Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי ג'אנטים + צמיגים לפיאט ברווה ,

אז ניצלתי את העובדה שעכשיו רואים טוב את הברקסים וצבעתי את הקליפרים באדום

גם פירקתי את הפלסטיק האמצעי של הדש בורד וצבעתי את זה בצבע בייז' ( הצבע של הריפודים שלי באוטו)

צירפתי כמה תמונות כדי לשמוע את דעתכם על הצביעה, וגם על הג'אנטים!

דרך אגב, החומרים שהשתמשים בהם:

לצביעת הקליפרים, השתמשתי בצבע אדום של חברת המרייט ובמברשת קטנה, ובמסיר שומנים כדי לנקות טוב טוב את הקליפר

לצביעת הפלסטיק, השתמשתי בנייר שיוף 400 , בצבע מיודע לפלסטיק (רציתי לקנות צבע יסוד + צבע, אבל המליצו לי לקנות צבע מיועד לפלסטיק, שהוא תופס על פלסטיק ללא צבע יסוד) ובלקה.

סה"כ על החומרים הוצאתי איזה 100 שקל.

פורסם
יצא יפה תהנה ועוד המלצה,כדי לך לצבוע באדום גם את התוף של הברקים מאחורה.

+1

עבודה יפה , רק תצבע את התופים מאחורה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

נראה מעולה,תודה על השיתוף..

רציתי לשאול מה המחיר עבור הג'נטים.

ואיזו מידה..

פורסם

ברכב מקדימה יש את הרפידות ואת הצלחת.

מה שמחזיק את הרפידות זה הקליפרים.

מאחורה יש לך תופים שבתוכם יש סנדלים , ומהצד הפנימי יש משאבת בלם שאחראית על פתיחת הסנדלים והצמדתם לדרמים.

ברוב הרכבים זה ככה.

אבל יש רכבים , כמו רכבים ספורטיבים , שמקדימה ומאחורה יש לך קליפרים.

על מנת לצבוע את הדרמים , תצטרך לפרק את הג'נט . ולצבוע ממש את החלק העגול , כמובן אחרי שיוף קל וניקוי.

HONDA CIVIC LS

פורסם
יצא יפה תהנה ועוד המלצה,כדי לך לצבוע באדום גם את התוף של הברקים מאחורה.

ממש לא.

זו בדיוק הנקודה בה מגיעים לגבולות הטעם הטוב וצביעת התופים יגרום לרכב להיראות ערסי ומגוחך.

תופים זה לא משהו שאתה אמור להשוויץ בו. עדיף שישאר בעלטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חושב בדיוק כמו אייל, ראיתי כמה רכבים שצבעו את כל הדיסקה מאחורה.. יצא דיי ערסי,

לדעתי נגיעה קטנה כמו הקליפר זה יפה, וגם מספיק

פורסם

עבודה יפה, פחות אהבתי את הצבע שעשית על הפלסטיק. אני חושב שאם היית צובע בשחור לקה היה יוצא יותר יפה.

ולגבי התופים, אני חושב אל תצבע, זה יראה כמו רכב של בני דודינו ;)

• תוכן חדש...