Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קניתי רכב מסוג מזדה 323 שנת 2003 מנוע 2000.

מידת הג'נט היא 15' וכדי לשפר את האחיזה שלה על הכביש הייתי רוצה להגדיל את מידת הג'נטים והצמיגים..

מה הפרוצדורה שאני צריך לעבור כדי להרכיב ג'נט 16' ?

כל עזרה תתקבל בברכה..

פורסם

נתחיל בזה שלהגדיל מידת ג'נטים ללא הרחבת רוחב צמיג,לא יתן שום שיפור באחיזה,רק ביופי [וגם לא הרבה].

לך למכון טסטים תבקש מהבוחן לפתוח ספר אוטודאטה ולראות מה המידה הגדולה ביותר שניתן לאשר.

אני מאמין שאם ניתן לעלות ל16 הרוחב גם ישתנה לרחב יותר,אבל לא בהרבה לכן לא ממש ישפיע על אחיזה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ההודעה נמחקה.

דאג לקרוא את כללי הפורום ולרשום כיאה וכראוי לשפה העברית. ולא להשתמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק.

תודה, יאשה.

פורסם

לפי מה שזכור לי המקסימום שאתה יכול להרכיב על הרכב מבחינת אישורים זה 195\55 R15 אבל הכי טוב תבדוק באוטודטה.

פורסם

הכל מאוד פשוט,כאשר אתה תחליף את הגלגלים תבקש מבעל המוסך שיצלם את טופס ה AUTODATA של הרכב שלך . שיסים חותמות שלו גם(עדיף).לאחר מכן אתה ניגש לכל מכון טסטים ומבקש מבוחן שיאשר לך את הגלגלים החדשים .הוא יסתכל בAUTODATA ויראה שאכן המידה מאושרת.אחרך כך תצתרך להיפטר מ19 שקל על אגרה.יביאו לך טופס של שינוי צמיגים שתצטרך להצמיד לרישיון רכב.(כאשר יגיע הרישיון רכב החדש המידה תופיע בו כבר)וכעקרון זהו.

בהצלחה

פורסם

אם זיכרוני איננו מתעתע בי, אפשרי לשים ג'אנט 16

עם מידת צמיג 205\50\16

ובלי שום קשר תצטרך ג'אנטים וצמיגים וללכת לאשר את זה במכון טסטים.

השקעה של כמה אלפי שקלים..

• תוכן חדש...