Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה שנתקלתי בה היום שהכעיסה אותי במיוחד.

מפקד חי"ל הים ניסה להכנס עם אשתו לנמל והשומר (שעבד בחברת שמירה) לא הכניס אותו כי מפקד חי"ל הים לא הציג אישורים מתאימים. השומר התייעץ עם המנהל שלו במכשיר הקשר והפנה את מפקד חיל הים להכנס דרך הבסיס של חיל הים לנמל.

יומיים לאחר מכן השומר פוטר (ככל הנראה בהנחיית מפקד חי"ל הים).

הכתבה המלאה ב: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3848175,00.html

פשוט מרתיח שבן אדם שבאמת עשה את העבודה שלו כמו שצריך משלם מחיר כבד על כך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה היה ברור. השומר לא היה צריך להיכנס להתנגשות מיותרת עם מפקד חיל הים, זה היה קרב אבוד מראש בשבילו.

לעיתים, צריך לבלוע את הצפרדע ולשתוק, אפילו כשאתה הכי צודק בעולם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
השומר פוטר (ככל הנראה בהנחיית מפקד חי"ל הים)

אני דווקא נוטה להאמין שמדובר בכסת"ח של אנשי חברת השמירה שלא רצו למשוך תושמת לב מיותרת.

אם למאבטח המפוטר יש טיפת שכל, הוא יתבע אותם בצורה מסודרת ויקבל אחלה מענק שחרור.

בלי קשר, מה הקטע עם המילה 'חי"ל הים'? ממתי זה הפך לראשי תיבות?

פורסם

גיבור חיל - חיל הים זה לא חל , ולא חטיבה .

חַיִל שֵם ז'PurpleSpeaker+.gif (military) corps ; army ; strength, succe

חֵיל יָם הוא הכוח הימי הלוחם של מדינה. בשימוש יומיומי ולא מדויק, "חיל ים" הוא מונח נרדף ל-"צי מלחמתי".

חיל ים WikiEng12.gif

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למרות שזה מגיע מהמיסים שלנו, אני מקווה שהוא יתבע ויקבל סכום טוב.

לדפוק מישהו כי הוא עושה את העבודה שלו זה להיות הכי שמוק שאפשר.

אבל אני מעריך שמפקד חיל הים לא פעל בשביל שיפטרו אותו, סביר להניח שזה מישהו בלשכה שלו או חברת האבטחה בעצמה.

למפקד זרוע אין זמן להתעסק בשטויות האלו.

פורסם

חי"ל המובן הזה מתיחס לבריגדה היהודית בימי מלחמת העולם השניה .

החי"ל הם מתנדבי חוץ לארץ במלחמת השחרור .

חיילות צה"ל כמו חיל רגלים, חיל הים, חיל השלישיות, חיל הרבנות הצבאית וכו' , זו מילה אחרת ללא ראשי תיבות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

באמת אסור היה לו להכניס את מפקד חיל הים לנמל, אם אין לו את האישורים עליו.

זה שהוא פוטר, זה באמת נשמע כמו סוג של כיסוי תחת מצד הנהלת חברת האבטחה.

על כל מקרה, אם הוא יתבע את חברת האבטחה, אני מאמין שהוא יזכה.

אלא אם כן, יהיה שופט סוג ג' שיצדד בחברת האבטחה בכך שהוא יאמר ש"כל אחד חייב להכיר את מפקד חיל הים, ולתת לו להכנס לנמל בלי לבקש אישורים".

יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שלא.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

מה כיסויי תחת? על מה בדיוק צריך לכסות?

בסך הכל אם באמת מפקד חיל הים בעצמו התקשר להתלונן על שומר שעיכב אותו בכניסה בתום לב, בנסיבות האלו, אז הוא אדם קטן ומושתן.

אם לא נאה לחכות עד ששומר בכניסה האזרחית יכניס אותו, שיכנס דרך השער הצבאי (שנמצא 50 מטר משם).

על אחת כמה וכמה שיש לידו אישה בלבוש אזרחי.

נ.ב

אני לא חושב שהנושא שהוא ביקר במועדון חשפנות (כמו שרשום בכותרת) רלוונטי כרגע אלא אם אתה רוצה לרמוז שזו הייתה זונה לידו ולא אישתו ובגלל זה הוא לא נכנס דרך הכניסה שבה מכירים אותו

פורסם
זה היה ברור. השומר לא היה צריך להיכנס להתנגשות מיותרת עם מפקד חיל הים, זה היה קרב אבוד מראש בשבילו.

שים לב - המאבטח לא זיהה אותו ובנוסף היתה לידו מישהי על אזרחי.

זכותו המלאה לעשות את מה שעשה.

בזמנו שאני היתי ש.ג פעור ביחידה שלי, לא הכנסתי את אלוף הפיקוד לבסיס (נחמיה תמרי ז"ל).

לא זיהיתי אותו והוא היה על מדי ב' אז ביקשתי בנימוס תעודה מזהה ופתאום הסתכלתי שוב ואני רואה את הכנופיה שסביבו - ואז הבנתי..

לא רק שהוא לא אמר כלום אלא שהוא טפח לי על השכם ואמר "עבודה טובה" ונכנס.

פורסם

להיכנס להתנגשויות? איזה התנגשויות? תהיה רמטכ"ל או מש"קית ת"ש, אם יש לך אישור כניסה לנמל (גם לאלופים יש אישור כזה, דרגות על הכתף זה לא אישור!) תציג אותו ותיכנס!

אין לך אישורים מתאימים? תמתין בסבלנות עד שיתברר במה מדובר ותיכנס! לחוץ לך? 50 מטר משם ישנו השער המוביל לאחד הבסיסים שעליו אתה מפקד, סביר להניח ששם תוכל להיכנס ללא בעיות. (ברוב הבסיסים הצבאיים רשאי אדם מדרגת סא"ל ומעלה להכניס אדם נוסף ללא אישורים מיוחדים, בהצגת תעודת קצין).

דובר רבות על צ'ייני, הוא אדם ידוע במוחו המבצעי המבריק (קארין A למשל) ופעולות נוספות שהם פרי הצלחתו.

אבל כאישיות ובן אדם הוא אפס קטן, מתנשא, ועוד מימיו כקצין בכיר (סא"ל) הוא היה חש שהוא מעל העולם.

לא קונה את "שיחת הרענון לנהלים" שהוא ביצע, ממש כמו שאני לא התרשמתי מזה שהוא פשוט עזב את השער, כנראה בהפגנתיות.

אם היה רוצה לרענן נהלים כראוי היה מבצע את זה בהודעה ממשרדו ע"י אחת מעשרות הפקידות שלו מבלי לציין את האירוע.

מקווה שהמפוטר יתבע ויזכה.

אידיוט!

חיל הים יכל לזכות במפקדים ראויים בהרבה שהיו מועמדים לתפקיד בזמנו.

איפה הימים של ידידיה יערי...דוגמא למופת!

פורסם

הנושא הזה של "קצינים מתעצבנים" לא חדש .

אני שמרתי ערב אחד בש"ג בבסיס (יש לי פטור שמירה בישיבה) , הגיע לשער ג'יפ פג'רו צבאי ניגשתי לחלון, תא"ל נהג ברכב ודיבר בטלפון, ביקשתי ממנו אישורים ( תעודת קצין או מה שיש לו ..) הוא לא התיחס והמשיך לדבר בטלפון , ביקשתי ממנו שוב וגם בפעם השניה הוא לא הגיב , בפעם השלישית שביקשתי הוא עצר את השיחה וצעק עלי תפתח כבר את השער אמרתי לו שרק ביקשתי ממנו תעודות מזהות הוא אמר לי תביא לפה את הקצין שלך מייד.

לאחר מכן כל הקצינים בבסיס ז**נו לי בשכל איזה שבוע איימו לרתק אותי ונפנו בטופסי תלונה, בנוסף לזה כשהתייצבתי לשמירה הבאה אמרו לי שאני לא יכול לעשות יותר ש"ג אמרתי להם שיש לי פטור, אמרו לי שאני יכול לשבת לנוח 5 דקות על כל 30 דקות ( 4 שעות שמירה)

מן הסתם ישבתי כל השמירה ושיתפוצצו כולם יום למחרת הבהרתי היטב לקצין אבטחה שהוא יכול רק לחפש אותי בדפי זהב עם עוד פעם ישימו אותי בפטרול .

פורסם

אם הדברים התרחשו כפי שמתואר בכתבה, אז האלוף צ'יני ראוי לכל הגנאי האפשרי.

אבל, מהיותי ציניקן לא קטן לא אתפלא אם הכתבה מעוותת את המציאות.

מאוד סביר בעיני שהאלוף ניתקל בקשיים להיכנס לנמל וביקש לרענן נהלים, הנחיות ומספרי ד"צ.

האלוף ביקש מהרל"ש שלו לטפל בכך, הרל"ש פנה להנהלת הנמל, שבתורה פנתה לחברת האבטחה.

כל חוליה שבשרשרת הזו הוסיפה את חלקה להעצמת הסיפור ועד שהעניין טופל הוא הפך לסערה של ממש.

אני רוצה להאמין שכך אירע הסיפור, כי אם הכתבה מדוייקת אז מפקד חיל הים הוא איש קטן, קטן מאוד...

• תוכן חדש...