Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להעלות לכם כמה תמונות מההתקנה שלי.

אני כל פעם מתקדם קצת,כרגע אין אטימה לדלתות אך זה בדרך

מה דעתכם?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

מה הסיבה לכך?

חשבתי להושיב אותם ליד המגבר אבל אז אני צריך להריץ עוד כבל לדלת וכפי שראית הרצתי כבל של מונסטר מהמגבר עד לדלת דרך הצמות של הדלת.

פורסם

הסיבה לכך היא שהדלת אינה מקום יבש לחלוטין, תמיש יש שם לחות עד רטיבות במידה כזו או אחרת.

בעוד הרמקולים עשויים מחומרים העמידים בלחות כזו, הקרוס מורכב מרכיבים אלקטרוניים שאינם עמידים באותה מידה.

הפיתרון הנוח הוא התקנה שלהם באיזור הקיקפאנל, אבל אם יש כבל מיותר שמאפשר התקנה ליד המגבר זה מעולה, משום שזה נותן לך תשתית קיימת במידה ותרצה לעבור להגברה אקטיבית (תשאר פה מסיק זמן, ואתה תרצה :wink: ).

חוץ מזה, שאם הטויטר מותקן בתוך הרכב ולא בדלת, אתה מצמצם את הכבל העובר בדלת משני זוגות של כבלים (ראשי+ טויטר) לזוג אחד (מידים).

מתחדשת*

פורסם

התקנה נראית נקייה ומסודרת , תתחדש .

(הערה בונה: קצת קשה לי עם הRCA האלה , נראים דיי פשוטים וחבל.. סטינגרים מהסדרה הפשוטה ביותר יספיקו פה..)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אפשר לעשות את הבניה בתא מטען (הכוונה לפלטה שעליה יושב המגבר) ברכב שהמושבים בו מתקפלים? זה בטח מבטל את הפרקטיות של הקיפול

יש לך תמונות מהשלבים של הבניה של הפלטה?

נראה יפה תתחדש,

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

התקנה יפה מאוד תתחדש.. =]

סופיות לכבלים היו מוסיפים לך קצת יותר להתקנה..השקעה קטנה עם תוצאה גדולה!

תשקול להוסיף.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תודה לכולם על התגובות

הטויטרים יושבים במקום המקורי שלהם לא עם איזה בניה מיוחדת( מתחת למשולש איפה שמכוונים את המראות)

לגבי כבלים RCA כפי שציינתי זאת מערכת בשלבים ובשלב הקרוב יהיה אטימת דלתות וRCA ורוב הסיכויים של סטינגר כי אני עובד עם היבואן

לגבי הפלטה האמת שלא היה לי כל כך הרבה זמן להתעסק עם זה אז פשוט הזמנתי דרך נגר שאני מכיר

ובשבילהם זה עבודה של דקה וחצי אבל בכל זאת הוא השקיע ועשה לי עבודה נפלאה פלטה 2 ס"מ מסביב וס"מ באמצע( על מנת שיהיה מקום לכבלים)

ואת הפלטה עטפתי עם בד אקוסטי שחור ודבק מגע

• תוכן חדש...