Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע עובד על מיגון לרכב, כרגע ברשותי MVP 625+מובילייזר, דיברתי עם פוינטר היום והם אמרו לי ש יש להם אחלה של מערכות עזקה ומאוד התרשמתי, אבל יש חיסרון אחד שאין להם את השלט לרכב כמו אצלי עם מוניטור ותצוגה עם נגעו ברכב והשלט מצפצץ+רטט עד 1200מטר טווח, אני שאלתי את הנציגה עם יש אפשרות להתחבר לעזקה שלי כרגע כי בעזקה שלה אין שלט עם מוניטור, היא אמרה לי שאין אפשרות כזאת, תאמת אני בטוח שכן יש דרך להשאר עם הMVP 625 שלי ולהתחבר למערכת של פוינטר שכוללת מעכב GPS SMS לנייד ותיקשורת מול משטרה ועוד כמה גג'טים... השאלה שלי עם אפשר לשלב בין המערכות עזקה? ואיך?אמרתי לנציגה של פוינטר שאין לי בעיה של כסף בכלל מוכן להשקיע עד 3000שח במזומן רק בבקשה תעשו לי והיא עדיין אמרה שלא, למה לא? בבקשה תעזרו לי בנושא הזה זה מאוד חשוב, כי הדבר היחדים שאני מבין ברכב שלי זה בסאונד ומכונאות קצת חח... תודה ענקית לעוזרים.!

פורסם

יש 2 דרכים לעשות את זה - האחת מסובכת יותר ויותר "מושלמת" השניה מסובכת פחות, ופחות מושלמת

דרך ראשונה :

להתקין אזעקה של פויינטר, ואז לגשת למתקין שהוא קצת יותר מתוחכם, שיפתח את השלט של פויינטר ויוציא ממנו 2 פיקודים,

ואז למעשה שאתה תדרוך את האזעקה עם הביפר, היא תתן טריגר נעילה שידרוך דרך השלט (שמותקן ברכב במקום נסתר) את האזעקה של פויינטר

את החיווים אתה מחבר במקביל ל-2 האזעקות ואת הנעילה של הרכב אתה מחבר רק לפויינט, למעשה הרב בריח הופך לשלט הפעלה של השלט של הפויינטר + כל החיווים

הדרך השניה : לשים מערכת איתור ללא אזעקה של פויינטר, ואז למעשה ברגע גניבה של הרכב אתה מתקשר למוקד ומפעילים עליו נוהל מרדף, זה לא אקטיבי אבל זאת מערכת איתור

פורסם

ברגע שחנות אביזרי רכב מתחילה לעבוד עם מיגונים, היא מקבלת משטח כזה שעליו אתה מניח שלט "ריק" ושלט של אזעקה וכך אתה יכול "לשכפל"/"להעתיק" שלטים.

עד כמה שאני יודע, בשלטים של פוינטר לא ניתן לעשות את זה.

שרון.

פורסם

תודה תודה תודה.!! ועכשיו בר אחד אחרון, מי אתם מכירים חשמלאי טוב ומקצועי שיכול לעשות את זה בהתקנה מקצועית ואיכותית, אין בעיה בכסף. רק תגידו לי כתובת ושם של מישהו ואני עף אליו לעשות את זה... אני תלוי רק בכם חח...

פורסם

מצטרף להמלצה על יוסי אלפיין בנוגע לאילתור הנל

shapin - שכפול שלט בצורה שדיברת עליה טוב לשלטים פשוטים ומיושנים לא מאמין שקיימת אזעקה כזאת עוד היום

בטח ובטח לא חדשה

הסיבה פשוטה, המשטח שאתה מדבר עליו למעשה הוא מקלט, הוא קורא את הקוד שאותו משדר השלט,

ולאחר מכן צורב לך את הקוד בשלט אוניברסלי יעודי, בצורה כזאת אתה משכפל את השלט, ובעבר כך היו פורצים

עומדים ליד הרכב עם סקאנר ובזמן שאתה לוחץ על השלט קולטים את הקוד, ואז דקה אחרי שאתה הולך פשוט פותחים את הרכב

היום מערכות אזעקה כוללת רולינג קוד, למעשה הקוד משתנה בכל לחיצה מתאים למפתח קידוד שהאזעקה והשלט עובדים לפיו

למעשה בכל לחיצה אתה תקרא קוד אחר כך יש עשרות\מאות\אלפים\עשרות אלפים קודים שונים כתלות ברמת האזעקה,

פורסם

עתיד, אני שמח לשמוע:lol:, גם אני משתמש בMVP-625 המכונה "ביפר", וגם במערכת הזו יש קוד משתנה, אבל הרבה רכבים עד היום מגיעים לחנויות האביזרים (עם אזעקות ישנות כנראה) ומקבלים את השירות הזה...

שרון.

• תוכן חדש...