Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן תתחדש גבר, נראה טוב רק נשאר לשמוע.

ישראל אתה גדול!

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שמשתמשים במחוגה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש

זה מקסים בעיני.

תוכל קצת לתת תיאור וחוות דעת על הרמקולים שבחרת ?

למה דווקא הם , מה המחיר , מה יתרונות חסרונות וכו.

תודה מראש.

פורסם

לפי מה שאני רואה כאן כבר הרבה מאוד זמן יש כאן תנועת BVM

best value for money שהולכת וגדלה ומתחזקת בכוון מאוד נכון.

מה שאופיר עושה וגם חברי פורום רבים אחרים היום כולל חברים כמו איתמר למשל (שאפילו אם הוא לא קונה הוא כן עושה את שיעורי הבית), חגי (נימי), רומם (רומק), עידן ועוד - מה שהם עושים זה להכנס לאתרים כמו פארטס אקספרס ומדיסאונד ופשוט לקרוא ביקורות של הרבה מאוד רכיבים.

אפשר למצוא היום רכיבים מאוד זולים (יחסית עד באמת מאוד זולים) שקיבלו ביקורות מעולות מהרבה מאוד משתמשים, חלקם גם משתמשים מנוסים מאוד שהתנסו גם ברכיבים מהיקרים בשוק.

ואז ניתן לבצע הימור מושכל ולרכוש רכיבים מאוד זולים שנשמעים נהדר ונותנים תמורה אדירה לכסף.

רכיבים של חברות כמו טאנג-בנד, פונטק, דייטון ועוד ועוד.

אח"כ בעזרת הזמן תמיד יש אפשרויות להשתדרג אם מרגישים צורך בכך.

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת אדי אני לא עושה את זה

חגי עושה את זה בשביל כולנו :-D

ואז הוא בא ואומר לנו שמצא משהו מעניין באתר כך וכך. וזה בהחלט עבודה קשה לקרוא הכל!

פורסם

הלו הלו

הטוויטר שלך זאת המציאה שלי

וגם המיד שלי :)

הדבר היחיד שחגי מצא זה המיד שלו :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

שמעתי את הטוויטרים הקרמיים האלו ברכב של עידן אני חושב לכמה דקות ונכון לעכשיו אני לא יכול לאמר שהתרשמתי.

אבל המערכת היתה מאוד לא מכוונת והכל היה תלוי על חוט - תרתי משמע, אז ככה שלמפגש הקרוב...

אני רוצה השמעות!

גם אצל אופיר, גם אצל עידן.

Pioneer TS-X150

פורסם

אל דאגה :)

וגם אני לא אוהב לשמוע אצל עידן...

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...