Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם יביא שתייה קלה (שישייה\שמיניית מים מינרליים) וכוסות חד פעמיים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בתור בעלים לשעבר של רובר אולי אקפוץ גם. :)

גם ככה אהיה באזור חדרה באותה השעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חחחחח סתלבט אחי בכיף שיהיה לך חחחח ,

מי מחר מביא ג'חנון ?? , כול הכבוד לכם אני גם

יביא איזה משהו למרות שיש לי כבר כמה דברים מוכנים למחר באוטו

חוץ מיזה שאני חצי "תימני" אז לגבי הג'חנון.....:wink::-P

פורסם

אךך איזה יופי של יום בחרנו, בכל מקרה אני יביא איתי כמה קילו חומוס ופיתות ממקסים.

מי שלא מגיע מפסיד, שוב כולםםם מוזמנים בלי שום קשר לרכב, דת או מין { כמובן שעדיפות למין הנשי:-D}.

exodus פעם שעברה גם לא היגעת בסוף אז לא להבריז, מי יודע אולי נחזיר אותך למקורות:wink:.

חוץ מזה אני ואלעד התכוננו עד עכשיו, היה יום קשה.

מחר אני ואלעד נגיע לשם בסביבות 11וחצי שוב להשתדל לא לאחר, מי שמסתבך שיעשה טלפון 054-2416364.

12022010(002).jpg

12022010(004).jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
אךך איזה יופי של יום בחרנו, בכל מקרה אני יביא איתי כמה קילו חומוס ופיתות ממקסים.

מי שלא מגיע מפסיד, שוב כולםםם מוזמנים בלי שום קשר לרכב, דת או מין { כמובן שעדיפות למין הנשי:-D}.

exodus פעם שעברה גם לא היגעת בסוף אז לא להבריז, מי יודע אולי נחזיר אותך למקורות:wink:.

חוץ מזה אני ואלעד התכוננו עד עכשיו, היה יום קשה.

מחר אני ואלעד נגיע לשם בסביבות 11וחצי שוב להשתדל לא לאחר, מי שמסתבך שיעשה טלפון 054-2416364.

וואייי וואייי איזה דנדשים אתם רק שלא יהיה לי פדיחות כי לא ניקיתי תרכב חחחח :p

פורסם

אבי זה לא נסיעה של שעה +, הרוברים האלו עושים את זה בפחות משעה בנסיעה מנהלתית, אנחנו נגיע מוקדם בסביבות 11:30, ד"א הרכבים עברו לא רק שטיפה, אבל זה כבר באדיבות החומרים של STONER.

נ.ב

השיירה הצפונית מוזמנת להפגש בשעה 11:10 בתחנת דלק סונול בעתלית, צרו קשר עם מאור בפון או בפרטי שלי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...