Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש קוים שלא חוצים - מאמר פרי מקלדתי

אלעד
שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

התפרסם בעיתון הגה של החודש.

אשמח לקרוא את תגובותיכם.

Scan_Pic0002.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני חושב שעניין הרמזור מעל קו העצירה יכול לסכם את הבעיה, לא באמת יש צורך ברמזור מצידה השני של הצומת.

וסתם לפרוטוקול, יציאה ראשון מרמזור אדום לאו דווקא תביא אותך לרמזור האדום הבא ראשון, היא יכולה לחסוך לך בכיף מלהגרר אחרי איזה סאבל'ה שהחליט לראות אם הוא מצליח להגיע ליעדו בלי לעבור את ההילוך השני בכביש של 90.

אבל את אותו אפקט אפשר לקבל בהאצה מהירה יותר מקו העצירה כמו שאני עושה לרוב :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי את הצורה שבה זה נכתב.

תופעה נפוצה, אין מה להגיד.

נראה לי בעיקר נגרם מההרגשה של חוסר סבלנות, ההדרדרות גורמת להרגשה שלפחות אתה זז לאנשהו (לא מנסיון, אני עוצר ומחכה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה כתבה, כתובה מצויין. אני חושב שאנשים עושים את זה כדי להרגיש שהם זזים ברמזור, מה עוד מעצבן שאנשים עושים את זה שהם מאחורייך בפקק/רמזור ואתה מרגיש שהם עוד שניה נתקעים בך, זה עושה לך לחץ שלא תדפוק אותם בזינוק.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי - קצר וקולע.

אני נחשף לתופעה בתדירות גבוהה יותר באזור המרכז מאשר יתר המקומות בארץ ולדעתי זה קשור לא מעט לכך (אם כי אין לי ספק שישנן סיבות רבות נוספות לתופעה) שנהגי הדו"ג מרשים לעצמם לעצור בעת ההמתנה לרמזור הירוק על מעבר החציה (ואף מעבר לו...). אם להם כביכול מותר והסביבה מתעלמת, מדוע יתפס הדבר כמוזר כאשר נהגי הרכבים מרשים לעצמם לפעול באופן דומה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצמצ

אתה מאלה שאם עוצר אותם שוטר על מהירות עומד וצועק "תראה גם הוא נוסע מהר למה אתה לא עוצר אותו?" תעשה את מה שאתה צריך ואל תסתקל על אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלעד, הכתיבה נחמדה מאוד וגם הנושא ראוי להתייחסות.

לי דווקא נראה שהנהג "המתדרדר" עושה זאת כדי להעביר את הזמן ולהראות (בעיקר לעצמו) שהוא מתקדם ולא עומד במקום.

זה נשמע מפגר, אני יודע, אבל זהו אופים של חלק מהאנשים.

אותי אישית זה מצחיק, כי אז הוא כאילו לוקח פור ונותן לי הזדמנות להראות לו ששני המטר הללו ממש לא יספיקו לו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצמצ

אתה מאלה שאם עוצר אותם שוטר על מהירות עומד וצועק "תראה גם הוא נוסע מהר למה אתה לא עוצר אותו?" תעשה את מה שאתה צריך ואל תסתקל על אחרים.

ממש לא מסוג האנשים שאתה מתאר :-).

מדוע שאעשה כזה דבר? במה זה יועיל? :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי את הכתבה אך היא קטנונית מדי לפי דעתי.

אני ממש לא חושב שיש מקום בכלל להלונן על הדבר היחסית "פעוט" הזה בזמן שלי לפחות, יוצא לראות כל יום, פוחזים וברברים גרועים יותר ומסוגים מסכנים הרבה יותר.

למשל: ההשתלבות ימינה לאחר גשר רוקח - תופעה בלתי נסבלת של התעלמות מוחלטת מתמרור תן זכות קדימה תוך כדי התפרצות בלתי מתחשבת ומסוכנת מאוד של רכבים בנתיבו הימני של הכביש.

לא טרחו מעולם לשים שם תמרור עצור או חלילה רמזור ומעולם לא נשלח שוטר למקום ע"מ לווסת ולהסדיר את הצומת הבעייתית הזו. ואני יכול להבטיח לך שמתרחשות שם לפחות 2 תאונות קשות כל יום אם לא קטלניות.

לא יודע מה איתך, אבל הלוואי והבעיה שציינת תהיה המטרד היחידי על הכבישים, כי אם כן - אני לוקח את זה מיד בשתי ידיי ואומר תודה.

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לקרוא את תגובותיכם.

כתוב גרוע מאוד.

אבל מילא זה, למה אתה כל כך אוהב מאזדה3?

:-P

(ופעם הבאה תשלח הודעה שקיבלת את הגיליון, מבקשים ממך)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנשים שעושים זאת מצפצפים על החוק ועל הסובבים אותם. אותם האנשים לא חושבים על אותו האדם שרוצה לעבור במעבר החצייה אבל נתקל ברכב שעומד שם ללא סיבה כלשהי.

יש לציין שיש גם כאלו שמלכתחילה בכלל עוצרים על מעבר החצייה עצמו. תופעה מציקה לא פחות.

היעדר תרבות נהיגה זה דבר חמור מאוד אצלנו בארץ. התופעה שהראת כן היא חלק מהדבר הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SMIRO - אני דברתי על החלקה אחרי הקו הלבן כאשר הרמזור עומד ממש להתחלף לאדום ושכבר הרמזור להולכי הרגל נמצא על "איש אדום עומד".

במקרה הזה, זה אפילו מציל חיים וגורם להולכי הרגל הנועזים לחשוב פעמיים לפני שהם מתפרצים לכביש באור אדום תוך כדי חשיבה "אממ, אני אספיק את הרמזור או לא אספיק?".

Twincharger Stratified Injection

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...