Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מערכת הקרור היא אטומה אבל במיכל עיבוי יש צינור פתוח שמחובר לפקק (לנקז עודף נוזל?) כך שהוא לא אטום - לא יתכן שחלק מהנוזל יתאדה דרכו עם הזמן?

שלום רב !

ברנו קליאו מערכת הקירור היא מערכת סגורה, ולכן מי קירור לא חשופים לאוויר ובוודאי שלא מתאדים, חזור לתחילת השרשור וקרא על התאיידות מי קירור, במנוע חם מעל 100 מעלות, במיכל ובמערכת קירור סגורה.

שחף מערכת הקירור באפלאוז שלך היא גם מערכת סגורה, ומים לא נפלטים החוצה דרך הפקק , אלא רק אדי מים עוברים למיכל העבוי, ועודף מי קירור במיכל העבוי, המשמש גם כמיכל רזרבי, יפלטו דרך הצינורת המדוברת, הקיימת אצלך, והמחוברת למכסה העליון מהפלסטיק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי אחת לתקופה אני רואה העלמות של כמות נכבדה של מים

ז"א שאני לא ממלא כל יום אלא פעם ב... אני רואה חוסר

לפי התגובות שקראתי כאן אני מבין שזה מצב לא תקין

איך בודקים את הבעיה ? ועד כמה זה חמור ?

אגב מדובר בקליאו B 2001

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני לא מבין מה הסיפור עם פתיחת הפקק כשהמנוע חם?

אף פעם , אבל אף פעם לא קרה לי שיצא שפריץ .

תמיד פתחתי עם סמרטוט/מגבת ולאט לאט תוך שיחרור הדרגתי של הלחץ עד שהפקק היה חופשי לגמרי.

פורסם
אין שום צינור פתוח שמחובר לפקק

סמוך עלי, יש...

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

• תוכן חדש...