Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מכיוון שבפעם הקודמת ההודעה שלי נמחקה בעקבות שימוש בשלוש נקודות (מסתבר שע"פ חוקי הפורום אני ילד בן 6) אזי אשתמש בשפה רשמית כדי שחלילה וחס לא נעבור על חוקי הפורום (בשלוש נקודות).

ובכן, אשמח אם אחד מכם יוכל לעזור לי בייעוץ לרכישת רכב אמין, חסכוני ועם רמת גימור סבירה סביב סכום של כ-20,000 אלף שקלים חדשים.

הרכב צריך להיות רכב אוטומטי וקטן (מתפקד בתור רכב שני, עבודה, לימודים, בית).

- יש לציין כי היני אדם שמסתייג מאוד מרכבים כסוג: פולו, פג'ו למינהם (106,206) ורנו (קליאו), מכיוון שלא בא לי לבלות את כל ימות השבוע במוסך ובנוסף לבזבז את כל הוני על רכבים אלו.

בנוסף מכיוון שאינני אדם שנוהג להחליף מכוניות כל שנה שנה וחצי ובגלל שהיני אדם אשר משתדל לרכוש רכבים חדשים שאותם שווה לקחת לבדיקה לפני קניה, אשמח לדעת מה עלי לבדוק כאשר הלכתי לראות רכב ואז במידה ועמד בקריטריונים המבוקשים והמומלצים שלכם לקחת את הרכב לבדיקה.

תודה רבה על העזרה,

בברכה,

ושבוע מקסים לכולם (וללא שלוש נקודות).

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

בסכום הזה אתה יכול לקנות סיריון משנתון 1999-2001. אוטו קטן אמין וחסכוני. בנוסף יש את הפונטו (שבכסף הזה יתן לך שנתון קצת יותר מתקדם וגם האוטו כשלעצמו מרגיש יותר מפנק מבחינת אבזור) אבל למיטב ידיעתי היא קצת יותר רגישה להזנחה לכן תצטרך לוודא שהבעלים הקודמים טיפל בה היטב (לא שיש לך פטור במקרה של הסיריון...)

בכל מקרה, תוודא שכל הבעלים הקודמים היו ידיים פרטיות. השכרה\ליסיניג זה לא סרט שאתה רוצה לראות.

וכמובן הבדיקה במכון. נכון שהיא ברובה כסת"ח אבל לפעמים הם באמת יכולים לעלות על בעיות שיש ברכב ובד"כ הליקויים שהם ימצאו יתנו לך מנוף להוריד את המחיר לפחות בשווי של הבדיקה.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם
בסכום הזה אתה יכול לקנות סיריון משנתון 1999-2001. אוטו קטן אמין וחסכוני. בנוסף יש את הפונטו (שבכסף הזה יתן לך שנתון קצת יותר מתקדם וגם האוטו כשלעצמו מרגיש יותר מפנק מבחינת אבזור) אבל למיטב ידיעתי היא קצת יותר רגישה להזנחה לכן תצטרך לוודא שהבעלים הקודמים טיפל בה היטב (לא שיש לך פטור במקרה של הסיריון...)

בכל מקרה, תוודא שכל הבעלים הקודמים היו ידיים פרטיות. השכרה\ליסיניג זה לא סרט שאתה רוצה לראות.

וכמובן הבדיקה במכון. נכון שהיא ברובה כסת"ח אבל לפעמים הם באמת יכולים לעלות על בעיות שיש ברכב ובד"כ הליקויים שהם ימצאו יתנו לך מנוף להוריד את המחיר לפחות בשווי של הבדיקה.

תודה רבה לך על העזרה אבל כמה דברים נוספים, ראשית, גם הרכב שלי (מאזדה) נקנה מליסינג דרך חבר ובבדיקה יצא 100% נקי אז מהבחינה הזו תלוי מי האדם שנהג על הרכב (כמובן שהשכרה זה סרט תורכי בפני עצמו).

בנוסף, האם אתה או מישהו אחר יודע על איזה בעיה ספציפית שיש בסיריון?

אני שואל זאת מכיוון שכל המכוניות הללו שנתקלתי (פתח יד2) בהן או שהלך גיר או שהלך מנוע והחליפו מנוע או שעשו אובראול.

ולשאלה אחרונה, האם ישנם דגשים מסויימים שעליי לבדוק ולשים לב אליהם כאשר אני הולך לראות רכב?

un4get

פורסם
תלוי מי האדם שנהג על הרכב (כמובן שהשכרה זה סרט תורכי בפני עצמו)
זה בדיוק הקטע, בליסינג אתה בד"כ לא יודע מי נהג ברכב, איפה טיפלו בו וכמה פעמים השתמשו בו על תקן רכב שטח :)

לא ידוע לי על בעיות ספציפיות לסיריון. אם אני לא טועה להגה כח בפונטו יש נטייה להתקלקל.

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם
זה בדיוק הקטע, בליסינג אתה בד"כ לא יודע מי נהג ברכב, איפה טיפלו בו וכמה פעמים השתמשו בו על תקן רכב שטח :)

לא ידוע לי על בעיות ספציפיות לסיריון. אם אני לא טועה להגה כח בפונטו יש נטייה להתקלקל.

תודה רבה על העזרה אבל השאלה הנוספת עדיין לא קיבלתי תשובה - על מה אני צריך להסתכל ולשים דגש כאשר אני הולך לראות רכב ורק אם עובר את הקריטריונים הללו אז לקחת את הרכב לבדיקה.

un4get

פורסם

אני הייתי אומר היסטוריית טיפולים. תבקש תיעוד של כל הפעמים בהם היה הרכב במוסך ותבדוק שהטיפולים נעשו בזמן. אם אפשר, לך עם הבעלים למוסך ותבקש שהם יוציאו את ההיסטוריה של הרכב על מנת לוודא שהבעלים לא השמיט "בטעות" איזה טיפול לאחר תאונה או משהו בסגנון. על הדרך תוכל להתרשם מהמוסך ולראות שהרכב לא טופל באיזה חור. אם יש לך מוסך שמטפל ברכב שלך ואתה סומך עליו תבקש ממנו שיעיף מבט על האוטו (הרבה אנשים עושים את זה אפילו במקום להכניס את הרכב למכון, אבל זה כבר עניין של העדפה אישית).

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

• תוכן חדש...