר, ושמתוכננת להתקשר למספר שהוגדר מראש ככה יש קליטה בכל מקום ולא מוגבל לשלט

פורסם
יוזמה מבורכת, אני לא צריך להתעורר 7 פעמים בלילה כי איזה דביל כיוון את הרגישות של האזעקה של הסופר לאנסר המכוערת שלו לעבוד מכל חתול שעובר רחוב ליד.

מעניין מה היה לכם להגיד אם האזעקה הייתה מפעילה את הצופר שלה שהיה נמצא אצלכם בסלון, בטח הייתם מנתקים אותה אחרי 20 שניות אבל באמצע הרחוב זה סבבה.

בולשיט

אני לא אומר שאני בעד כל אחד שמכוון תעזאקה לרגישות מקסימלית שמישהו עובר ליד האוטו והעזאקה פועלת

אבל, וזה אבל גדול, זה כן מיגון, ובכל זאת אזעקה זה דבר שלדעתי כל רכב חייב, אם כל הכבוד מה נראה לך, שרכב שישברו לו תחלון ולא תיהיה שום פעולה יפחיד יותר גנב מאשר רכב שיתחיל לצפצף בקולי קולות?

פורסם

עכשיו אני בטוח שגלעד טרדן חבר כאן בפורום , אנחנו פשוט שכחנו ממנו והוא מתגעגע לתשומת הלב של חברי הפורום. :wink:

גלעד טרדן אנחנו עדיין זוכרים אותך. תעביר איזה חוק שבא לך במשרד החדש שלך, רק בבקשה אל תהיה שר תחבורע !

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מישהוא מכם באמת ובתמים חושב שגנב רכב ניגש לרכב, שובר חלון, האזעקה מתחילה לצפצף ואז הוא אומר "אוי, עבדו עליי, יש באוטו אזעקה, כדאי שאני אברח מפה מהר כי כל השכנים הולכים לרדת למטה עם שרשראות וקרשים!" ?

מישהוא באמת חושב שזה מה שקורה?

ב 99.99% ממקרי גניבת הרכב, האזעקה מנוטרלת לפני שהיא מתחילה לצפצף בקולי קולות והמקרים היחידים שבהם אזעקה מצפצפת לאורך זמן הם בהתראות שווא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל, וזה אבל גדול, זה כן מיגון, ובכל זאת אזעקה זה דבר שלדעתי כל רכב חייב, אם כל הכבוד מה נראה לך, שרכב שישברו לו תחלון ולא תיהיה שום פעולה יפחיד יותר גנב מאשר רכב שיתחיל לצפצף בקולי קולות?

צפצוף יפחיד אותו??? יש גנבים שבאים עם גרר ולוקחים את הרכב, מול עיני כל עובר ושב.

חוץ מזה אולי- אולי גנב מתחיל בן שתיים ישבור את החלון ויהיה כ"כ מופתע מהאזעקה שיחליט לוותר על כל העניין.

פורסם

bagira.

הגנבים שבדרך כלל פורצים מכוניות מבלי להפעיל את האזעקה דואגים לנטרל את המצבר והבטריה החלופית של האזעקה, ברוב המקרים זה דורש פתיחת מכסה מנוע או עבודה מתחת לרכב.

לרוב האזעקות הטיפ טיפה יותר טובות מהממוצע יש מתג בכל דלת שברגע שהוא נפתח האזעקה פועלת.

החוק הנ"ל מדבר על רכבים שמחנים ברחוב! כלומר, גנב שמגיע לפרוץ רכב צריך לעשות את זה באזור שבו לא יראו אותו או שהאזעקה לא תפריע לאף אחד.

אם האזעקה כן תפריע לו, יתכנו כמה סיבות בגללן הוא לא יפרוץ את הרכב:

1: שכן זועם על האזעקה הטורדנית - רק שהפעם היא לא לשווא והשכן למעשה יצרח על הגנב.

2: הגנב ילחץ כאשר הוא יראה שהוא לא יכול אפילו לגעת ברכב ובמכסה מנוע מבלי להפעיל את האזעקה(כן, הם בודקים).

3:אני גם אשמע את האזעקה ואוכל להגיב לארוע.

4:אני לא צריך לסמוך על המשטרע.

עכשיו, כבר דיברו על זה בפורום בהמון שירשורים שאם תתקשר למשטרה ותגיד להם שפורצים לך לרכב התגובה שלהם שוות ערך לקירקורים מטורפים של המוקדנית.

אז החוק הזה יכול מצידי לקפוץ עד השמיים ואם כבר בהפרעות רעש מתעסקים בחלונות הגבוהים, אז שיתחילו עם האנשים שמצפצפים כל היום בלי סיבה ברמזורים, פקקים ושאר סיטואציות שנוטות להתרחש מתחת לחלון שלי.

בינתיים אני אשן בשקט בידיעה שגנב שירצה לפרוץ לי לרכב יצטרך לעשות את זה בצורה הרבה יותר ומאתגרת ממה שהוא תכנן.

snoop90

כשהוא יסיים עם האזעקה (אחרי שהיא העירה אותי- כי אני עושה חיים קשים לגנבים שירצו אפילו להסתכל לי על הרכב) הוא יצטרך להתעסק עם האימבולייזר.

בנתיים הסדרן מהתחנת מוניות שאני מחנה לידו כבר יעמוד מאחוריו עם קרש.

עכשיו תגיד לי שאין צורך באזעקה רועשת.

כבר אמרתי את זה, לא מעניין אותי החוק המטופש הזה ובטח שלא השכנים כי גם ככה אין לי אזעקות שווא.

הרעיון העיקרי באזעקהה היא תתפלאו - להזעיק ולא רק אותי! אם היא לא תעשה את זה איזה מן אזעקה זאת?!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

למה אתם לא ישנים עם פקקי אוזניים? פעם גרנו ליד צומת אגד הישן בקריית אליעזר, הייתי שם כאלה ולא שומע כלום. אם רעש זה משהו קבוע אצלכם ברחוב אני ממליץ על כאלה, ולא בציניות או משהו כזה, זה באמת אחלה דבר!

פורסם

ואם אתה צריך לשמוע את השעון המעורר?

במיוחד אני שגם אם פצמ"ר יפול לי ליד המיטה אני לא אשמע כלום ואתגלגל לצד השני. :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
כמו שמישהו כתב פה, האם יש אזעקה שיכולה להתקשר לנייד?

אני מתכוון אזעקה שיש בה כרטיס סים עם מספר, ושמתוכננת להתקשר למספר שהוגדר מראש ככה יש קליטה בכל מקום ולא מוגבל לשלט

מסתבר שכן

• תוכן חדש...