Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בית אורן הוא כבר מזמן רק קטע קישור לכביש שיורד מהאוניברסיטה. ובשבתות בכלל אי אפשר להתקדם

שם מטר מבלי להיתקע מאחורי איזה משפחה במאזדה 5.

ואם כבר להקיף את הכנרת, אז לעשות את זה מ"למעלה" - לעלות מצומת כורסי או צומת עין גב ודרומה לכיוון חמת גדר.

אלקוש בירנית אלקוש בירנית אלקוש בירנית...עד שנגמר הדלק - כל השאר סתם כבישים....

לגבי העניין עם המזדה 5 - אתה לא באמת מתכוון לזה..זה הנהגים לא האוטו :):)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה אולטימטיבי? פספסת שם קטעים שלמים...

קודם כל, בית אורן זה כביש מחורבן - צפוף, ראות גרועה, פניות חדות ואפס מקום לטעות. פשוט אי אפשר לנסוע שם מהר.

רוני

רוני, מצטער אבל אני כל כך לא מסכים איתך. מה שכן, יכול להיות שבאמת צריך להכיר את הכביש הזה מצוין בשביל להפיק ממנו את מירב ההנאה.

כביש בית אורן לדעתי, הוא בין הכבישים המהנים אם לא המהנה ביותר בארץ (והספקתי להיות בהרבה מהם, אני בטוח שגם אתה ובטח יותר ממני). למרות זאת, כמו שאמרת, לא נהנית כל כך. אבל אפשר ליסוע שם מאוד מהר (ביחס לתנאים) ואם מכירים את הכביש טוב מספיק (ואני חיפאי, כל חיפאי חובב נהיגה מכיר את הכביש טוב אני מאמין) הוא יכול להיות מאתגר בצורה מדהימה. יש את כל סוגי הפניות, במהירויות שנות ובזוויות שונות - פשוט גן עדן עם הרכב המתאים (וגם הלא מתאים..:)).

בנוגע לירידה מהאוניברסיטה לנשר, גם כביש מעולה ומאוד מאוד מהנה, לדעתי לא כמו בית אורן אבל יופי של כביש. גם הירידה מכיוון סביוני דניה לנשר מהנה אבל כביש שונה לגמרי (מהיר מאוד, רחב..).

בנוסף אני רואה פה כמה חבר'ה שרשמו על פרויד. תעשו לי טובה באמת. אני כל יום יורד ועולה את פרויד ולפעמים יותר מפעם אחת. רוב הפעמים הכביש לפני ריק (אנשים באמת מזדחלים שם ורק נותר להשאיר אותם מאחור) אבל הכביש הזה הוא לא יותר מעוד ירידה. נכון שאפשר להנות בו אבל זה לא "כביש נהיגה" מבחינתי. אפשר לנהוג שם מאוד מהר (ובלי לשים לב לזה יותר מדי) אבל זה לא מאתגר ולא כלום - הוא פשוט זורם ככה.

פורסם
רוני, מצטער אבל אני כל כך לא מסכים איתך. מה שכן, יכול להיות שבאמת צריך להכיר את הכביש הזה מצוין בשביל להפיק ממנו את מירב ההנאה.

כביש בית אורן לדעתי, הוא בין הכבישים המהנים אם לא המהנה ביותר בארץ (והספקתי להיות בהרבה מהם, אני בטוח שגם אתה ובטח יותר ממני). למרות זאת, כמו שאמרת, לא נהנית כל כך. אבל אפשר ליסוע שם מאוד מהר (ביחס לתנאים) ואם מכירים את הכביש טוב מספיק (ואני חיפאי, כל חיפאי חובב נהיגה מכיר את הכביש טוב אני מאמין) הוא יכול להיות מאתגר בצורה מדהימה. יש את כל סוגי הפניות, במהירויות שנות ובזוויות שונות - פשוט גן עדן עם הרכב המתאים (וגם הלא מתאים..:)).

בנוגע לירידה מהאוניברסיטה לנשר, גם כביש מעולה ומאוד מאוד מהנה, לדעתי לא כמו בית אורן אבל יופי של כביש. גם הירידה מכיוון סביוני דניה לנשר מהנה אבל כביש שונה לגמרי (מהיר מאוד, רחב..).

בנוסף אני רואה פה כמה חבר'ה שרשמו על פרויד. תעשו לי טובה באמת. אני כל יום יורד ועולה את פרויד ולפעמים יותר מפעם אחת. רוב הפעמים הכביש לפני ריק (אנשים באמת מזדחלים שם ורק נותר להשאיר אותם מאחור) אבל הכביש הזה הוא לא יותר מעוד ירידה. נכון שאפשר להנות בו אבל זה לא "כביש נהיגה" מבחינתי. אפשר לנהוג שם מאוד מהר (ובלי לשים לב לזה יותר מדי) אבל זה לא מאתגר ולא כלום - הוא פשוט זורם ככה.

אולי אתה צריך ללחוץ קצת יותר על הגז בפרויד? :)

סוג של אורגיית ג'י פורס אם אתה נכנס מספיק מהר לפניות (עם הרכב המתאים). אחת האהובות עליי היא בסוף הירידה מתחת לגשר ולפני הרמזור של קניון חיפה. חובה לתרגל שם כניסה ויציאה אופטימלית.

אגב הירידה מסביוני דניה לכיוון נשר והירידה מאונ' חיפה לכיוון נשר הן בעצם אותו כביש. הוא פחות דרמטי ודווקא אותו הייתי מגדיר כזורם.

עופר, אתה מדבר על הירידה מורדיה לכיוון רח' גאולה? אם כן, לא זכור לי שיש שם משהו מיוחד מלבד האפשרות לקלוט שיש לך אדום באופק ואז לקלוט שעברת את ה200... (ואז כמובן לעשן את הבלמים למוות).

אני חושב שבאיזור חיפה לפחות, 721 ו7212 (בית אורן והירידה לנשר) לוקחים את האליפות :)

פורסם

שנל - לא. כשממשיכים ישר ביותם וחוצים את שמשון, לכיוון עירוני ה'. ירידה מהירה מאד שלאחריה מיד עליה. נדבקים שם למושב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
שנל - לא. כשממשיכים ישר ביותם וחוצים את שמשון, לכיוון עירוני ה'. ירידה מהירה מאד שלאחריה מיד עליה. נדבקים שם למושב.

סבבה, מסכים איתך.

אגב, אבל גם הפנייה ההיא (אחרי הירידה מזיו לכיוון רוממה\חורב) שווה אזכור. כיוון אחר של כוח הג'י :)

פורסם

בית אורן הוא כביש מעולה (פרט לקטעים המקורצפים) - פשוט צריך לא להגיע אליו כשהוא עמוס. זה הכל. הכביש שיורד לנשר (7212) עוד יותר טוב - מאד איטי וטכני, שלושה היירפינים, אבל אני אוהב אותם ככה.

אם כבר דיברו על חיפה - איך שכחו את עוקף טכניון (מעירוני ג' לנשר)? פשוט פנינה, גם אם קצרצרה, בכל יום מזדמן.

ברמת הגולן - מהעליה לחד-נס וכיוון צומת בית המכס. העליה של חמת גדר גם מעולה, אך מצריכה זהירות מקפיצות מרסקות קרטרים על מעברי הטנקים בהתחלה.

הכביש מצפת דרך עלמה ולכיוון רמות נפתלי וכביש 90 מעולה גם הוא.

העליה של דליית אל כרמל טובה חוץ מהפניה האחרונה בירידה לכיוון אליקים שבנויה עם שיפוע הפוך ובוגדני.

אם ממשיכים הלאה באליקים עד לצומת רמת השופט ולוקחים שמאלה מגיעים לכביש נחמד (6953) מאד שיורד עד לכביש 66. פעם היה מסוכן ביותר, לא מזמן סללו אותו מחדש - תענוג וגם נוף יער חביב ביותר על הדרך. אם ממשיכים ישר בצומת רמת השופט מגיעים עד לקיבוץ גלעד. לא בוטח ששם סללו מחדש, אך הטוואי מעניין.

אם לתפוס את העליה הישנה מכיוון איכסאל לנצרת בלי תנועה, גם שם טכני ומעניין.

העליה לטבעון שמישהו הזכיר עמוסה רוב הזמן והירידה היא מסלול אחד תחום בבטונדות משני הצדדים. ספוקי משהו.

מצומת כפר נחום לצומת כורזים - חביב ביותר.

מצומת כפר תבור לכיוון הכינרת גם כן כביש חביב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם
אלקוש בירנית אלקוש בירנית אלקוש בירנית...עד שנגמר הדלק - כל השאר סתם כבישים....

לגבי העניין עם המזדה 5 - אתה לא באמת מתכוון לזה..זה הנהגים לא האוטו :):)

מצטער אם נגעתי בנק' רגישה :lol: זה לגמרי הנהגים.

לגבי הכבישים הקטנים שיוצאים מכביש הצפון, יש פה עוד אחד שלא הזכירו.

ליד מעלות נכנסים לכיוון חוסן (864) ואז כל הדרך למטה דרך פקיעין ועד ראמה.

כביש מסוכן (משמאל צלע הר, מימין תהום וצר אימים) ויש תנועת טרקטורים ערה,

אבל משלב טכני, מהירות, קטעים בלי כמעט אחיזה ועוד. אחד הטובים.

איזה כיף שחזרתי לגור פה :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבעיה עם כביש פרויד שהוא באמת עמוס כמעט בכל שעות היום, והוא ממש לא מאתגר במיוחד. עצה שלי- אם משהו בכל זאת מעוניין "להתגרזן "בכביש הנ"ל, עדיף שיעשה זאת בשעות הקטנות של הלילה בכדי שלא נצטרך לשמוע מחדש על סיפור דומה לזה-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1392929,00.html

פורסם
הבעיה עם כביש פרויד שהוא באמת עמוס כמעט בכל שעות היום, והוא ממש לא מאתגר במיוחד. עצה שלי- אם משהו בכל זאת מעוניין "להתגרזן "בכביש הנ"ל, עדיף שיעשה זאת בשעות הקטנות של הלילה בכדי שלא נצטרך לשמוע מחדש על סיפור דומה לזה-

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1392929,00.html

ועדיין הוא די מהנה :) אבל מסכים לחלוטין שעדיף לעשות את הפעילות בכביש הזה בשעות הערב המאוחרות ואילך.

ובנוגע לכתבה, מקווה שיקבל מה שמגיע לו!

פורסם
אגב, בחזור מומלץ להקיף את הכנרת ומדרומה לעצור ב"צל תמר" לארוחה (אשדות יעקב). משם אפשר לקפוץ לכביש הגלבוע (אני חושב שזה 667) שהוא קטע קצר ומעולה.

רוני

+1 על כביש עוקף כנרת.

+1 על "צל תמר".

פורסם

לפעמים אפשר בסוף העליה להיתקל בשוטר עם ממלז ואז בכלל תידבק למושב.

:-(

פורסם

מאז שברק ברח מלבנון סגרו כמה קטעים מאוד חביבים בכביש הצפון שיושבים על הגבול, וחבל. ייכבשו הר השוף שוב, לאלתר!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...